X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looo mandaragora to czeu tak wyszlo? Jakies leki bralas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Dziewczyny dzis moj 11dpo iui. I rano zauwazylam krew. Malo ale bylo. Jak to @ to sie zastrzele. Mixa masz moze dubeltowke albo wiekszy kaliber?
    Mam ostre zylety, bo się zamierzam ciąć jak mi nie wyjdzie, wiec jakbyś była w potrzebie... a tak na serio to kiedy masz mieć @ może to jak u mandragory bedzie-implementacyjne krwawienie?

anula23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie chyba doczytalam anula- może to dobry znak, ja trzymam kciuki! Nie stresuj się, bo zaraz Cię Sysia prolaktyna postraszy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na @ czekam 14 czerwca. Co 30 dni mam. Gdyby to bylo TO o czym mowisz to radocha nie z tej ziemi by byla. A tak poza tym to bede pamietac o tych zyletach gdyby nie wyszlo. ;-)

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Mixa. Narazie nie panikuje. Spokoj tak na 85 %. Zobaczymy co bedzie dalej. Zawsze jak juz plamienie sie pojawialo to brzuch mnie tak bolal ze skrecona bylam na srubke. Teraz nic takiego nie mam.

Mixa lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    O właśnie chyba doczytalam anula- może to dobry znak, ja trzymam kciuki! Nie stresuj się, bo zaraz Cię Sysia prolaktyna postraszy :-)
    I kto to mówi ? Oaza spokoju z Mixy :) Nie stresowałabym się gdyby nie fakt, że to stymulacja na nowych prochach i jutro wszystko może być. Po CLO wiedziałam czego się spodziewać

anula23, Mixa lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa ja tez teraz mam pierwszy raz z pregnylem i nie wiem jak bedzie. Gonal wiedzialam jak dziala i wogole ale teraz pregnyl i to dawka 10 000j. Helo.... ;-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dobrze będzie i dla nas też wyjdzie słońce :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula ja wlasnie przed terminem @ dostalam plamienia, zadzwonilam do lekarza a on mi zwiekszyl dawke luteiny od razu... Czy to jet normalna @ czy jakies brudki? Zrobilas betke? Ja obstawiam ze w zwiazku z tym ze mamy zielona fale to jestes w ciazy :)

mandragora, anula23 lubią tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Looo mandaragora to czeu tak wyszlo? Jakies leki bralas?
    Anula testy te są do bani. Zrobiłam innej firmy i były dwie tłuste krechy

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella84 oby Twoje slowa sie sprawdzily, a mowia ze slowa maja wielka moc. Rano poszlam siku i zauwazylam najpierw czerwona a potem zaraz jakby brazowa. A teraz spokoj, nie leci ze tak powiem. Brzuchtaz nie boli tak jak zawsze przy @. A co do doktorka to tez sie zastanawiam czy nie zadzwonic i mu nie powiedziec o tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    I kto to mówi ? Oaza spokoju z Mixy :) Nie stresowałabym się gdyby nie fakt, że to stymulacja na nowych prochach i jutro wszystko może być. Po CLO wiedziałam czego się spodziewać
    Sysia będzie dobrze! Jest zielona fala, anula czeka na swoje i my się doczekamy, ja mam dobry humor, bo od jutra jestem w ciazy!w końcu mandragora mi przepowiedziala :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa ja sie dolaczam. Przepowiednie nieraz sie sprawdzaja, takze w mysl mandragory ciaze masz murowana. ;-)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaa masz racje. Poki sie czlowiek nie upewni albo lekarz nie potwierdzi to nie myslec ze to juz i jest oki. Ja czekam na tesciora albo bete. A i tak bede musiala popedzic na poznan zeby lekarz zobaczyl i ewentualnie jakies leki dal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.
    Oj sysian wiesz ze to żarty, ja od 7 lat jestem gotowa na pirazke co miesiac...

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    Oj sysian wiesz ze to żarty, ja od 7 lat jestem gotowa na pirazke co miesiac...
    No ja wiem, że żarty, ale wiecie jak jest....

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem i tak jak ty planuje inv ale nadzieje zawsze są a póki humor dopisuje... a anuli naprawdę życzę żeby miała dziś pierwszy objaw :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:12

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boję sie tego in vitro jak cholera!!!!!!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak,ale jakiś finał musi byc,albo zaciazymy, albo trzeba będzie dać sobie spokoj,ile mozna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:18

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ