INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Na grzybka pimafucin dobry i bezpieczny dla ciazy ja wyzebrala. Go kiedys jak myslalam ze zaszlam:p wiec mam 1 opakowanie teraz u gina z lux medu wydebilam kolejne a do tego moj od iui da mi tez :p hehewiec bede miala zapas na caaala ciaze hehe :p grzybom mowie zdecydowanie nie!!! I pomyslec ze nie mialam grzyba od 2 lat ponad, ba nawet ostatnio mialam cytologie 1 grupe i akurat teraz sie dopaletal gnojek :p
-
Hm a z tym nie poprawianiem po iui to ciekawe, w sumie my zawsze codziennie i wogole a wyjatkowo po tej iui tylko raz i potrm juz nic... Bo bylam za za ta jego felerna kapiel i nie mialam przez to checi bo myslalam ze mi zrypal ten cykl.. I prosze... Mrozaki daly rade:p wiec czekamy na ta mrozonke :p skoro wytrwala to musi byc silna
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a robilyscie badania AMH - rezerwa jajnikowa. Do mnie wlasnie z laboratorium Pani dzwonila ze mam wynik 1,98 jak na operacje na jajnikach to chyba calkiem niezle
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:A ja odbieram wyniki jutro po 16 i martwię się co ja mogę tam zobaczyć. Mixa a Ty masz zaraz wizytę tak? Daj znać co i jak obowiązkowo
-
Mixa. Czekam tu na Ciebie po wizycie. Bardzo jestem ciekawa jak u Ciebie. Ja caly dzien postanowilam lezec wiec mocno 3mam kciuki bo daje rade jak nie musze nic robic
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Beta 502 wiec dzidzia rośnie. Laski nie patrzcie na moje dzikie teorie. My po prostu jesteśmy przerażeni. Boje się każdej minuty ciąży. Ja się zastanawiam czy nie za mocno się przełęczy jak wchodzę po schodach. Chyba się przeprowadze do psychologa na całodobowa opiekę ; (
Blanka85, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, oficjalnie wypisuję się z Waszego/Naszego wątku - przechodzę na ten z większym kalibrem. Będę podczytywała! Tymczasem w lipcu przystępujemy do maks ataku! pozdrowienia i trzymam kciuki za Wasze udane inseminacje!
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Mandragora to zupelnie normalne zwlaszacza po doswiadczeniach jakie masz za soba ale ciesz asie ze masz sie czym martwic
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Mount wrote:Dziewczynki, oficjalnie wypisuję się z Waszego/Naszego wątku - przechodzę na ten z większym kalibrem. Będę podczytywała! Tymczasem w lipcu przystępujemy do maks ataku! pozdrowienia i trzymam kciuki za Wasze udane inseminacje!
Mount lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
mandragora wrote:Beta 502 wiec dzidzia rośnie. Laski nie patrzcie na moje dzikie teorie. My po prostu jesteśmy przerażeni. Boje się każdej minuty ciąży. Ja się zastanawiam czy nie za mocno się przełęczy jak wchodzę po schodach. Chyba się przeprowadze do psychologa na całodobowa opiekę ; (Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny