INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jeszcze w Was nadzieja A pozostałym uda się w kolejnym cyklu. Tego życzę Wam i sobie
mia6, Shabeel lubią tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Ja też
Shabeel lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualny
-
Dzięki. Trzymam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:33
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Kis: jeszcze się podniesie5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Od wieków nie pisałam, nie miałam o czym, ale śledzę Wasz wątek. Moja druga IUI zakończona sukcesem! Sama w to nie wierzę!!! Przesyłam promyk nadziei!!! 3mam za Was wszystkie kciuki i za każdą z osobna!!!!!
mia6, dżona, Aga_502, Nazja, Ania1602, Shabeel, kis, Tosia 1981, Blanka85, Lila84, Reni lubią tę wiadomość
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71366 [/image] [/link] -
Ruda01 wrote:Od wieków nie pisałam, nie miałam o czym, ale śledzę Wasz wątek. Moja druga IUI zakończona sukcesem! Sama w to nie wierzę!!! Przesyłam promyk nadziei!!! 3mam za Was wszystkie kciuki i za każdą z osobna!!!!!
Wielkie gratulacje! Rośnijcie zdrowoRuda01 lubi tę wiadomość
-
Ruda01 wrote:Od wieków nie pisałam, nie miałam o czym, ale śledzę Wasz wątek. Moja druga IUI zakończona sukcesem! Sama w to nie wierzę!!! Przesyłam promyk nadziei!!! 3mam za Was wszystkie kciuki i za każdą z osobna!!!!!
Gratulacje
Ja mam przed sobą długie 12 dni oczekiwania. -
Wow! ekstra5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
dżona wrote:Dzięki za info
A miałaś stymulacje Clo? Rósł Ci jeden pęcherzyk czy więcej? Czekałaś specjalnie na owulacje po drożnej stronie? Przed IUI nasienie było "odwirowane" czy prosto z kubeczka?
W kwocie tych 700zł co się zawierało?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ruda01 wrote:Od wieków nie pisałam, nie miałam o czym, ale śledzę Wasz wątek. Moja druga IUI zakończona sukcesem! Sama w to nie wierzę!!! Przesyłam promyk nadziei!!! 3mam za Was wszystkie kciuki i za każdą z osobna!!!!!* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
dżona wrote:Dzięki za info
A miałaś stymulacje Clo? Rósł Ci jeden pęcherzyk czy więcej? Czekałaś specjalnie na owulacje po drożnej stronie? Przed IUI nasienie było "odwirowane" czy prosto z kubeczka?
W kwocie tych 700zł co się zawierało?dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda - gratulacje . Dużo zdrowia dla WAS
Alicja - to może też być objaw zagnieżdżenia. Póki się całkiem nie rozkręci @ - jest nadzieja.
U mnie IUI kosztuje 700zł i w tym jest oddanie nasienia, przygotowanie i sam zabieg. Reszta osobno płatne - monitoring, wizyty, leki. Uzbierało się za wszystko razem ok. 1.500zł.
-
Shabeel wrote:Ruda - gratulacje . Dużo zdrowia dla WAS
Alicja - to może też być objaw zagnieżdżenia. Póki się całkiem nie rozkręci @ - jest nadzieja.
U mnie IUI kosztuje 700zł i w tym jest oddanie nasienia, przygotowanie i sam zabieg. Reszta osobno płatne - monitoring, wizyty, leki. Uzbierało się za wszystko razem ok. 1.500zł.