INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka, bez nerwów, teraz tylko pozostaje czekać. Relax i tyle. Ja też czekam i nie mam pewności, że pękł. Nie mam pewności co do wszystkiego co się wiązało z iui (czy ten dzień, czy tego dnia zastrzyk, czy pękł itd.). Teraz wszystko w rękach Boga.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Masz racje zaczynam bzikowac do niczego nie mozemy miec pewnosci a reszte juz los niech decyduje...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Kalia my do kolejnego nie podejdziemy . Nastepne chybacw sierpniu to bedzie juz prywatnie invitro
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Dziewczyny a teraz zaczelam sie martwic bo wreszcie poszlam do toalety i sie zdziwilam bo nie mam sluzu i wczoraj przed inseminacjactez nie mialam
ale pecherzyk juz prawie pekal. Czy moglo nie dojsc do owulacji?
a po iui to co trzeba jest tam gdzie trzeba, już tak nie rozkminiaj, bo jak mawia Sysia skoczy Ci prolaktyna
będzie dobrze blanka, co się miało stać, już się stało
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuciak wrote:dzisiejsza wizyta w klinice pozytywna lewy - lepszy jajnik pracuje pęcherzyk 18 ;-)w niedziele ovitrele i poniedziałek inseminacja
pytałam sie po co miec pełny pęcherz podczas zabiegu dostałam odpowiedz ze to sprawa czysto techniczna macica sie wyprostowuje i łatwiej dotrzec cewnikiem
my mamy zalecenia absytnecji na 3-5 dni przed i porawic dzien popotem acard od dnia iui i luteina juz po poprawieniu czyli dwa dni po iui, a potem w sumie nie wiem czy mozna czy nie, zapytam w poniedziałek
-
Mixa dzieki za pocieszenie
na chwile zwatpilam ale przeciez od 21 godzin jestem w ciazy wiec czym ja sie martwie
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agi ale to dziwne prawda ze nie ma sluzu. Wydawalo mi sie ze przy owulacji on zawsze sie pojawia. Od kiedy pamietam mialam go co miesiac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak mi się wydaje, ze też miałam jak byłam młodsza..a potem wykonczyłam sobie hormony dietami... tak sądzę, teraz po tych tabsach jest jak kiedyś, ale z tgo, co pamiętam to taki śluż miałam przed iui, w dniu iui i potem rzeczywiscie sluz malał...
-
nick nieaktualnyTak Mixa. Medargin poprawia ukrwienie, zyly, i tetnice sa w lepszej kondycji i pomaga przy zagniezdzeniu maluszka. A swoja droga droga bol w prawek pachwinie to jakis znak? Cale popludnie mi to dokuczalo. Az do uda promieniowalo.
Mixa lubi tę wiadomość