INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
A meza nadal nie ma... Zeby wiedzial z jaka ja informmacja na niego czekam...
mandragora lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Tak myslalam dziewczyny ze pewnue juz wchodzilyscie juz wam opowiadam. Przyjechal po pierwszej w nocy!! Ja juz na rzesach stalam. Tak strasznie chcialo mi sie spac. Oczywiscie od progusie go zapytalam czy wie dl aczego kobieta daje partnerowi male buciki. No dlaczego? Bo ten partner zostanie tata!!!!! No i moj maz zaczal plakac. Jeszcze jak zobaczyl papier (wiecie prawnik...) z potwierdzona beta na kartce szpitalnej to jeszcze bardziej plakal a ja bylam tak spiaca ze poszlam spac... Rano po przebudzeniu mowi ze mial piekny sen po przebudzeniu bo juz moja mama dzwonila zeby zapytac jak sie czuje... A tesciowie rano przez skype sie dowiedzieli bo nie mieszkaja w polsce. To tesciowa pyta kiedy poznamy plec bo ona juz paczki bedzie wysylac... Oj to bedzie dlugie 8 miesiecy... Mama w sobote za tydzien ma przyjechac... Ale wszyscy sie ciesza
bella84, Anatolka, Miu95, Giussta lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziewczyny ja tak przez ostatnich kilka miesiecy z innymi dziewczynami przezywalam jak im sie udawalo i tak mocno kibicowalam i jakos nigdy nie docieralo do mnie ze i mi sie to przytrafi.... Wszystko jest zapisane w gwiazdach i kazda z nas bedzie miala swoj czas jeszcze bedziecie wspominac ta sytuacje a inne dziewczyny beda wam gratulowac
bella84 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka gratuluję z całego serducha , aż mi łezki poleciały czytając Twoją historię. My we wrześniu mamy podchodzić do inseminacji, przez wakacje robimy sobie przerwę i niech się dzieje co chce. Odpoczywam od tych wszystkich pomiarów temperatury, leków, zastrzyków, monitoringów itp.
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Bąbel ja wlasnie tak mysle ze to przez to ciagle nakrecanie sie... A jak wynik jest prawidlowy to jest to juz tak nie realne ze juz myslalam ze test byl stary ze na cos chora jestem ze jakis blad ale juz na pewno nie ciaza bo przeciez w tym cyklu nic nie robilaz zeby sie udalo... Uwielbiam kapiele we wrzatku doslownie i caly miesiac w ukropie w wannie siedzialam jezdzipam rowerem nawet ponad 30 km i wiele innych rzeczy robilam. Nawet wczasy w Izraelu kupilam bo przeciez w ciazyvi tak nir bede...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Kurcze Blanka, fajnie jak tak facet umie się cieszyć, że aż się popłacze... Myślę, że mój zareagowałby tak samo... Będę na to czekać To teraz dbaj o siebie i ciesz się tym pięknym stanem. Jeszcze raz gratuluję i życzę, żeby to było spokojne ale wesołe 8 miesięcy
-
Dzieeczyny jesli byscie w przyszlosci potrzebowaly gonal to ja moge sprzedac na ta chwile bede to wielkie opakowanie trzymac caly czas w lodowce
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja po prostu czułam, że muszę odpuścić bo już zaczynałam świrować. A teraz czuję się świetnie, bez żadnych leków i stresu, czy pęcherzyk urósł, czy pękł, czy nie za późno pregnyl, czy dobre endometrium ... wszystkie dobrze to znamy . Teraz tylko luz blues
-
Dziś z mężem jeszcze raz pojechaliśmy do szpitala na bete. wczoraj było 277 a dziś 420 )))))) ale miło się na to patrzy chyba jutro też pojdę
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza