INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula powiem Ci ze o tym samym mysle moze to ma bolec. Jak mialam endometrioze to po owulaci zaczynaly bolec mnie plecy na dole a przed okresem to juz ledwo chodzilam. Mysle ze moze to juz da mi pierwsze sygnaly czy zbliza sie okres czy nie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Co ja gadam jakie sygnaly przeciez od 25 godzin jestem w ciazy ))))
Pysiaaa21, bella84 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno bo sama już nie wiem jak to jest z tym progesteronem, nie wiem nawet co robić, czy sprzeciwiać się lekarzowi czy robić jak karze- ja go zapytam o co mu chodzi i poprosze i wypisanie jeszcze jednego dupka, a poza tym to jezcze leze w wyrcu i sie zastanawiam czy jutro iśc na ten estradiol i progesteron czy nie-wiedzialabym jaki mam poziom przed owu
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Chyba kobiety juz tak maja ze ciagle czyms sie zamartwiaja
dzisiaj mój mąż mi walnął focha bo p robocie w ogrodzie nie pozwoliłam mu się piwa napić przed iui- ja się zamartwiam, włosy rwę z głowy a on myśli o piwie, zabić chłopa i odsiedzieć swoje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:29
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Tak Mixa dobrze wiem o czym mowisz moj ma najwiekszy problem zeby dojechac do lekarza.... Wiecznie zapracowany i tylko by przekladal wizyty najlepiej... A trawe w ogrodzie to amy chyba juz przed kolana. A jest co kosic... Jakies 1200 metrow... Tylko on ciagle zapracowany...
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
czyli nie tylko mój małżonek stworzony jest do wyższych celów i nie w głowie mu tak przyziemne sprawy jak koszenie trawy. Ostatnio wykosił, bo groziłam rozwodem. A dziś przyjechały nam płytki do salonu i jadalni, taki pikus - 1 paleta, prawie tona wagi i oczywiście ja musiałam zalatwić kogoś do rozładunku, bo męża nie ma, a sama tego nie zrobię. Czasami wolałabym być lesbijką, bo nikt nie zrozumie kobiety tak jak druga kobieta, ale niestety nie mam ciągąt w tym kierunku...
Blanka85, Mixa lubią tę wiadomość
eeedith -
Oj Mixa rozumiem Cie totalnie ja mojemu to juz od poczatku dni plodnych bronila alkoholu :p a przed tez ze nie w duzej ilosci bo ktos gdzies kiedys mowil o 3 miesiacach na dojrzewanie nasienia, totakie wkurzajace ze biegamy na wizyty badania bierzemy leki klujemy sie i wogole a im odpuscic alko to juz problem:p te chlopy... Pierwsze pytanie dzisiaj mojego jak gadalismy przez tel: to jak juz jestes w ciazy to juz nie bedziesz mnie ograniczac ? Hehehe
Mixa lubi tę wiadomość