INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w kolejce. Pecherzyk jeszcze caly ale zaraz bedzie pekac ma 21 mm ... Maz zaraz ma oddac nasienie. JesCze 2 godz i bede w ciazy
bella84 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blanka85 wrote:Dziewczyny a pierwsza bete po inseninacji po ilu dniach juz mozna zrobic?
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Mixa wrote:mandragora- pół godziny kazali Ci leżec??? ja za pierwszym razem miałam powiedzianie 15 minut, za drugim był tłok w klinice i było kupe ludzisków na iui i kazała mi leżec 10 minut a ja sobie myślę- a co poleże te 15, czemu za pierwszy razem było 15 a teraz 10, ale weszła i musiałam zawijać kolana, bo mi się głupio zrobiło, w necie natomiast czytałam, ze powinno się 20 minut, ale co zrobić, jak klinika nie daje takiej szansy, szybko do samochodu i na tylne siedzenia )
Mixa nie kazali ale ściemniałam- koleżanka po in vitro kazała symulowac więc po 20 minutach dostałam nagłych zawrotów głowy i poleżałam jeszcze 10 minMixa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zostalo mi 10 min. Mixa mi to dopiro prolaktyna pewnie skoczyla!! Ja zaraz tu oszaleje!
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Mixa, ja teraz sikam co pol godziny. Masakra jakas.
Boze jakbym chciala zebysie udalo. I Tobie Mixa tez. Bo my tu juz troche w klawiature powciskalysmy paluszkami, nie...i jak narazie bez efektu:-(
musi nam się udac, nie ma innej opcji, nie jesteśmy gorsze od innych, nalezy nam sie pranie pieluch, latanie na wywiadówki i takie tam inne problemy rodzicielstwaBlanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi tez kazali wypic jakis 1litr płynów, jak musze to siku i potem znowu wypelic pęcherz. lezalam jakies 15 min po i powiedzieli ze mogę isc się wysikać. najbardziej nieprzyjemne zcalego zabiegu jest jak naciskaja na brzuch tym czyms do usg zeby widziec gdzie wchodzi cewnik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgi wrote:Witam Drogie koleżanki, ja chyba martwić się będę w pon.166,6 beta a dziś 137,4 myślicie że już po:( boli mnie brzuch i biorę duphaston do lekarza w piątek idę. ;(
moze mandragora coś podpowie jak tu zaglądnie, ona obeznana w tych tematach