INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka, bez nerwów, teraz tylko pozostaje czekać. Relax i tyle. Ja też czekam i nie mam pewności, że pękł. Nie mam pewności co do wszystkiego co się wiązało z iui (czy ten dzień, czy tego dnia zastrzyk, czy pękł itd.). Teraz wszystko w rękach Boga.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Masz racje zaczynam bzikowac do niczego nie mozemy miec pewnosci a reszte juz los niech decyduje...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Kalia my do kolejnego nie podejdziemy . Nastepne chybacw sierpniu to bedzie juz prywatnie invitro
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Dziewczyny a teraz zaczelam sie martwic bo wreszcie poszlam do toalety i sie zdziwilam bo nie mam sluzu i wczoraj przed inseminacjactez nie mialam ale pecherzyk juz prawie pekal. Czy moglo nie dojsc do owulacji?
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuciak wrote:dzisiejsza wizyta w klinice pozytywna lewy - lepszy jajnik pracuje pęcherzyk 18 ;-)w niedziele ovitrele i poniedziałek inseminacja
pytałam sie po co miec pełny pęcherz podczas zabiegu dostałam odpowiedz ze to sprawa czysto techniczna macica sie wyprostowuje i łatwiej dotrzec cewnikiem
my mamy zalecenia absytnecji na 3-5 dni przed i porawic dzien po potem acard od dnia iui i luteina juz po poprawieniu czyli dwa dni po iui, a potem w sumie nie wiem czy mozna czy nie, zapytam w poniedziałek -
Mixa dzieki za pocieszenie na chwile zwatpilam ale przeciez od 21 godzin jestem w ciazy wiec czym ja sie martwie
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agi ale to dziwne prawda ze nie ma sluzu. Wydawalo mi sie ze przy owulacji on zawsze sie pojawia. Od kiedy pamietam mialam go co miesiac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak mi się wydaje, ze też miałam jak byłam młodsza..a potem wykonczyłam sobie hormony dietami... tak sądzę, teraz po tych tabsach jest jak kiedyś, ale z tgo, co pamiętam to taki śluż miałam przed iui, w dniu iui i potem rzeczywiscie sluz malał...
-
nick nieaktualnyTak Mixa. Medargin poprawia ukrwienie, zyly, i tetnice sa w lepszej kondycji i pomaga przy zagniezdzeniu maluszka. A swoja droga droga bol w prawek pachwinie to jakis znak? Cale popludnie mi to dokuczalo. Az do uda promieniowalo.
Mixa lubi tę wiadomość