INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka całe szczęście pojechał samochodem :)właśnie dzwonił że około 24 będzie. Specjalnie jechał samochodem żeby szybciej się wykręcić bo widział jaka ostatnio bylam smutna przez to in vitro i te zastrzyki bo bardzo się tego bałam i nie chciał żeby sama w domu siedziała
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
mąż będzie płakał pół nocy już go znam jedno co mnie męczy to od wczoraj zgaga a nigdy nie miałam
Anatolka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
za tydz w piątek mam wizytę u lekarza i tak się zastanawiam czy jest już szansa że coś zobaczę ale mój mąż będzie miał minę już mam malutkie buciki kupione żeby mu je pokazać może to zastąpi wszystkie słowa
Kati86 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
no jasne Anatolka do Ciebie też leci i do wszystkich dziewczyn starających się :-*
Anatolka, Kati86 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Właśnie w głowie układam jak powiem mężowi... a pewnie i tak słów mi zabraknie
Kati86 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja sobie tak myślę, że gdybym to była ja, to albo wybuchnęłabym zaraz jak zamknie drzwi, bo ani sekundy dłużej bym nie wytrzymała, albo zrobiła Mu stresa i powiedziała, że wiesz mam dla Ciebie wiadomość. Tak się złożyło, że będziemy mieli kolejne wielkie wydatki... a sekundę później wybuchnęła i nagrała Jego reakcję, żeby była pamiątka na całe życie
Kati86 lubi tę wiadomość
-
jeszcze jakieś 2 godziny chyba oszaleję... idę wziąć kąpiel niestety od dziś w letniej wodzie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Ja po inseminacji byłam strasznie załamana i właśnie wtedy zrobiłam sobie do in vitro miesiąc luzu z alkoholem rowerem bieganiem gorącymi kąpielami itd wreszcie mogłam cieszyć się normalnym życiem a nie na wszystko uważać no i dlatego pewnie jestem w takim szoku... (chociaż martwię się bo przez ostatnie 2 tyg to z mężem po piwku albo nawet dwóch wieczorem wypijaliśmy jestem wściekła za to na siebie ale wiem że nie miałam pojęcia o ciązy i jedyne co sobie myślę to i tak wolę to że piłam te piwka niż gdybym dbała o siebie tak jak przez te dwa lata i by znowu nie wyszło
W takim razie muszę zacząć pićAnatolka, Blanka85 lubią tę wiadomość