INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez lekarze hmm powiedzmy nie przeszkadzali w staraniach przez prawie 2 lata... Dopiero w klinice sie cos ruszylo, ale tez nie do konca mi sie to podobalo. Znalazlam endo zupelnie spoza kliniki i to byl strzal w dziesiatke
po miesiacu na ustalonych przez nia dawkach tsh i prl maja super poziomy
Sol lubi tę wiadomość
-
Anatolka, ja dopiero sprawdzę ponownie, może u mnie jest w miarę w porządku. Bardziej martwię się wynikami męża. A starania do tej pory, to tak nie na siłę, ale zawsze co miesiąc. Wydaje mi się tylko, że nie trafiałam dobrze w owulację, a jeśli nawet się udało, to możliwe że zarodek się nie zagnieżdżał z powodu zbyt niskiego progesteronu. Testów nie robiłam, bo nauczyłam się cierpliwie czekać na @, ale może powinnam była tak na wszelki wypadek.
Mierzenie temperatury tęż mam za sobą, może do tego wrócę. Ostatnie dwa miesiące wykonywałam testy owulacyjne...hmm... ale tylko po dwa w dniach kiedy wydawało mi się, że mogę mieć owulację. były "prawie pozytywne" i domniemam, że mogła wystąpić owulacja, patrząc na śluz i bóle jajnika i pleców. Teraz czekam na @ mam 22 d.c. -
hej
Przygotowuję się do pierwszej IUI. W 13dc pęcherzyk 19mm a endo 12mm. Ovitrelle zrobiony i IUI w środę.
Dziś też porobione wirusy z M.
Mam pytanie, czy są jakieś przeciwskazania co można a co nie przed lub po IUI ?takie trochę głupie ale w razie "w" wolę wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:28
-
kis wrote:hej
Przygotowuję się do pierwszej IUI. W 13dc pęcherzyk 19mm a endo 12mm. Ovitrelle zrobiony i IUI w środę.
Mam pytanie, czy są jakieś przeciwskazania co można a co nie przed lub po IUI ?takie trochę głupie ale w razie "w" wolę wiedzieć
Kis, przecieraj szlaki, przecierajwyciagnij tylko dupka, albo lutke na druga faze
kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:hej
kis lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Czuje sie w obowiazku poinformowac moje kolezanki kto mieszka w moim brzuszku
od dzis wiem ze jest to Antoni
kis, Anatolka, Idgie lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Kis, z rzeczy prkatycznych przyszlo mi jeszcze na mysl, zeby ubrac spodniczke w dniu iui, bo pozniej lezy sie na tym fotelu chwile-tak pisaly dziewczyny-wiec ja bym wolala byc troche oslonieta jednak
a te ginekologiczne spodniczki sa albo marne, albo ich nie ma...
-
kis wrote:Anatolka, hihi ja i spódniczka
hehe
To wolisz sobie polezec z golym tylkiem?
Sol, ja jako nastolatka tez biegalam ciagle w spodniach. Teraz zakladam spodnice raz na jakis czas. Kupuje tylko te ,ktore bardzo bardzo mi sie podobaja i wtedy je raz na jakis czas ubieram, a do gina zawsze albo spodnica, albo dluga tunika jakas.
P.s. kupilam sobie to srebro koloidalne... Zobaczymy co to bedzie...Sol lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Czuje sie w obowiazku poinformowac moje kolezanki kto mieszka w moim brzuszku
od dzis wiem ze jest to Antoni
Super
Blanka85 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA