INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia79 wrote:Ja niestety dziś zobaczyłam krew, chyba nic z tego jednak nie będzie, ale pozytywne jest to, że wogóle do ciąży doszło:)
Kasiu moze to plamienie, dzwoń do lekarza. Głowa do góry, będzie dobrze! MUSI BYĆ!https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
mia6 wrote:bardzo mi przykro... mam nadzieję, że następnym razem będą już pozytywne wiadomości
józefka, a Ty jak? Wytrzymałaś czy zatestowałaś?
wstrzymuje się z testowaniem do poniedziałku, jeśli @ ma przyjść to będzie dziś lub jutro. Więc próbuje się wstrzymać do poniedziałku.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kasia79 wrote:Ja niestety dziś zobaczyłam krew, chyba nic z tego jednak nie będzie, ale pozytywne jest to, że wogóle do ciąży doszło:)
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
GreenDot wrote:Hej dziewczyny, mialam dzisiaj 3 iui. Teraz długie dwa tygodnie przede mna wiec jesli nie macie nic przeciwko to sobie tu z Wami poczekam
GreenDot, józefka lubią tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Kasia79 wrote:Ja niestety dziś zobaczyłam krew, chyba nic z tego jednak nie będzie, ale pozytywne jest to, że wogóle do ciąży doszło:)INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
dziewczyny ja po pierwszej iui:) teraz dluuugie dwa tygodnie przede mna:)
józefka lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-
Nie nastawiam sie jakos mega optymistycznie bo w sumie nie widze roznicy miedzy tymi trzema cyklami z iui - jedyne co to biore inofolic i donga. No coz - do 3 razy sztuka. Jak nie to nadzieja w ivf.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:16
-
A ja znów dzisiaj byłam w szpitalu na monitoringu i w sumie nie wiem czy dojdzie do inseminacji. Bo pęcherzyk może pęknąć w niedziele, a w weekendy nie robią. Poza tym robię inseminację na NFZ więc sobie wyobraźcie jak to wszystko wygląda. Ehhhh, można się zniechęcić
Trzymam kciukasy za dzisiejsze inseminacje. Niech Mikołaj przyniesie Wam dziewczyny fasolkowy prezencik pod choinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:31
ewa13 lubi tę wiadomość
-
Mallina wrote:A ja znów dzisiaj byłam w szpitalu na monitoringu i w sumie nie wiem czy dojdzie do inseminacji. Bo pęcherzyk może pęknąć w niedziele, a w weekendy nie robią. Poza tym robię inseminację na NFZ więc sobie wyobraźcie jak to wszystko wygląda. Ehhhh, można się zniechęcić
Trzymam kciukasy za dzisiejsze inseminacje. Niech Mikołaj przyniesie Wam dziewczyny fasolkowy prezencik pod choinkę -
Dariaa wrote:ja też na NFZ robiłam i u nas robią w niedziele bo tego nie przewidzisz, niestety długo wszystko trwało owszem nie to że zapłacisz jedziesz na konkretna godzinę i masz.
-
Mallina wrote:A gdzie robisz? Ja w Warszawie i jakoś mnie zniechęciło to wszystko. Traktowanie człowieka przedmiotowo. Na monitoring to najlepiej przyjść już z portkami w ręce, siup na fotel dziękuję do widzenia. Zero informacji, człowiek sam sobie musi decydować. Porażka totalna.
-
Hej Byłam wczoraj od razu w szpitalu, na usg Pani doktor narazie jeszcze nie zobaczyła pęcherzyka, bo za wcześnie, ale też niczego niepokojącego też nie widziała, muszę obserwować przyrost bety, bo już kiedyś miałam ciążę pozamaciczną i w zasadzie tylko tego się boję najbardziej. Mam urlop na odpoczynek i oszczędzanie się.