X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looo mandaragora to czeu tak wyszlo? Jakies leki bralas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Dziewczyny dzis moj 11dpo iui. I rano zauwazylam krew. Malo ale bylo. Jak to @ to sie zastrzele. Mixa masz moze dubeltowke albo wiekszy kaliber?
    Mam ostre zylety, bo się zamierzam ciąć jak mi nie wyjdzie, wiec jakbyś była w potrzebie... a tak na serio to kiedy masz mieć @ może to jak u mandragory bedzie-implementacyjne krwawienie?

anula23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie chyba doczytalam anula- może to dobry znak, ja trzymam kciuki! Nie stresuj się, bo zaraz Cię Sysia prolaktyna postraszy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na @ czekam 14 czerwca. Co 30 dni mam. Gdyby to bylo TO o czym mowisz to radocha nie z tej ziemi by byla. A tak poza tym to bede pamietac o tych zyletach gdyby nie wyszlo. ;-)

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Mixa. Narazie nie panikuje. Spokoj tak na 85 %. Zobaczymy co bedzie dalej. Zawsze jak juz plamienie sie pojawialo to brzuch mnie tak bolal ze skrecona bylam na srubke. Teraz nic takiego nie mam.

Mixa lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    O właśnie chyba doczytalam anula- może to dobry znak, ja trzymam kciuki! Nie stresuj się, bo zaraz Cię Sysia prolaktyna postraszy :-)
    I kto to mówi ? Oaza spokoju z Mixy :) Nie stresowałabym się gdyby nie fakt, że to stymulacja na nowych prochach i jutro wszystko może być. Po CLO wiedziałam czego się spodziewać

anula23, Mixa lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa ja tez teraz mam pierwszy raz z pregnylem i nie wiem jak bedzie. Gonal wiedzialam jak dziala i wogole ale teraz pregnyl i to dawka 10 000j. Helo.... ;-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dobrze będzie i dla nas też wyjdzie słońce :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula ja wlasnie przed terminem @ dostalam plamienia, zadzwonilam do lekarza a on mi zwiekszyl dawke luteiny od razu... Czy to jet normalna @ czy jakies brudki? Zrobilas betke? Ja obstawiam ze w zwiazku z tym ze mamy zielona fale to jestes w ciazy :)

mandragora, anula23 lubią tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Looo mandaragora to czeu tak wyszlo? Jakies leki bralas?
    Anula testy te są do bani. Zrobiłam innej firmy i były dwie tłuste krechy

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella84 oby Twoje slowa sie sprawdzily, a mowia ze slowa maja wielka moc. Rano poszlam siku i zauwazylam najpierw czerwona a potem zaraz jakby brazowa. A teraz spokoj, nie leci ze tak powiem. Brzuchtaz nie boli tak jak zawsze przy @. A co do doktorka to tez sie zastanawiam czy nie zadzwonic i mu nie powiedziec o tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    I kto to mówi ? Oaza spokoju z Mixy :) Nie stresowałabym się gdyby nie fakt, że to stymulacja na nowych prochach i jutro wszystko może być. Po CLO wiedziałam czego się spodziewać
    Sysia będzie dobrze! Jest zielona fala, anula czeka na swoje i my się doczekamy, ja mam dobry humor, bo od jutra jestem w ciazy!w końcu mandragora mi przepowiedziala :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa ja sie dolaczam. Przepowiednie nieraz sie sprawdzaja, takze w mysl mandragory ciaze masz murowana. ;-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa masz racje. Poki sie czlowiek nie upewni albo lekarz nie potwierdzi to nie myslec ze to juz i jest oki. Ja czekam na tesciora albo bete. A i tak bede musiala popedzic na poznan zeby lekarz zobaczyl i ewentualnie jakies leki dal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.
    Oj sysian wiesz ze to żarty, ja od 7 lat jestem gotowa na pirazke co miesiac...

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    Oj sysian wiesz ze to żarty, ja od 7 lat jestem gotowa na pirazke co miesiac...
    No ja wiem, że żarty, ale wiecie jak jest....

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem i tak jak ty planuje inv ale nadzieje zawsze są a póki humor dopisuje... a anuli naprawdę życzę żeby miała dziś pierwszy objaw :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:12

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję sie tego in vitro jak cholera!!!!!!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,ale jakiś finał musi byc,albo zaciazymy, albo trzeba będzie dać sobie spokoj,ile mozna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:18

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ