INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zai nie wiem jednak czy w tym samym czasie ponieważ ja też mam dziś 9 dzień cyklu pojechałam na monitoring a tam 16 mm!!! jutro pregnyl i chyba w czwartej inseminacja ))))))))))))))))))))))))))))))) wyczekałam z wami tyle miesięcy i wreszcie i mój czas przyszedł już sam fakt że wreszcie i ja podejdę do inseminacji jest ekscytujący
Konwalia, bella84, Mixa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mixa to od XYZ się zaczęło to ona nas pozytywnie nastroiła
Mixa, XYZ lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Zai nie wiem jednak czy w tym samym czasie ponieważ ja też mam dziś 9 dzień cyklu pojechałam na monitoring a tam 16 mm!!! jutro pregnyl i chyba w czwartej inseminacja ))))))))))))))))))))))))))))))) wyczekałam z wami tyle miesięcy i wreszcie i mój czas przyszedł już sam fakt że wreszcie i ja podejdę do inseminacji jest ekscytujący
a ja chyba bede ten miesiąc jeszcze wyczekiwać, jajniki jakies napuchniete czuje, ale chyba już moje jajcory nie rosną, maj gad ile trzeba mieć cierpliwości ...tylko żeby się czegoś doczekać -
Blanka85 wrote:Zai nie wiem jednak czy w tym samym czasie ponieważ ja też mam dziś 9 dzień cyklu pojechałam na monitoring a tam 16 mm!!! jutro pregnyl i chyba w czwartej inseminacja ))))))))))))))))))))))))))))))) wyczekałam z wami tyle miesięcy i wreszcie i mój czas przyszedł już sam fakt że wreszcie i ja podejdę do inseminacji jest ekscytujący
No to pięknie Kochana Kciukam za powodzenie
Mam takie samo odczucie jesli chodzi o fakt podejscia do IUI- bo w poprzednim miesiącu się nie udało. Oby skończyło się szczęśliwie
Mixa, Blanka85 lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualny
-
mnie już pobolewa lewy jajnik wczoraj było 16 mm i to w 9 dni cyklu a dziś jak boli to pewnie jeszcze większy będzie o 19:00 mam pregnyl i od 19:00 po 36 godz powinna być inseminacja? dobrze liczę? czyli o 7 rano w czwartek? pliss powiedzcie czy dobrze mi się wydaje?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
jeśli tak to testować będę w moje imieniny ))))))))))) no to wiadomo musi się udać przecież mamy dobrą passę dziś zastrzyk a w czwartek zamierzam być w ciąży )))))))))) taki jest mój plan prosty prawda ??
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:mnie już pobolewa lewy jajnik wczoraj było 16 mm i to w 9 dni cyklu a dziś jak boli to pewnie jeszcze większy będzie o 19:00 mam pregnyl i od 19:00 po 36 godz powinna być inseminacja? dobrze liczę? czyli o 7 rano w czwartek? pliss powiedzcie czy dobrze mi się wydaje?
a moje jajniki jakieś napuchnięte, niby coś tam czuje po wczorajszym zastrzyku na podrośnięcie, ale chyba nie mam co liczyć na ten cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella84, masz racje ale nie zawsze tak jest ze jestesmy pozytywnie nastawnieni. Z autopsji wiem ze kiedys nadchodzi ten dzien ze jest sie zmeczonym tymi staraniami i nie chce sie juz dalej walczyc. Osobiscie staram sie nie myslec tyle i nie nakrecac czy jest ta ciaza czy nie, ale czasem obserwuje swoje cialo.
Wiem ze jesli teraz sie nie uda to wracam do punktu poczatkowego, znow cztuczna menopauza na 3 miesiace a potem in vitro. I tyle.
-
Mixa dokładnie więcej optymizmu )))) idz moim planem. teraz owulacja a za 2 tyg beta od 100 niech Ci wyskoczy:))))))))
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy to pesymizm czy po prostu maruda jestem, w głębi duszy ludze się, że się uda, już po prostu nie mam siły czekać i czekać, ileż można, a powiem wam ze mój mąż właśnie sam jest pesymista ostatnio, do tych 2 iui było ok, a teraz jakoś nie wierzy w to wszystko
-
nick nieaktualnyOd czego jest to forum dziewczyny? Zeby tu sie wspierac. ja juz raz to pisalam ale powtorze, jest super ze mozemy tu pisac o swoich klopotach, rozterkach, podejrzeniach. I od razu wspierac sie nawzajem. Kiedy ktorejs z nas brak wiary, pocieszamy nie, przytulamy tak wirtualnie i to jest fajne. To dla mnie wazne ze moge sie wam wygadac, pomarudzic, pozalic. Bo moze nie znamy sie z twarzy ale traktujemy jak przyciolki.
Ja tez mam dni kiedy marudze, nie wierze ze spotka mnie juz cos dobrego, wkurzam sie na mojego M nieraz bez powodu.
Ale tak sobie mysle ze gdyby nie ten moj kochany maz, i wy na forum dziewczyny to zamknelabym sie w sobie i nie dala rady walczyc z choroba jaka mam i nie doszlabym tak daleko jak teraz jestem.Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Mixa wrote:Ja nie wiem czy to pesymizm czy po prostu maruda jestem, w głębi duszy ludze się, że się uda, już po prostu nie mam siły czekać i czekać, ileż można, a powiem wam ze mój mąż właśnie sam jest pesymista ostatnio, do tych 2 iui było ok, a teraz jakoś nie wierzy w to wszystko
Będzie dobrze, pozytywne nastawienie proszęMixa lubi tę wiadomość