INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej hej , ja luteine podczas stymulacji mialam przepisywana, i z awsze od 3 dnia od iui, przy pierwszej iui 2x2 tab przy drugiej 3x3, najgorsze ze mnie tam swedzi i piecze buuuuu pewnie przez tego mojego grzybka, a lekarka powiedziala ze nie powinno sie brac jednoczesnia luteiny i pimacucinu wiec musze jakos narazie z tym grzybkiem zyc
-
Bella kup sobie chociaz triwagin w zelu na narzady zewnetrzne to chociaz Ci ulge przyniesie. Ja jadlam jeszcze w kapsulkach
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
A my juz serduszkowalismy od rana teraz to juz na 100% jestem w ciazy podwojnej )))
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ale wiecie czekalam na ten dzien 122 dni od ostatniej miesiaczki przed operacja i czuje jak z serca spadl mi ogromny kamien a teraz juz co ma byc to bedzie. Ja wiem ze zrobilam na ta chwile wszystji wreszcie spalam spokojnie i pierwszy raz ciaza i dziecko mi sie nie snily tylko praca juz zatesknilam za tymi snami
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnybella dziewczyny mają rację, musisz grzybka opanować, bo inaczej on opanuje ciebie a to moze być lipa, z tego co wiem..
bkanka- ja jak podejde teraz do iui to zamierzam nie poprawiać, ostatnimi 2 razy poprawiałam, a teraz zakładam inną taktyke, na forum o inv wyczytałam, ze po inv karzą się wstrzymywac od tego przez 2 tyg od transferu, tam chodzi oczywiście o zarodka więc sytuacja jest nieco inna, ale jakos przekonuje mnie to, ze to przez niepotrzebne skurcze macicy... sama nie wiem, moze sie mylę z taką taktyką, mój lekarz nie wypowiada sie na ten temat, w ogóle jakiś małomówny
zaraz bede się zbierać , jeszcze ma spotkanie z klinetem przed wizyta u lekarza, nie wiem co z tego spotkania będzie miał mój klient jak ja wszędzie widze jajniki z pęcherzykami
co by nie było trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 07:05
-
Mixa mocnitko trzymam i daj koniecznie znac. Ja w planach mam dzis caly dzien lezenie w lozku zeby sie samo poukladalo
Agi lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Myśmy poprawili, a później post całkowity...który trwa do dzisiaj i będzie trwał dalej. Sex zaburza implantację. Na wizycie 17 dopiero się zapytam czy możemy. Nawet jeśli dostaniemy zielone światło to nie wiem czy się odważymy do końca ciąży.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny