INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
monika9966 wrote:Lila84, Józefka- może trochę wcześnie ( 11 dzień po IUI) ale testuję jutro z wami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:05
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
monika9966 - trzymm mocno kciuki:) jozefka daj znac jak zobisz bete:)
ja dzis czwarty dzien po IUI - strasznie bols mnie piersi..czuje ze u mnie tez nic z tego..Shabeel lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
nick nieaktualnyagnestia85 ja już po teście z moczu- jedna krecha. Zrobiłam tez betę ale wynik raczej znam...
No cóż, walczę dalej w następnym cyklu... Staram się nie podłamać, jeszcze mi sie udaje ale pewnie potwierdzony wynik bety będzie momentem kulminacyjnym...
Dziękuje za kciuki, jeszcze będą mi potrzebne Teraz ja będę trzymać mocno za Ciebie
Lila84, Józefka niech któraś z was przekaże nam dobrą wiadomość... Czekam niecierpliwie i trzymam mocno łapki za was -
monika9966 wrote:agnestia85 ja już po teście z moczu- jedna krecha. Zrobiłam tez betę ale wynik raczej znam...
No cóż, walczę dalej w następnym cyklu... Staram się nie podłamać, jeszcze mi sie udaje ale pewnie potwierdzony wynik bety będzie momentem kulminacyjnym...
Dziękuje za kciuki, jeszcze będą mi potrzebne Teraz ja będę trzymać mocno za Ciebie
Lila84, Józefka niech któraś z was przekaże nam dobrą wiadomość... Czekam niecierpliwie i trzymam mocno łapki za wasmonika9966 lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
U mnie niestety kicha
@ rozkręca się powoli, brzuch boli także raczej nic z tego. Luteinę odstawiam, na betę raczej nie idę bo przy @ sensu nie ma.
Kurcze a taką miałam nadzieję ze tym razem się udało
Chyba zrobimy sobie przerwę a do 3 IUI ( i ostatniej w/g mojego gina ) podejdziemy w styczniu.. jakoś nie mam sił na to wszystko. -
Lila84 wrote:U mnie niestety kicha
@ rozkręca się powoli, brzuch boli także raczej nic z tego. Luteinę odstawiam, na betę raczej nie idę bo przy @ sensu nie ma.
Chyba zrobimy sobie przerwę a do 3 IUI ( i ostatniej w/g mojego gina ) podejdziemy w styczniu.. jakoś nie mam sił na to wszystko.INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Chyba zrobimy sobie przerwę a do 3 IUI ( i ostatniej w/g mojego gina ) podejdziemy w styczniu.. jakoś nie mam sił na to wszystko.
Lila ja jednak zaryzykowałam i na betę dziś poszłam, teraz czekam...https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
józefka wrote:Lila ja jednak zaryzykowałam i na betę dziś poszłam, teraz czekam...
józefka lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
nick nieaktualnyLila84 wrote:U mnie niestety kicha
Chyba zrobimy sobie przerwę a do 3 IUI ( i ostatniej w/g mojego gina ) podejdziemy w styczniu.. jakoś nie mam sił na to wszystko.
Przykro mi. Oby w następnej próbie się udało.
Czemu to musi być takie trudne?
Ja 2 dni po iui jestem. To było drugie podejście, więcej niestety nie będzie. Może się uda tym razem.
-
nick nieaktualnymonika9966 wrote:agnestia85 ja już po teście z moczu- jedna krecha. Zrobiłam tez betę ale wynik raczej znam...
Lila84, Józefka niech któraś z was przekaże nam dobrą wiadomość... Czekam niecierpliwie i trzymam mocno łapki za was
Powodzenia.agnesita85 lubi tę wiadomość
-
Lila przykro mi, trzymaj się Kochana.
Do mnie dzisiaj przyszła @. Walczymy dalej. -
monika9966 wrote:agnestia85 ja już po teście z moczu- jedna krecha. Zrobiłam tez betę ale wynik raczej znam...
Lila84, Józefka niech któraś z was przekaże nam dobrą wiadomość... Czekam niecierpliwie i trzymam mocno łapki za was
monika, trzymaj się dzielnie. Mi pomógł jedynie płacz. W czwartek odebrałam betę, w piątek nie dałam rady iść do pracy. Myślałam, że jakoś lepiej zniosę negatyw, ale przerosło mnie to. -
Oj, smutne tu nastroje.. przykro mi z powodu tych z Was ktorym sie w tym cyklu nie udalo i trzymam mocno kciuki za nastepny..
Nie wszystkie z Was udostepniaja wykresy wiec postanowilam zapytac - jak Wam wypadla owulacja - przed iui czy po ? U mnie wlasnie program pokazal ze ovu byla dzien przed a to chyba nie za dobrze co nie ? -
GreenDot wrote:Oj, smutne tu nastroje.. przykro mi z powodu tych z Was ktorym sie w tym cyklu nie udalo i trzymam mocno kciuki za nastepny..
Nie wszystkie z Was udostepniaja wykresy wiec postanowilam zapytac - jak Wam wypadla owulacja - przed iui czy po ? U mnie wlasnie program pokazal ze ovu byla dzien przed a to chyba nie za dobrze co nie ?
ja miałam IUI robioną na jednym pękniętym jajeczku, drugie przed pęknięciem na kalendarzu OVU mam zaznaczoną owulację 2 dni po IUI więc podchodzę do kalendarza z przymróżeniem okahttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny