INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki adrenalina.
Może rzeczywiście w tym sęk
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
adrenalina wrote:Pierwsze to rzadkość, bo towarzyszy Ci duży stres. Ciagle o tym myślisz i dopatrujesz w sobie objawów. A po kolejnych juz wiesz jak to wyglada itd. trochę sie wyluzujesz i jest trochę łatwiej.
Też czytałam, że to o stres chodzi statystycznie największe szanse są przy 3 podejściu,a po 4 już znacząco spadają. -
hej dziewczyny, ja jestem dzis po sono HSG.Myslalam ze bedzie gorzej a bol byl gdzies tam delikatnie odczuwalny.Wyszlo ok, wszytsko drozne:) Lekarka powiedziala ze teraz z mezem mamy sie starac bo po droznosci bedie lawtiej, jesli sie nie uda to w nast. cyklu mam wziac Clostilbegyt i inseminacjaINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
mia6 a Ty kiedy testujesz?trzymam kciuki:)ja sie nie nastawiam raczej ze mi sie uda bez inseminacji..ale zobaczymyINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Hej dziewczyny ja mialam IUI i sie udalo za pierwszym razem ale w 8 tyg poronilam podeszlam do 2 podejscia wyniki super dwa pecherze 24 mm i 23 mm i sie nie udalo teraz bede miala 3 podejscie w Poniedzialek trace juz nadzieje plscze chyba codziennie jak teraz nie wyjdzie to zapisuje sie na invitro lecze sie juz od ponad dwóch lat rok u zwyklego lekarza i rok w klinice nie plodnosci w Gdyni w Gamecie.Dziewczyny życzę wam wszystkim powodzenia :*
-
Ja testuję w środę (30 paźdz.), to będzie 11 dzień po owulacji. Miałam testować w czwartek, ale jestem niecierpliwa5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Niestety tez mam przeczucie, że u mnie również nic c tego. Dziś 7 dzień po i zero jakichkolwiek objawów. Totalnie nic.5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
dziś miałam trzecią inseminacje. Doktor zadowolona bo udało sie w odpowiednim momencie, Śluz podbarwiony był krwią co świadczyć miało o owulacji. Teraz pozostaje czekać. To moja ostatnia próba przed kwalifikacjami do in vitro.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB