X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtajemniczcie mnie po co pełny pęcherz? Ja miałam jedną IUI i byłam "wysiusiana", leżałam 10 min po insemce i zaskoczyło. Jakieś tortury na Was stosują z tym pełnym pęcherzem. Siusiać po IUI można normalnie, lekarka się śmiała jak zapytałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lekarza nie pytalam zeby se czegos o mnie nie pomyslal, ale czytalam ze z tak prawie pelnum sie robi i tak ja zrobilam. Lezalam pol godz.

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w kolejce. Pecherzyk jeszcze caly ale zaraz bedzie pekac ma 21 mm ... Maz zaraz ma oddac nasienie. JesCze 2 godz i bede w ciazy ;)

bella84 lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja będę 2 dni po Tobie blanka :-) juz się na jutro denerwuje a Sysia mi odradza, bo mi prolaktyna strzeli w gore!

Blanka85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula ja o tym pełnym pęcherz nie słyszałam, ale zastosuje. Ostatnio chyba że 4h nie sikalam po, bo bałam się prawa grawitacji ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa, ja teraz sikam co pol godziny. Masakra jakas.

Boze jakbym chciala zebysie udalo. I Tobie Mixa tez. Bo my tu juz troche w klawiature powciskalysmy paluszkami, nie...i jak narazie bez efektu:-(

Mixa lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka85 wrote:
    Dziewczyny a pierwsza bete po inseninacji po ilu dniach juz mozna zrobic?
    Blanka beta wyjdzie 10 dnia po owulacji więc jakieś 11 dni po iui. na sikacze nie patrz- nie ma co się stresować. Zrobiłam bete dwa dni po implantacji ( miałam krwawienie implantacyjne ) i już wyszła beta, a sikacze dopiero zaczęły wychodzić trzy dni później

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    mandragora- pół godziny kazali Ci leżec??? ja za pierwszym razem miałam powiedzianie 15 minut, za drugim był tłok w klinice i było kupe ludzisków na iui i kazała mi leżec 10 minut a ja sobie myślę- a co poleże te 15, czemu za pierwszy razem było 15 a teraz 10, ale weszła i musiałam zawijać kolana, bo mi się głupio zrobiło, w necie natomiast czytałam, ze powinno się 20 minut, ale co zrobić, jak klinika nie daje takiej szansy, szybko do samochodu i na tylne siedzenia ;-))

Mixa nie kazali ale ściemniałam- koleżanka po in vitro kazała symulowac ;) więc po 20 minutach dostałam nagłych zawrotów głowy i poleżałam jeszcze 10 min ;)

Mixa lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to jutro lecę znowu na betę. koleżanka mnie wczoraj nawkręcała i już siedzę i się zamartwiam ;(

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostalo mi 10 min. Mixa mi to dopiro prolaktyna pewnie skoczyla!! Ja zaraz tu oszaleje!

Mixa lubi tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz będę mamą :)

Mixa, Agi lubią tę wiadomość

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mixa nie kazali ale ściemniałam- koleżanka po in vitro kazała symulowac ;) więc po 20 minutach dostałam nagłych zawrotów głowy i poleżałam jeszcze 10 min ;)
    aha, to nie też coś w krzyżu łupnie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    a tak w ogóle to jutro lecę znowu na betę. koleżanka mnie wczoraj nawkręcała i już siedzę i się zamartwiam ;(
    no co ty, a co Ci nagadała????

• bella84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka strasznie podoba mi sie Twoje podejscie:) Mixa ucz sie !! :)

Mixa, Blanka85 lubią tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Mixa, ja teraz sikam co pol godziny. Masakra jakas.

Boze jakbym chciala zebysie udalo. I Tobie Mixa tez. Bo my tu juz troche w klawiature powciskalysmy paluszkami, nie...i jak narazie bez efektu:-(
    no ;-) ja tak nap... w tego służbowego laptopa, ze bede firmie musiała oddać za zniszczony sprzęt jak pójde ma macierzynskie- hahaha
    musi nam się udac, nie ma innej opcji, nie jesteśmy gorsze od innych, nalezy nam sie pranie pieluch, latanie na wywiadówki i takie tam inne problemy rodzicielstwa ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Blanka strasznie podoba mi sie Twoje podejscie:) Mixa ucz sie !! :)
    jak to mówią- robie co moge (a najczęściej pod siebie)

• Agi Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie koleżanki, ja chyba martwić się będę:( w pon.166,6 beta a dziś 137,4 myślicie że już po:( boli mnie brzuch i biorę duphaston do lekarza w piątek idę. ;(

• kuciak Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez kazali wypic jakis 1litr płynów, jak musze to siku i potem znowu wypelic pęcherz. lezalam jakies 15 min po i powiedzieli ze mogę isc się wysikać. najbardziej nieprzyjemne zcalego zabiegu jest jak naciskaja na brzuch tym czyms do usg zeby widziec gdzie wchodzi cewnik.

bhywanlil4ktaodk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mne nie sprawdzają gdzie wchodzi cewnik, lekarz tam sobie zagląda owszem, ale nie sprawdzają usg nic- o maj gad, co klinika, to inna technika

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi wrote:
    Witam Drogie koleżanki, ja chyba martwić się będę:( w pon.166,6 beta a dziś 137,4 myślicie że już po:( boli mnie brzuch i biorę duphaston do lekarza w piątek idę. ;(
    kurcze, ja się a tych betach nie znam, a kiesy wybierasz sie do lekarza,
    moze mandragora coś podpowie jak tu zaglądnie, ona obeznana w tych tematach

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ