INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm co brałam wstyd powiedzieć bo przez ostatnie 2 lata wszystko co było możliwe ale w ostatnim miesiącu to jakoś nawet nie zawsze kwas foliowy tylko jak mi się przypomniało a wcześniej ani jednego dnia nie opuściłam! praktycznie nic nie brałam nic nie robiłam zupełnie nic...wręcz cieszyłam się że mogę teraz robić wszystko bo ten miesiąc mam luźny super to było uczucie świetnie się "bawiłam" .
A przez ostatnie parę dni zanim się dowiedziałam że jestem w ciązy szukałam informacji w internecie jak przyspieszyć okres bo tak już in vitro nie mogłam się doczekać i o ja głupia!!!!!! znalazłam że trzeba brzuch polewać gorącą wodą !!! i to robiłam przez kilka dni!!!!!! a zawsze po owulacji w letniej siedziałam a teraz wrzątek lałam!! nawet nie wiem jak beta powinna przyrastać skoro mi tak dużo przyrosło może ja mam bliźniaki!! ??
Właśnie mój mąż dziś czytał nasze forum i łzy mu leciały jak gratulowałyście bardzo wam dziewczyny za wszystko dziękuję :-*karola_aa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Sprawdziłam teraz coś co ścięło mnie z nóg!! byłam ciekawa kiedy pierwszy raz odważyłam się żeby do was napisać... pamiętam już byłam na strasznym dnie... było mi już bardzo bardzo źle i przelałam to wszystko na klawiaturę i tak zaczęła się moja przygoda, że jestem tu każdego dnia... a pierwszy raz napisałam 26 marca 2014 ... a termin porodu mam na 26 marca 2015 ... gdybym wtedy wiedział że ten strasznie dołujący dzień za rok zamieni się w coś pięknego... (a pamiętam ten dzień dokładnie - pisałam w temacie endometriozy - wściekła na cały świat) ... nic nie dzieje się bez przyczyny... może przypadek ale w gwiazdach już to było zapisane
Anatolka, karola_aa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok, że dzieją się takie rzeczy Miłe zaskoczenie
Ja jestem na luzie psychicznym (bo niestety przez iui leki musiałam brać) drugi miesiąc. W pierwszym przez cytomegalię wstrzymaliśmy się ze staraniami a w tym zobaczymy co będzie. Tyle dzieje się w moim życiu rodzinnym, niestety złych rzeczy, że to byłby cud jak mimo tych nerwów iui by się udała.Hubi 2016 -
hala123 właśnie w takich momentach może nas wszystko zaskoczyć cały czas będę sprawdzać co tam u was i ciekawa jestem która będzie następna
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Po bardzo, bardzo długiej przerwie weszłam na Ovu, żeby sprawdzić skrzynkę z wiadomościami i odruchowo zajrzałam tutaj. Blanka85, moje najserdeczniejsze gratulacje!!! Ściskam Cię mocno i całuję, cieszę się razem z Wami i życzę spokojnej, nudnej i bezobjawowej ciąży (wiem co mówię, bo ja niestety okazało się, że jestem z tych ciężej przeżywających, np. limit wymiotów wyczerpałam chyba za co najmniej kilka osób). Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie! Ogromnie się cieszę
A wszystkim Staraczkom - i tym znanym mi, i tym, które tu dołączyły, kiedy ja już odłączyłam - serdecznie życzę oczywiście tego samego Trzymajcie się Dziewczyny i nie poddawajcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:37
Blanka85, Limia, karola_aa lubią tę wiadomość
-
XYZ pamietam jak 16 tyg temu lzy mi lecialy jak czytalam co pisalas... Ja bardzo wtedy zwatpilas ze jeszcze kiedys bedziesz w ciazy.... Ze juz konczysz ze staraniami ze wszystkim... A tu sie okazalo ze jestes w ciazy w tym czasie pamietqm caly czas Twoja historie i tak sie ciesze ze dalej wszystko dobrze u Ciebie a za chwile to juz polowa bedzie rewelacja :-* wspolczuje Ci z tymi wymiotami mam nadzieje ze mnie to ominie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Mnie beta okłamała w 11 albo 12 dniu po (już dokładnie nie pamiętam) wynik miałam 2 a teraz dobrze wiecie co jest ))))
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Tinaaaaa ciesze sie ze moja historia chociaz troche pomogla ja nawet bete za wczesnie wtedy zrobilam a inne dziewczyny pisaly ze w 11-12 dniu po juz im bety wychodzily a u mnie wysza 2 ... Strasznie mi bylo przykro ze znowu nic z tego a tydzien pozniej taka radosc pamietaj jesli nie ma okresu nic straconego
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Dziewczyny czuję się w obowiązku żeby przekazać wam wszystkie informację kropka już widać byliśmy dziś z mężem na usg. Cudowna chwila Pani doktor koniecznie każe mi brać luteinę 2x dziennie po 2 tabletki dopochwowo. Chyba faktycznie pójdę kupić bo raczej mi nie zaszkodzi a skoro tak długo się staraliśmy to chyba trzeba zwiększyć maksymalnie szanse została mi jeszcze po nieudanej inseminacji to teraz już się przyda
Anatolka, Mixa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
oooo bociany z mężem przeprowadziliśmy się 3 km pod Poznań jakiś miesiąc temu i cały czas nad naszym domem latały bociany
Anatolka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
no to rewelacja u mnie na parapetówce latały i wszystkie koleżanki mnie z kuchni wyciągnęły żebym wołała bociany do siebie i chyba się udało . Coś jest w tych bocianach
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Przeczytałam super bardzo się cieszę ))))) mój może kiedyś też jeszcze ruszy ale teraz niech sobie spokojnie siedzi i czeka te 8 miesięcy a wiesz jaka dumna byłam jak szukałam mojego suwaczka
Anatolka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny