INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak... oni jak zwykle myślą o czymś innym. Mój zapytal mnie czy nie mogę doktora poprosić żeby to zrobił w piątek..? a już najlepiej w sobotę?? a ja wczoraj dostałam zastrzyk...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:no tak... oni jak zwykle myślą o czymś innym. Mój zapytal mnie czy nie mogę doktora poprosić żeby to zrobił w piątek..? a już najlepiej w sobotę?? a ja wczoraj dostałam zastrzyk...
Reni, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Hej Normalnie nie miałam czas was poczytać. Zaraz nadrobię
Blanka trzymam kciuki.
Mixa nie denerwuj się, bo prolaktyna Ci podskoczy Będzie dobrzeBlanka85 lubi tę wiadomość
-
Mixa tylko pozytywy pamiętaj ja sprawidziłam swoj horoskop na dzisiejszy dzień. Pierwszy raz w życiu , a tam takie info: Zaczyna się dla Ciebie wspaniały okres. Jeśli tylko masz taką wolę, możesz zacząć życie od nowa. Gwiazdy jednomyślnie mówią o sukcesie. )))))))))))))))))))))))) a dziś inseminacja!!!!!!!!!!!
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
A teraz tak poważnie zapytam was czy faktycznie muszę wypić dziś tak dużo wody? bo jak już będę po inseminacji to będzie mi się strasznie chciało siusiu i jak zrobię to mi to nasienie nie wypłynie?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Kalia po iui udanym brzuch mnie strasznie bolał. Nie dałam rady się wyprostować.
Blanka mi nikt nic nie mówił o piciu i pełnym pęcherzu. Miałam średnio pełny. A pierwsze siku po dwóch godzinach. Po iui leżałam prawie 30 min później szybko do domu i znów leżenie powodzeniaBlanka85 lubi tę wiadomość
-
ok dzięki mandragora tez nie będę na pełnym pęcherzu, ale gdzieś o tym czytałam dlatego pytałam... a powiedz proszę czy to jest bardzo nieprzyjemne czy coś takiego jak cytologia? ale bzikuje już...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Reni ja mialam 2 iui na naturalnym niestety nie wyszlo,
Blanka ja zawsze musialam miec pelny pecherz wypijalam ok litra przed wizyta i szczerze to w tej iui bylo najgorsze bo potem z tym pelnym pecherzem czekalam na wizyte i zawsze bylo opoznienie ok 30-40 mi. Wiec ja z rym moim pelnym pecherzem myslalam ze nasikam na mojego gina podczas iui :p oczywiscie jak juz wchodilam a o. Usmiechniety to zapominalam o tym, po iui lezalam zwykle ok 5-10 min z noga na noge zalozona a potem szyyyybko siku i taki strumien jak potok normalnie :p
Kalia, ja po udanym iui ktore mialam 12 dc jakos 4 dni pozniej zaczelam czyc ciezkie piersi jak na okres ale troche za szybko na @ bylo, wiec moj maz ciagle mnie upominal ze mialam o tym nie myslec, i w sumie tedy pomyslalam ze to efekt wiekszej dawki gonalu bo estrogent jednak wplywaja na piersi, a kolejny objaw to bylo w sobote ale tedy juz test zrobilam rano wyszla mega mega blada kreska to byl 24 dc wtedy po zrobionym tescie dostalam brazowego plamienia na co sie wkurzylam strasznie bo pomyslalam ze tet oszukal a do tego dostane @ za szybko i dupa z hsg ktore mialam na 12 czerwca, dodatkowo tego dnia czylam sie jak gm okres miala dostac a przyszlo plamienie ktore po zwiekszonej dawce luteiny ustalo i dzis mam 28 dc, beta wzrosla do 466, a ja z rana jak chce jesc sniadanie to mnie jakby mdli, mysle ze to autosugestia bo gdzie mdlosci w 4 tygodniu, tak czy siak mam tak od poniedzialku wiec na s iadanie zamiast kanapek ledwo zmecze troche platkow:/ choc dzisiaj juz mna zarzucili do kibelka -
Kurcze dziewczyny zaczynam swirowac. Naturalne mam ovu 13/14 dc. Dzisiaj jest 13 i mam bole owulacyjne. Dzisiaj o 18-20 mam mieć zastrzyk i w pt o 12 iui. Boje się że będzie za późno insemka. Czy mając stymulowane cykle macie później ovu? Ostatni monitoring miałam w poniedziałek rano i pecherzyki miały 17 i 18 mm.
-
Dzięki dziewczyny za informację. Mnie właśnie nic nie boli. Wczoraj przed iui mnie bardzo bolał dół brzucha i szyjka aż nie mogłam siadać i tak później parę godzin mnie bolało. Potem przestało i wieczorem mnie znów zabolało ale tylko chwile. Nie napalam się bo u mnie zawsze po owulacji pykaja mi jajniki a potem bulgotaja, pytanie już jest także jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 13:02