INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mixa jak po wizycie bo nic nie piszesz a ja kciuki trzymam
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyJupi, Jupi pęcherzyki urosly i w sobotę iui, będę się jeszcze stresowac do soboty, ale już mniej-mandragora jesteś moim prorokiem!
Jak się tym razem nie uda, to m-c przerwy - czyli za 6 tyg zaczynam in vitro, ale liczę na to, że będę wtedy juz w 8 tyg ciąży -taki mnie optymizm dopadl.
Mandragora, masz prawo być przewrazliwiona, ale ciesz się ta ciąża, rób co trzeba a będzie dobrze, ja w to wierzę a przypomnij sobie, że udana iui tez Ci ostatnio wywrozylam. Teraz liczę na spełnienie Twoich wróżb co do mnie i będziemy hodowaly brzuchole i inne ciążowe atrybuty!Blanka85 lubi tę wiadomość
-
A ja jutro mam wizytę i zobaczymy co lekarz powie. może jendak gdzieś robia pranie mózgu. Bez luteiny cykl mi się rozjechał. Już 3 dni po terminie a @ ani widu ani słychu.
Rozmawialiśmy z mężem o trzeciej IUI i obydowje nie wierzymy już w tę metodę, szczególnie w świetle tych wszystkich prawidłowych wyników badań. Przyczyny medycznej brak, więc chyba sobie podarujemy trzecie podejście a za zaoszczędzone pieniądze pojedziemy się odstresować na króki urlop.
A co do abstynencji, to ja nie wyobrażam sobie dłużej niż 2 tygodnie. Ostatnio M nie było 10 dni a koleżanki pytały dlaczego ja taka wkur*** ciągle chodzę.eeedith -
Mixa wreszcie!!! Zarazilam Cie optymizmem ale sie ciesze )))))) oby nie trzeba bylo ale jesli tak to do in vitro razem podejdziemy ) ja w poznaniu w invimedzie a Ty we Wroclawiu szkoda ze nie jestesmy z jednego miasta. Razem bysmy sie wspieraly i to w realu
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
dzisiejsza wizyta w klinice pozytywna lewy - lepszy jajnik pracuje pęcherzyk 18 ;-)w niedziele ovitrele i poniedziałek inseminacja
pytałam sie po co miec pełny pęcherz podczas zabiegu dostałam odpowiedz ze to sprawa czysto techniczna macica sie wyprostowuje i łatwiej dotrzec cewnikiem
my mamy zalecenia absytnecji na 3-5 dni przed i porawic dzien po potem acard od dnia iui i luteina juz po poprawieniu czyli dwa dni po iui, a potem w sumie nie wiem czy mozna czy nie, zapytam w poniedziałek
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo szkoda blanka, bo byśmy się spotykały w klinice, jest optymizm-bedzie dobrze, dla mnie uśmiechem losu jest to, że ten jeden jajnik ruszył i w razie co mam do inv dwa, a co dwa to nie jeden, martwilam się ze z jednym będzie lipa a teraz ma dominujący pecherzyk!
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a teraz zaczelam sie martwic bo wreszcie poszlam do toalety i sie zdziwilam bo nie mam sluzu i wczoraj przed inseminacjactez nie mialam ale pecherzyk juz prawie pekal. Czy moglo nie dojsc do owulacji?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Teraz juz nic nie bede robic a na monitoring pojde za tydzien. Wtedy zobacze czy pekl. Ale raczej tak poniewaz profesor mowil ze juz prawie zaczyna pekac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Teraz juz nic nie bede robic a na monitoring pojde za tydzien. Wtedy zobacze czy pekl. Ale raczej tak poniewaz profesor mowil ze juz prawie zaczyna pekacDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ok to jednak nie zrobie w przyszlym tyg. Teraz to tylko czekac mi pozostaje... Juz nie chce jutrovisc do gabinetu chyba mam dosc tych wizyt na jakis czas. Co ma byc to bedzie ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza