INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Tak Mixa. Medargin poprawia ukrwienie, zyly, i tetnice sa w lepszej kondycji i pomaga przy zagniezdzeniu maluszka. A swoja droga droga bol w prawek pachwinie to jakis znak? Cale popludnie mi to dokuczalo. Az do uda promieniowalo.
a ten medargin bierzesz sama z siebie czy lekarz z jakiegos powodu Ci przepisał- pytam, bo dużo czytałam o aspirynie, acardzie i innych wspomagaczach a mój gin nic mi nie proponuje -
Anula dokladnie to ja taki bol mialam przed operacja endometriozy. Cale szczescie ze ten Twoj moze teraz swiadczyc o czyms innym. A jak myslicie jak zrobie bete z krwi 10dnia po insemunacji to jest szansa ze juz mi cos wyjdzie?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyMixa, ten medargin to lekarz sam z siebie mi przepisal. Moze dlstego ze ciagle jestem leczona zastrzykami...boze jeszcze troche i jak cpun bede sie czula. Musze pic 2 saszetki dziennie. Goszkie jak cholera ale zjem byle co zeby tylko sie udalo. Moze sie uda....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Mixa, ten medargin to lekarz sam z siebie mi przepisal. Moze dlstego ze ciagle jestem leczona zastrzykami...boze jeszcze troche i jak cpun bede sie czula. Musze pic 2 saszetki dziennie. Goszkie jak cholera ale zjem byle co zeby tylko sie udalo. Moze sie uda....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa 12 dni po iui można już na betę. A krwawienie implantacyjne występuje u niewielu zachodzących w ciążę niestety. U mnie było i teraz i przy Hani też. W obydu przypadkach byłam pewna że to @ idzie. nawet wam biadoliłam na forum, że za wcześnie. Ale było plamienie, spadek temperatury, a później czysto i skok temperatury więc już wiedziałąm że coś na rzeczy jest i poszłam na betę
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anula cale szczescie pierwszy i powiem Ci ze po wczorajszej inseminacji tez mnie boli podobnie jak przed operacja endo
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dzieki dziewczyny. Chyba musze was posluchac i odczekam te 12 dni. Wiecej nie dam rady
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno co Ty kochana- cholera wie, moze są dwie szkoły co do tego duphastonu-skoro jedni dają od razu, a inni twierdzą, ze blokuje owulację, jak z resztą dzisiaj nie pierwszy raz o tym blokowaniu słyszałam, ale w sumie dzisiaj byłam taka skupiona na tym, ze te iui będzie, ze nie dopytałam czmu on chce mi dopiero 7 dni po zapodac dufaston, ale pogada w sobote
zawsze jak czytam jakies medyczne fora na necie, to mój mąż mówi, nie czytaj, bo się dowiesz, ze masz rakaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:15
-
Czesc dziewczyny
Dawno nie pisalam oczywiscie gratuluje wszystkim nowym mamusiom i wspieram te ktorych wredna @ odwiedzila :***
Bylam dzisiaj u ginekologa pecherzyk 12,6 mm 14dc ale ogolnie moje cykle trwaja od 34-37 dni wiec jest dobrze za 2 dni mam isc zobaczyc czy podrosnie do okolo 16mm jak to to we wtorek lub srode 2 IUI na naturalnym cyklu ale sie ciesze teraz musi sie udac wierze w to bardzo ... ale tez mnie troche wkurzyla doktorka bo powiedziala ze nie zrobi mi USG prze IUI czy pecherzyk pekl czy nie i tak samo powiedziala ze 2 dni po IUI tez mi nie zrobi... no ale coz trudno trzeba bedzie cierpliwie czekac na 2 kreseczki
Musi być prezent na 2 rocznice slubu 07.07.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:07
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022