INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jeszcze tydzień do testowania, tydzień po iui. I jakoś się nie nastawiam na dwie kreski - niestety, jakoś takie mam samopoczucie i objawy jak przed @.
Ja mam niby dwa drożne, ale lewy bardziej aktywny. Prawy mam poskręcany.
Adrenalina . To potwierdza, że wszystko jest możliwe. i musi się w końcu kiedyś udać.
-
Shabeel - ja również testuje za tydzień.
U mnie inaczej niż w poprzednim cyklu. Ból brzucha po dłuższym chodzeniu i brak jakichkolwiek objawów po duphastonie a zawsze miałam po nim objawy ciążowe.
Shabeel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kis: Na pewno się uda! tego życzę5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga oby się udało. Byleby przeżyć ten tydzień w miarę spokojnie. Niby się nie nakręcam, spokojnie podchodzę, ale jednak się myśli i zastanawia.[/QUOTE]
Ja mam podobnie niby się nie nakręcam ale czym bliżej do testu tym więcej myśli. -
nick nieaktualny
-
Przykro mi Kis
To była Twoja druga IUI? Nie chcesz spróbować po raz trzeci? Do trzech razy sztuka.
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
kis wielka szkoda
u mnie 9-ty dzien po iui, nawalaja mnie jajniki, nie chce testowac za wczesnie na bete ide w srode lub czwartek ale czuje ze nic z tego. Dobrze ze mam plan na dalsze postepowanie.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB