X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    No tak,ale jakiś finał musi byc,albo zaciazymy, albo trzeba będzie dać sobie spokoj,ile mozna?
    Ile można????
    Właśnie ile można????!!!!!
    Wiecie, że ludzie to najmniej płodne ssaki na ziemi :(
    Mąż mi prawił wczoraj coś adopcji. Powiedziałam, że jestem za młoda i że jeszce nie czas na takie decyzje. Oczywiście nie wykluczam tego, ale to nie czas na takie decyzje.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Ile można????
    Właśnie ile można????!!!!!
    Wiecie, że ludzie to najmniej płodne ssaki na ziemi :(
    Mąż mi prawił wczoraj coś adopcji. Powiedziałam, że jestem za młoda i że jeszce nie czas na takie decyzje. Oczywiście nie wykluczam tego, ale to nie czas na takie decyzje.
    No jak tak czujesz, to pewmie,ale pamiętaj czas szybko leci...

• Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszczecdopisze do tego watku a naekaniu na naszych mezczyzn :) widocznie juz taki nasz los i faktycznie my jestesmy samowystarczalne :) weszlam teraz do domu ekipa pieknie zrobila. Ciesze sie ze na taka ekipe trafilam :) przynajmniej maja mozgi ;) a zasnialam sie jak przeczytalam ze maz ma problem przyjechac i zobaczyc2 lozka gdzie wczesniej sama ogladalas 50 :) ja z kazda rzecza mam dokladnie tak samo ;) a na przyszlosc moja ekipe moge wam polecic. Do mnie jechali 100km wiec do was tez by przyjechali ;) 3 lata temu wykanczqli mi mieszkanie a teraz dom czesciowo nawet farby pomagali mi dobierac i pieknie to wszystko wyszlo :))

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula to zdecydowanie za szybko na @ !!!!

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez strasznie boje sie in vitro :(

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie prosze czy po luteinie to tak bardzo chce sie spac? Ja dzis ledwo juz chodze

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • Agi Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;( duphaston też już mam brać mniejsza dawke..
    plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu..

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wrote:
    No jak tak czujesz, to pewmie,ale pamiętaj czas szybko leci...
    My nawet teraz warunków nie spełniamy. Trzeba mieś swój dom, określone dochody itd

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • blondi82 Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi trzymaj się kochana, może fasolka ruszy do przodu, oby tak się stało teraz to już nic nie zmienisz jak zwykle pozostało ci czekać.

Mixa lubi tę wiadomość

czekam i czekam i.........może się doczekam?
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka85 wrote:
    Dziewczyny ja tez strasznie boje sie in vitro :(
    Ja nie boje się samego in vitro, tylko zawodu jaki będę miała jak się nie uda. Chyba bym nie przeżyła tego :(

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi wrote:
    Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;( duphaston też już mam brać mniejsza dawke..
    plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu..
    Oby było dobrze :) Ale już jakis krok do przodu wykonałaś

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki jak najmniej stresu i trzba wierzyć ze bedzie dobrze;-)

Mixa lubi tę wiadomość

bhywanlil4ktaodk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny gdyby sie sprawdzilo to co mowicie to moj maz oszalaby z radosci. Tez bardzo czeka na dzieciatko i wspiera mnie jak moze. Nie moge narzekac. ;-) a tak swoja droga to jestem dziwnie spokojna o to plamienie poranne. Nie wiem dlaczego.

Agi powodzenia z calego serducha. Oby dzidzi ladnie zaczelo rosnac. ;-)

Blanka85 i Mixa, boicie sie in vitro, czekacie i takie tam. Pomyslcie ze moge do Was wkrotce dolaczyc, jak teraz sie nie uda.:-( ale mimo to za Was tez kciukasy wielkie trzymam. Zresta jak zawsze. ;-)

Mixa lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki AMH :5.3 czyli potwierdzone PCO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 16:19

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Syiaaaaa przykro mi :(

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 3 lat o tym wiedziałam wiec sie nie zdziwiłam

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wyjeżdzam na kolejny monitoring- oj boję się co to będzie. Jak zwykle wszystko zwaliło się naraz na głowę(wekend juz od dawna zaplanowany-miałam isc na wesele kolezanki z pracy w delegacji i du..a,ale co tam to akurat przezyję;a w niedzielę mąż pracuje od 14-22). Boję się ze nie zdążymy.Juz nie mogę się doczekać kiedy bede wiedziec o zabiegu. Jak ja nienawidzę takiej niepewności....

Bliźniaki są z nami :*
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zai wszystkie wiemy o czym piszesz...

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mozecie mi powiedziec ile dni trwaja takie plamienia. Sama nie wiem jak to nazwac bo leci jakby chcialo a nie moglo. :-I

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula teraz miałam 9dpo wieczór i polowa 10 dpo. w ciąży z Hanią 3 dni. teraz raczej kremowy podbarwiony śluz kilka kropelek raczej brązowej krwi, wcześniej śluz taki płodny ze świeżą krwią.

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ