INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Piggy daj koniecznie znać. Trzymam mocno kciuki5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadia199191 wrote:hej, podczytuje Was, ale nie jestm w stanie nadrobić w całości. W skórcie opiszę mój problem mój mąż ma słabe nasienie i ruch i ilość i żywotność i budowa wszystko poniżej normy. Od niecałych dwóch miesięcy bierze Proxeed plus. Powiedzcie mi przy jakich parametrach nasiania inseminacja ma w ogóle sens. Jakie ja powinnam wykonać badania przed inseminacją. Dodam, że to lekarz prowadzący męża zaproponował inseminację jak wyniki się trochę poprawią. W poniedziałek mąż idzie na powtórne badania a w środę kolejna wizyta. Czy któraś z was robiła inseminację w Krakowie proszę o namiary gdzie i jaka cena.
Hsg miałaś robione? to podstawa.
A po za tym: tsh, prl, estrogen, cytologia aktualna, WR, hiv, hbs hcv te mi teraz przychodzą do głowy. W sumie lista badań i tak zależy od lekarza czy kliniki - ale te raczej na pewno będzie trzeba będzie mieć.nadia199191 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:MalaMi83 sie odnalazla! Co z Twoim podejsciem do ivf? Podchodzilas juz? Pamietam, ze sie zastanawialiscie nad komercyjnym w Provicie, ale nie wiem jak sie to rozwinelo...
Hej. No ja już po pierwszym nieudanym ivf, ale na szczęście na NFZ (w GynCentrum) i teraz na bieżąco śledzę wątek ivf Nie udzielam się tylko, żeby się zabardzo nie nakręcać itp -
MałaMi83 wrote:Hej. No ja już po pierwszym nieudanym ivf, ale na szczęście na NFZ (w GynCentrum) i teraz na bieżąco śledzę wątek ivf Nie udzielam się tylko, żeby się zabardzo nie nakręcać itp
Ja jestem w Provicie. 3 tyg temu mielismy kwalifikacje. Wzielam juz 8 zastrzykow wyciszajacych i w pt kontrola i kolejne recepty... -
hej dziewczyny, ja dzis mam dola, bo okres sie pojawil..spoznil sie trzy dni.od tygodnia czulam sie zle, wymiotowalam , bylam zmeczona.Nie liczylam ze nagle zdarzyl sie cud i po badaniu hsg nagle zaszlam w ciaze, ale nadzieja gdzies tam byla.wczoraj zrobilam test, wyszedl negatywny..pojutrze zaczynam brac Clostilbegyt i przygotowanie do pierwszej inseminacji..INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
kis
hej hej
piszesz ze zaczynasz nowy cykl , napisz co postanowilas
ja mam dzisiaj wizyte w klinice nieplodnosci gdzie bede pytac dlaczego po pierwszej IUI plamie od 8 dni i co powinnam nadal zrobic
ciekawa jestem co mi lekarz powie
jutro pojde do lekarza u ktorego robila moja pierwsza IUI wypatam sie go o to samo
ah gdyby to wszytsko bylo takie proste
ciaooo -
józefka napewno sie uda!ktos te statystyki do bani musi podniesc:)zaciskam mocno kciuki za Ciebie:)
józefka, Shabeel lubią tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
no to u mnie beta negatywna czyli jedna wielka dupa. chyba kończe z inseminacjami na dobre.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB -
Piggy strasznie mi przykro..trzymaj sie.
Jakby wszytskiego bylo malo to dzis moja kumpela , ktora od cztrech lat starla sie o bobasa, wlasnie dzis poronila..trzy tygodnie nacieszyla sie ze w koncu sie udalo... co to sie dzieje...INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny