INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem już po monitoringu i lekarz zrobił zastrzyk pregnylem przy pęcherzyku 18,5 jak myślicie . Czy nie za szybko?? a profesor kazał mi jutro przyjechać na monitoring o 16:00 i jeśli wszystko już będzie ok to mam trzymać męża w pogotowiu i będziemy robić inseminację. Jak myślicie czy nie za szybko będzie to jakieś 24 godziny po zastrzyku. Błagam podpowiedzcie coś bo ja zaraz siwa będę!!
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Dziewczyny jestem już po monitoringu i lekarz zrobił zastrzyk pregnylem przy pęcherzyku 18,5 jak myślicie . Czy nie za szybko?? a profesor kazał mi jutro przyjechać na monitoring o 16:00 i jeśli wszystko już będzie ok to mam trzymać męża w pogotowiu i będziemy robić inseminację. Jak myślicie czy nie za szybko będzie to jakieś 24 godziny po zastrzyku. Błagam podpowiedzcie coś bo ja zaraz siwa będę!!
co do wielkości pęcherzyka, to chyba tez coś około miałam jak robiłam zastrzyk, a zastrzyk działa 24-36h, na mnie zadziałał po 24 w obu przypadkach, komórka jajowa też żyje 12-24 h-tak, a poza tym ci lekarze tyle iui robia, że wiedzą co robiąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:08
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Mixa dziękuję Ci za odpowiedz spokojniejsza jestem ale jaja czyli wygląda na to, że to już jutro !!!!! jupiiiii ... ))) tyle miesięcy czekałam na ten dzień ))))))))
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Heja,ja już jestem po i teraz tylko czekamy, zanim doszło do iui to tak mnie bolało w szyjce, że nie mogłam siadać na krześle (może jednak owulacja trafiła w dziesiątkę).
Blondi możesz dopisać mnie do listy.
XYZ moja znajoma też tak wymiotowała na początku i będzie córa, podobno mdłości w I trym. wróżą dziewczynkę. Ciekawe czy się sprawdzi. -
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Mixa dziękuję Ci za odpowiedz spokojniejsza jestem ale jaja czyli wygląda na to, że to już jutro !!!!! jupiiiii ... ))) tyle miesięcy czekałam na ten dzień ))))))))
-
nick nieaktualny
-
Mixa bez czarnowidztwa prosze a ja jutro dam znac czy byla inseminacja
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyMixa nie sprawdzalam ferundacji. W moim przypadku nie da rady tego odwlekac. Jeszcze nie wiem czy to ciaza czy nie a lekarz juz w razie niepowodzenia przepisal mi zastrzyki, te ktore bralam na samym poczatku, takze wracam do punktu poczatowego jesli sie nie uda. Nie chce myslec o tych kosztach ale czasem mnie to przeaza.
A tak swoja droga to dzis na dekolcie znow mapa rozkladu jazdy, szyjka opuszczona nisko, sluz jakis lepki, bialawy, metny. Nie wiem o co cho. No i rano bole lekkie ale m@lpowe. Dodam ze dzis jest 9dpo iui a 22dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:48
-
nick nieaktualny
-
nie dziękuję dziewczyny ale 3majcie 3majcie mam bardzo dobre przeczucie , że będzie to moja pierwsza i ostatnia inseminacja, a ten kariotyp który zrobiliśmy jako badanie di in vitro to sobie jedynie na pamiątkę zatrzymam i już się nie przyda
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:nie dziękuję dziewczyny ale 3majcie 3majcie mam bardzo dobre przeczucie , że będzie to moja pierwsza i ostatnia inseminacja, a ten kariotyp który zrobiliśmy jako badanie di in vitro to sobie jedynie na pamiątkę zatrzymam i już się nie przyda
Blanka85 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaa moze akurat bedzie dobrze. Ja za pierwszym razem mialam czynny tylko jeden jajnik i tylko w nim byly pecherzyki. Teraz pecherze po jawily sie rowniez po chorej, prawej stronie. I tak mialam 2 po lewej i 2 po prawej. Uda sie, zobaczysz. Tylko spokojnie. Ja ostatnio czly tydzien z bolem chodzilam, spalam. A tym razem nic, cisza. Zero ostrego bolu, tylko klocia w jajnikach.
Dzis moj 9dpo iui a czuje pobolewanie jak na @. -
Mandragora około 16 mąż ma przyjechać więc ja pewnie będę mieć około 18 może 19 nie wiem co ja do tego czasu ze sobą zrobię...
jest jeszcze mały problem bo mój mąż jest prawnikiem i ma dziś rozprawę prawie 200 km od Poznania a rozprawa zaczyna się o 13 ... więc ciekawe co to będzie...
A my kobiety zawsze musimy być dostępne...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
anula23 Ty się nic nie martw 2 dni temu była u mnie koleżanka spotkałyśmy się na: " wieczór przy winku " cały wieczór marudziła że ją boli brzuch na okres i tak już od 3 dni, a 3 dni już jej się spóźniał... nawet zaproponowałam żeby zrobiła test (bo przecież zawsze mam w domu)ale stwierdziła, że tak ja wszystko boli identycznie jak przed okresem. Latała i sprawdzał czy nic jej nie leci. a wczoraj zadzwoniła , że zrobiła test i ma 2 kreski a brzuch nadal boli jak na okres
Reni lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza