X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • józefka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    Ja niestety dziś zobaczyłam krew, chyba nic z tego jednak nie będzie, ale pozytywne jest to, że wogóle do ciąży doszło:)

Kasiu moze to plamienie, dzwoń do lekarza. Głowa do góry, będzie dobrze! MUSI BYĆ!

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
  • józefka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    bardzo mi przykro... mam nadzieję, że następnym razem będą już pozytywne wiadomości <3

józefka, a Ty jak? Wytrzymałaś czy zatestowałaś?

wstrzymuje się z testowaniem do poniedziałku, jeśli @ ma przyjść to będzie dziś lub jutro. Więc próbuje się wstrzymać do poniedziałku.

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    Ja niestety dziś zobaczyłam krew, chyba nic z tego jednak nie będzie, ale pozytywne jest to, że wogóle do ciąży doszło:)
    Kasia to jeszcze nic nie przekresla .Tylko tak jak pisala jozefka skontaktuj sie z lekarzem , albo jedz do szpitala .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mialam dzisiaj 3 iui. Teraz długie dwa tygodnie przede mna wiec jesli nie macie nic przeciwko to sobie tu z Wami poczekam ;)

józefka, ewa13, mia6 lubią tę wiadomość

• józefka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GreenDot wrote:
    Hej dziewczyny, mialam dzisiaj 3 iui. Teraz długie dwa tygodnie przede mna wiec jesli nie macie nic przeciwko to sobie tu z Wami poczekam ;)

Witamy w naszym gronie :)

• agnesita85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GreenDot wrote:
    Witaj , moja droga no to poczekamy sobie razem:) ja dzis mialam pierwsza iui:)

GreenDot, józefka lubią tę wiadomość

INVIMED WROCŁAW
    - PCOS
    - NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
    - HSG - JAJOWODY DROŻNE
    - 2 IUI - UJEMNE
    -3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
    2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
    PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
    21.11.2018 - transfer - UDANY:)
  • agnesita85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    kasia to jeszcze o niczym nie swiadczy:) skontaktuj sie z lekarzem, wszystko bedzie dobrze, musi byc:) sciskam mocno:)

INVIMED WROCŁAW
    - PCOS
    - HSG - JAJOWODY DROŻNE
    - 2 IUI - UJEMNE
  • agnesita85 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja po pierwszej iui:) teraz dluuugie dwa tygodnie przede mna:)

józefka lubi tę wiadomość

INVIMED WROCŁAW
    - PCOS
    - HSG - JAJOWODY DROŻNE
    - 2 IUI - UJEMNE
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GreenDot wrote:
    Witamy w naszym gronie ja we wtorek mam 3 IUI :-)

GreenDot lubi tę wiadomość

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • GreenDot Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    Z moich obserwacji wykresow i cztania forum wynika ze takie plamienie sie zdaza i nie wskazuje odrazu na to najgorsze. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i zycze spokojnej ciazy

• GreenDot Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam sie jakos mega optymistycznie bo w sumie nie widze roznicy miedzy tymi trzema cyklami z iui - jedyne co to biore inofolic i donga. No coz - do 3 razy sztuka. Jak nie to nadzieja w ivf.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:16

• Mallina Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów dzisiaj byłam w szpitalu na monitoringu i w sumie nie wiem czy dojdzie do inseminacji. Bo pęcherzyk może pęknąć w niedziele, a w weekendy nie robią. Poza tym robię inseminację na NFZ więc sobie wyobraźcie jak to wszystko wygląda. Ehhhh, można się zniechęcić :/

Trzymam kciukasy za dzisiejsze inseminacje. Niech Mikołaj przyniesie Wam dziewczyny fasolkowy prezencik pod choinkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:31

ewa13 lubi tę wiadomość

p19ukw7ifmlxopac.png
  • Mallina Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    Kasia, bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

p19ukw7ifmlxopac.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dziś po swojej 1 Inseminacji. Czekamy na efekty długiiieeee dwaaa tygodnie

józefka, ewa13, agnesita85, mia6 lubią tę wiadomość

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mallina wrote:
    A ja znów dzisiaj byłam w szpitalu na monitoringu i w sumie nie wiem czy dojdzie do inseminacji. Bo pęcherzyk może pęknąć w niedziele, a w weekendy nie robią. Poza tym robię inseminację na NFZ więc sobie wyobraźcie jak to wszystko wygląda. Ehhhh, można się zniechęcić :/

Trzymam kciukasy za dzisiejsze inseminacje. Niech Mikołaj przyniesie Wam dziewczyny fasolkowy prezencik pod choinkę :)
    ja też na NFZ robiłam i u nas robią w niedziele bo tego nie przewidzisz, niestety długo wszystko trwało owszem nie to że zapłacisz jedziesz na konkretna godzinę i masz.

phv3n5q.png
  • Mallina Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    ja też na NFZ robiłam i u nas robią w niedziele bo tego nie przewidzisz, niestety długo wszystko trwało owszem nie to że zapłacisz jedziesz na konkretna godzinę i masz.
    A gdzie robisz? Ja w Warszawie i jakoś mnie zniechęciło to wszystko. Traktowanie człowieka przedmiotowo. Na monitoring to najlepiej przyjść już z portkami w ręce, siup na fotel dziękuję do widzenia. Zero informacji, człowiek sam sobie musi decydować. Porażka totalna.

p19ukw7ifmlxopac.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mallina wrote:
    A gdzie robisz? Ja w Warszawie i jakoś mnie zniechęciło to wszystko. Traktowanie człowieka przedmiotowo. Na monitoring to najlepiej przyjść już z portkami w ręce, siup na fotel dziękuję do widzenia. Zero informacji, człowiek sam sobie musi decydować. Porażka totalna.
    Ja w Poznaniu jakos nie odczulam nic zle fakt wylewni nie sa ale to co trzeba mowia.

phv3n5q.png
  • Mallina Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Ja w Poznaniu jakos nie odczulam nic zle fakt wylewni nie sa ale to co trzeba mowia.
    Co szpital to inaczej :)

p19ukw7ifmlxopac.png
  • Kasia79 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Byłam wczoraj od razu w szpitalu, na usg Pani doktor narazie jeszcze nie zobaczyła pęcherzyka, bo za wcześnie, ale też niczego niepokojącego też nie widziała, muszę obserwować przyrost bety, bo już kiedyś miałam ciążę pozamaciczną i w zasadzie tylko tego się boję najbardziej. Mam urlop na odpoczynek i oszczędzanie się.

• Kasia79 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogóle trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, a szczególnie myślę o Józefce, która lada chwila testuje, trzymam kciuki:)

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ