INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarz powiedział żebym przyszła tego dnia (12 - 13dc) zrobiła rano badanie lh i estradiolu i z wynikami do niego na wizytę. Na wizycie podejmie decyzję co i jak. Jak brałam clo to owulacje miałam do 13dc i dlatego uważam, że jest duże prawdopodobieństwo, że od razu skieruje na inseminację. Ale to mój pierwszy raz więc mogę się mylić Może rzeczywiście wcześniej powinnam sprawdzić co i jak?Hubi 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Mandragora A możecie mi jeszcze powiedzieć, czy inseminacja boli? Jestem wytrzymała na ból, ale tylko jeśli wcześniej się nastawię psychicznie I jeszcze jedno. Pewnie wiele z Was jest na wątku od samego początku (czuję, że rymuję) to znając historie różnych dziewczyn powiedziałybyście, że iui raczej się udaje, czy nie?Hubi 2016
-
nick nieaktualny
-
Wizyta u gina 11:00 czy jajeczko rosnie... ale jestem wkurzona!!! jajeczko ma tylko 12,9 czyli uroslo tylko 0.3mm nie wiem czemu tak malo ale dzisiaj 16 dc a w tamtym miesiacu mialam IUI w 24dc wiec jeszcze mam nadzieje ze urosnie jeszcze 8 dni .. endo ma 7,2mm.. Co o tym sadzicie ? czy jak tak wolno rosnie to bd w ogole ovu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 12:40
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Po wczorajszej wizycie mam depresje. Wszystkie wyniki ok, probelm prawdopodobnie leży w mojej głowie. Muszę zmienić nastawienie. A jak zmienić nastawienie skoro po każdej inseminacji samositnie pomimo wszystko się nakręcam a potem wielki dół. A nie da się przywrócić owulacji, można ją tylko wywołać np. CLO. A jak biorę CLO to znowu monitoring, wizyta itd i koło się zamyka.
Chyba muszę odpocząć, chociaż ta nasza zielona fala daje mi dużo nadziei i podnosi na duchu.eeedith -
nick nieaktualnyleże w domu po, symulowanie zawrotów głowy spowodowało małe zamieszanie, podniosło się larum, miałam mierzone ciśnienie, wystraszył się mój mąż, a ciśnienie okazało się godnym astronauty muszę odszczekać to, co napisałam wcześniej,że iui nie boli- dzisiaj mnie naprawdę bolało od pierwszego momemntu wsadzenia cewnika po sam koniec, pewnie jest to spowodowane histeroskopią sprzed tygodnia, albo doktorek się przyłożyl, teraz dalej ćmi mnie macica i jajniki; pogadałam z doktorkiem o duphastonie i wytłumaczył mi o co chodzi z tym odczekaniem i mierzeniem poziomu, dostałam też acard i przykaz na witaminy prenatalne,
teraz się nie nastawiam chce żyć normalnie na ile się da przez te 2 tygodnie i jak mawia poeta-niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba ! -
Mixa Sysia i pozostale srarajace sie jestem myslami z wami i 3mam kxiuki
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza