INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mixa wrote:No tak,ale jakiś finał musi byc,albo zaciazymy, albo trzeba będzie dać sobie spokoj,ile mozna?
Właśnie ile można????!!!!!
Wiecie, że ludzie to najmniej płodne ssaki na ziemi
Mąż mi prawił wczoraj coś adopcji. Powiedziałam, że jestem za młoda i że jeszce nie czas na takie decyzje. Oczywiście nie wykluczam tego, ale to nie czas na takie decyzje.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Ile można????
Właśnie ile można????!!!!!
Wiecie, że ludzie to najmniej płodne ssaki na ziemi
Mąż mi prawił wczoraj coś adopcji. Powiedziałam, że jestem za młoda i że jeszce nie czas na takie decyzje. Oczywiście nie wykluczam tego, ale to nie czas na takie decyzje. -
Dziewczyny jeszczecdopisze do tego watku a naekaniu na naszych mezczyzn widocznie juz taki nasz los i faktycznie my jestesmy samowystarczalne weszlam teraz do domu ekipa pieknie zrobila. Ciesze sie ze na taka ekipe trafilam przynajmniej maja mozgi a zasnialam sie jak przeczytalam ze maz ma problem przyjechac i zobaczyc2 lozka gdzie wczesniej sama ogladalas 50 ja z kazda rzecza mam dokladnie tak samo a na przyszlosc moja ekipe moge wam polecic. Do mnie jechali 100km wiec do was tez by przyjechali 3 lata temu wykanczqli mi mieszkanie a teraz dom czesciowo nawet farby pomagali mi dobierac i pieknie to wszystko wyszlo )
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
A powiedzcie prosze czy po luteinie to tak bardzo chce sie spac? Ja dzis ledwo juz chodze
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;( duphaston też już mam brać mniejsza dawke..
plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu.. -
Blanka85 wrote:Dziewczyny ja tez strasznie boje sie in vitro
Mixa lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Agi wrote:Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;( duphaston też już mam brać mniejsza dawke..
plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu..Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnyoj dziewczyny gdyby sie sprawdzilo to co mowicie to moj maz oszalaby z radosci. Tez bardzo czeka na dzieciatko i wspiera mnie jak moze. Nie moge narzekac. a tak swoja droga to jestem dziwnie spokojna o to plamienie poranne. Nie wiem dlaczego.
Agi powodzenia z calego serducha. Oby dzidzi ladnie zaczelo rosnac.
Blanka85 i Mixa, boicie sie in vitro, czekacie i takie tam. Pomyslcie ze moge do Was wkrotce dolaczyc, jak teraz sie nie uda. ale mimo to za Was tez kciukasy wielkie trzymam. Zresta jak zawsze.Mixa lubi tę wiadomość
-
Zaraz wyjeżdzam na kolejny monitoring- oj boję się co to będzie. Jak zwykle wszystko zwaliło się naraz na głowę(wekend juz od dawna zaplanowany-miałam isc na wesele kolezanki z pracy w delegacji i du..a,ale co tam to akurat przezyję;a w niedzielę mąż pracuje od 14-22). Boję się ze nie zdążymy.Juz nie mogę się doczekać kiedy bede wiedziec o zabiegu. Jak ja nienawidzę takiej niepewności....Bliźniaki są z nami :*
-
nick nieaktualny