INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Shabeel wrote:Listek - trzymam kciuki mocno.
ja jeszcze 1,5 tygodnia do testowania.
dziękuję. To czekanie .... wrrr..5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
To życzę aby czekanie zakończyło się szczęśliwie
agnesita85 lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
mia6 wrote:Nie lubię tego...zdecydowanie. U mnie 3 też nieudana...
Robisz jeszcze raz?
Na razie nie wiem,mamy iść na konsultację w sprawie in vitro,żeby ocenić nasze szanse na refundację i wtedy okaże się,czy dotychczasowe leczenie wystarczy,czy przydałaby się jeszcze jedna inseminacja. -
Nazja wrote:u mnie beta ujemna,a więc i 3 inseminacja zakończona niepowodzeniemINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
u mnie 6 dzien po insemnacji i zadnych objawow:(( chyba juz pora powoli przyzwyczajac sie do mysli ze w grudniu kolejne podejscie.. dlaczego to jest takie trudne??INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
agnesita85 wrote:u mnie 6 dzien po insemnacji i zadnych objawow:(( chyba juz pora powoli przyzwyczajac sie do mysli ze w grudniu kolejne podejscie.. dlaczego to jest takie trudne??
kurczę brak objawów to wcale nie oznacza jeszczre braku ciąży, czekaj cierpliwie do testu, trzymam kciuki!!!agnesita85 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
okres mam dostac 1 lub 2 grudnia, zobaczymy..INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
Cześć dziewczyny, jestem właśnie po drugiej IUI, czekam z niecierpliwością do 4 grudnia - spodziewanego terminu @. Powiem wam że pokładałam strasznie wielkie nadzieje w pierwszej IUI, rozczarowanie było miażdżące, ciężko się pozbierać po czymś takim.
Z drugą IUI obiecałam sobie więcej spokoju, ale same wiecie jak to jest gdy się na coś strasznie długo czeka, każdy kolejny dzień jest denerwujący jak cholerna drzazga w palcu -
Angelike wrote:Cześć dziewczyny, jestem właśnie po drugiej IUI, czekam z niecierpliwością do 4 grudnia - spodziewanego terminu @. Powiem wam że pokładałam strasznie wielkie nadzieje w pierwszej IUI, rozczarowanie było miażdżące, ciężko się pozbierać po czymś takim.
Z drugą IUI obiecałam sobie więcej spokoju, ale same wiecie jak to jest gdy się na coś strasznie długo czeka, każdy kolejny dzień jest denerwujący jak cholerna drzazga w palcu
trzymam kciukihttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Nazja, mia przykro mi, tulę mocno.
Angelike trzymam kciuki
Agnesita poczekaj spokojnie do BHCG, wiem łatwo mówić.
józefka, a Ty kiedy podchodzisz do IUI?
Ja wczoraj byłam na monitoringu i niestety IUI musimy przełożyć na następny cykl, ponieważ nie wchłonęło się ciałko żółte. Od wczoraj biorę tabletki antykoncepcyjne na wyciszenie. 3 dc mam się zgłosić na monitoring i zaczniemy na nowo stymulację.
Trzymajcie się ciepło Kochane