INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mallina wrote:Hej Dziewczyny, przede mną pierwsza inseminacja. Także mogę bez przeszkód do Was dołączyć. Powiedzcie, którejś się w ogóle udaje po inseminacji? Bo podczytuję Was od jakiegoś czasu i statystyki są słabe , dlatego i ja podchodzę sceptycznie do niej.
Spróbujemy z mężem, chociaż by tylko po to, żeby później sobie nie zarzucić, że nie wykorzystaliśmy wszystkich możliwych sposobów.
-
ewa13 wrote:Hej mi sie udało za pierwszym razem po IUI ale moja ciąża obumarła .Po trzech miesiącach podeszlam do drugej IUI wyniki mielismy jak to lekarz powiedział bardzo dobre ale się nie udało w pazdzierniku mialam mialam miec trzecie podejscie ale pęcherze mialam po lewej stronie na nie droznym jajowodzie wiec przełozylismy na listopad mam wielka nadzieje ze sie w koncu uda Powodzenia
-
Mallina wrote:Jednak trzeba mieć odrobinę szczęścia zarówno przy inseminacji jak i przy naturalnym zajściu. Trzymam za Ciebie kciuki, oby teraz się udało
dokładnie tak
ja miałam dwie i mi się nie udało niestety
powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shabeel wrote:Pierwsze podejscie - przegrane... Próbujemy drugi raz, od jutra CLO i wizyta w następny pon.
monika9966 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też bardzo przykro...Cyztając wiele postów zastanawia mnie dlaczego tak niewiele pierwszych IUI kończy się sukcesem?? Z czego to wynika?? Ciężko nie robić sobie nadziei ale chyba nie powinnam sie nastawiać, że i moja pierwsza okaże się udaną...
-
nick nieaktualny
-
Ja też w tym tygodniu podchodzę do drugiej inseminacji. Może tym razem się uda.
monika9966 lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualnyDziewczyny, napiszcie proszę przy jakiej ilości pęcherzyków miałyście robioną IUI. Trochę się martwie że mam za dużo (4) i jednak do niczego w tym cyklu nie dojdzie . To miałaby być moje pierwsze podejście więc jestem jeszcze zielona w tym temacie...
-
monika9966 wrote:Dziewczyny, napiszcie proszę przy jakiej ilości pęcherzyków miałyście robioną IUI. Trochę się martwie że mam za dużo (4) i jednak do niczego w tym cyklu nie dojdzie . To miałaby być moje pierwsze podejście więc jestem jeszcze zielona w tym temacie...* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka