INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia ja mam dzis 11 dzien cyklu i dzis man inseminacje po clo zaatrzyk dostalam jak pecherYk mial 18,5 a zawsze owulacje mialam okolo 11dc
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziękuję dziewczyny za odezw. Dzisiaj mam test owu negatywny. Jeszcze wczoraj miałam zastrzyk z gonalu. No nic pozostaje mi tylko zaufać mojemu lekarzowi. Pecherzyk pęka też mając 25 mm. Może jak są dwa to wolniej rosną... A może radzicie iść jeszcze jutro na monitoring? Jakby okazało się że po owu to 750 zl w kieszeni za iui.
-
Konwalia u mnie po Clo przyrastał dziennie 2,5mm mój profesor każdego dnia chciał mnie widzieć i sobie porównywał.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziewczyny ja zrobiłam test dzisiaj 11 dpi, niestety negatywny
Spróbuję w sobotę następny.
A jak myślicie czy jeśli inseminacje miałam w 10 dc i owulacj tak nastąpiła to czy @ przyjdzie szybciej czy raczej normalnie w 28dc ?? Pytam ponieważ od owulacji do 28 dc faza fulealna była by aż 18 dni. -
bella84 wrote:Raczej @ przyjdzie szybciej, a czemu tak szybko mialas iui? -10dc to strasznie szybko?
Wiem też się obawiam.....
Wyczytałam też że TSH trzeba zbić jak się ma za wysokie a ja mam 3,15 i co najgorsze że ganatropiny nie wskazane przy takim TSH
Dziewczyny chyba się poddaje, nic z tego cyklu nie wyszło
-
Kochane próbuje zrozumieć tok rozumowania doktora. Nie wiem czy można gonal porównywać z clo. Raczej nie... clo się bierze przez 5 dni od 5 dc lub 3 dc i potem się odstawia i czeka na pęknięcie a gonal z tego co widzę to do samego zastrzyku na pekniecie. Sam gonal ma powodować wzrost więc dlatego chyba daje się zastrzyk na pekniecie. Jeżeli wczoraj jeszcze przyjelam gonal to podalam organizmowi fsh... Kurcze na następnej wizycie wszystkiego się dopytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Reni chyba nikt tu nie robił na naturalnym. Zawsze clo albo gonadotropiny.
ide na ogród, bo za bardzo na chacie myślę o jajcorach, ale śluz plodny sie pojawił a doktorek coś mi narzekał na endometrium w poniedziałek, ale wiedzialam, ze przesadza, bo pamiętam poprzednie pomiary i wiem , ze w 14 dc było jak należy
oj powiem wam, ze tyle jajek co w tym tygodniu, to na wielkanoc nawet nie wciągnełam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:47
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny