INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Dziewczyny dzis moj 11dpo iui. I rano zauwazylam krew. Malo ale bylo. Jak to @ to sie zastrzele. Mixa masz moze dubeltowke albo wiekszy kaliber?
anula23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:O właśnie chyba doczytalam anula- może to dobry znak, ja trzymam kciuki! Nie stresuj się, bo zaraz Cię Sysia prolaktyna postraszy
anula23, Mixa lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Anula ja wlasnie przed terminem @ dostalam plamienia, zadzwonilam do lekarza a on mi zwiekszyl dawke luteiny od razu... Czy to jet normalna @ czy jakies brudki? Zrobilas betke? Ja obstawiam ze w zwiazku z tym ze mamy zielona fale to jestes w ciazy
mandragora, anula23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella84 oby Twoje slowa sie sprawdzily, a mowia ze slowa maja wielka moc. Rano poszlam siku i zauwazylam najpierw czerwona a potem zaraz jakby brazowa. A teraz spokoj, nie leci ze tak powiem. Brzuchtaz nie boli tak jak zawsze przy @. A co do doktorka to tez sie zastanawiam czy nie zadzwonic i mu nie powiedziec o tym.
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:I kto to mówi ? Oaza spokoju z Mixy Nie stresowałabym się gdyby nie fakt, że to stymulacja na nowych prochach i jutro wszystko może być. Po CLO wiedziałam czego się spodziewać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:58
anula23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.
Mixa lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Mnie życie już nauczyło, że dopóki nie zobaczę II kresek, albo wysokiej bety nie myślę, że się udało. Bardziej boli rozczarowanie. Oby w waszym przypadku tak nie było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny