INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustine wrote:Ja powiedziałam, że 2 iui i dość. Mąż ma słabe nasienie więc nie ma sensu ładować pieniędzy w coś co ma małe szanse na udanie się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 22:55
-
kochane wiem ze to nie jest moze odpowiednie miejsce...jednak pisze to Wam bo zalezy mi by kazda z Was o tym pamietala....robcie kochane cytologie regularnie a nawet i dodatkowo wymaz z szyjki, moja koleżanka jakiś czas temu dowiedziała się zresztą przypadkowo że ma raka szyjki macicy a tylko dzięki temu że został w porę wykryty udało się to paskudztwo zwalczyć....wiem że Wasza głowę zajmują starania, pamiętajcie jednak o podstawach bo to Wasze życie jest najwazniejsze dla Was i dla Waszych bliskich i dla mnie tez sama od siebie dodam byście też po tych wszystkich stymulacjach badały sobie piersi ponieważ te hormony wpływają na różne zmiany...ja np rok temu sama sobie wykryłam guzka w piersi potem była biopsja i onkolog teraz jest ok ale jestem pod stałą opieką i kontrolą..więc badajcie sie bo jednak wcześnie wykryte paskudztwo pozwala na wygrana walkę... wiem że może tu powiało grozą i wogóle...ale poprostu skupamy się nieraz na wszystkim a takie podstawy gdzies ida w zapomnienie...wiec badajcie się prosze
Blanka85, Mixa lubią tę wiadomość
-
kochane wiem ze to nie jest moze odpowiednie miejsce...jednak pisze to Wam bo zalezy mi by kazda z Was o tym pamietala....robcie kochane cytologie regularnie a nawet i dodatkowo wymaz z szyjki, moja koleżanka jakiś czas temu dowiedziała się zresztą przypadkowo że ma raka szyjki macicy a tylko dzięki temu że został w porę wykryty udało się to paskudztwo zwalczyć....wiem że Wasza głowę zajmują starania, pamiętajcie jednak o podstawach bo to Wasze życie jest najwazniejsze dla Was i dla Waszych bliskich i dla mnie tez sama od siebie dodam byście też po tych wszystkich stymulacjach badały sobie piersi ponieważ te hormony wpływają na różne zmiany...ja np rok temu sama sobie wykryłam guzka w piersi potem była biopsja i onkolog teraz jest ok ale jestem pod stałą opieką i kontrolą..więc badajcie sie bo jednak wcześnie wykryte paskudztwo pozwala na wygrana walkę... wiem że może tu powiało grozą i wogóle...ale poprostu skupamy się nieraz na wszystkim a takie podstawy gdzies ida w zapomnienie...wiec badajcie się prosze
-
nick nieaktualny
-
Bella dokladnie masz racje!! Pol roku temu mialam cytologie ale zaraz polece nq kolejna
bella84 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mixa, ściskam!
A ja już wiem skąd taki przedłużający się cykl... wyczytałam właśnie, że po duphastonie wydłuża się cykl. Super. Mam 18dpo a okresu jeszcze nie widać.Mixa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
super Blanka właśnie o taki odzew mi chodzi, ja się właśnie zarejestrowałam do mojego onkologa na badanie piersi kontrolne po stymulacji...miałam to wcześniej zrobić i jakoś zaniedbałam a informacja od koleżanki szybko mnie postawiła do pionu, a na początku lipca zrobię cytologię w sumie miałam teraz do hsg wymaz z szyjki macicy..wyszedł grzyb właśnie go zwalczam za pomoca pimafucinu i już po 2 globulkach czuję meeeeeeega różnicę więc skończę kurację odczekam i do gina na cytologię
-
Sysia, trzymamy mocno!
Mixa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarz mówi ze tak reaguje na hormony, a poza tym dziś 17dc, mam tylko nadzieje ze nie będzie po ptokach, lekarz mowi,ze nie ale pierwsza nieudana tez miałam na pękniętych, a już mam w nosie, już mi się nie chce rozkminiaj nad progesteronami, owulacjami, zagniezdzeniami itp, mam tego po kokardy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:12
-
U mnie pierwsza iui była na niepękniętych a obecna na pękniętych. Żadna się nie udała więc nie ma regułyProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/