INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
kis, Alicja83 - trzymam kciuki no i czekamy razem
Mnie tym razem bolał brzuch po zabiegu i nie wiem czy to z jego powodu, czy to był ból owulacyjny, ale dzień po tylko chwilowo rano zabolało, a potem już wszystko przeszło. I tym razem nie miałam plamień A jak tam u Was? -
hej dziewczyny:) trzymam za Was mocno kciuki i czekam na dobre wiesci:) ja dopiero w srode mam hsg ale przezywam z Wami:)INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, leczy sie ktoras z Was w invimedzie we wroclawiu?INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
mia6, mnie po pierwszej IUI bolało podbrzusze i jajniki po zabiegu cały dzień, niby nie owu bo na pękniętym pęcherzyku miałam robione chyba, że jakoś to się miedzy czasie wszystko razem zgrało.
A wczoraj no jakoś normalnie wszystko okej
Lila, na razie w porządku , teraz czekanie Jak się nie uda to na razie odpuszczamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:47
mia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim, jestem po pierwszej IUI, oczywiście nie udanej. Miałam robiona na polnej w poznaniu. Czy któraś może mi powiedzieć jak teraz postępować dalej. Czy do każdej kolejnej inseminacji muszę mieć skierowanie? Bo powiem szczerze, że jakoś tak ta pierwsza wizyta na mnie wpłynęła, że zapomniałam sie zapytac lekarza co jeżeli sie nie uda.Agnes314
-
liloe, dziekuje za wpis:)milo wiedziec ze komus sie udalo:) mam nadzieje ze razem z dziewczynami z forum tez niedlugo bedziemy tak mogly napisac jak Ty:)Podnioslas mnie na duchu:)INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Alicja83 wrote:jeszcze jedno pytanie ktora z was zaszla w cieze po 1 IUI , znacie takie przypadki, jest to wogole mozliwe
siedze jak na szpilkach a tu jeszcze dwa tygodnie czekania* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Cześć,
wiecie może jakie to ma znaczenie? Dlaczego pierwsze się nie udają, a drugie już np. tak ?
Tak mnie to cały czas zastanawia.5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
listek wrote:Cześć,
wiecie może jakie to ma znaczenie? Dlaczego pierwsze się nie udają, a drugie już np. tak ?
Tak mnie to cały czas zastanawia.
Pierwsze to rzadkość, bo towarzyszy Ci duży stres. Ciagle o tym myślisz i dopatrujesz w sobie objawów. A po kolejnych juz wiesz jak to wyglada itd. trochę sie wyluzujesz i jest trochę łatwiej.listek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:A powiedzcie jeszcze jakie badania przed IUI robilyscie? Chlamydia itd?
HBS, HBV, WR, HIV, toksoplazmozę - to muszę mieć przed iui w klinice, w której się leczę.
Ale drugi lekarz zalecił jeszcze cytomegalię.
A i jeszcze też coś wspominał, że jeśli są słabe wyniki nasienia to można powtórzyć przed iui - ale to nie koniecznie.