INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjózefka wrote:tak jak u mnie, od jutra łykam znów Clo, w przyszły wtorek usg a kolejna IUI najprawdopodobniej 5,6 grudnia. o dziwo brak łez i załamania.
O dziwo u mnie też...Ja mam jeszcze tydzień do miesiączki więc jak dostanę umawiam się do ginekologa. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak mi przykro , ale nie mozecie sie poddawac !!!
Trzeba sie wyplakac i wziasc sie w garsc do kolejnej walki
Zycze wszystkim starajacym sie Wyjatkowych Swiat z dwiema kreskami lub plusemjózefka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was dziewczyny też podchodziła do AID, czy tylko same IUI? Ile razy miałyście AID? Myślałam, że decyzja o podjęciu tej inseminacji będzie tą najtrudniejszą, a się okazuje, że czekanie jest jeszcze gorsze, trochę piersi bolą i to na tyle, z końcem tygodnia testuję.
-
Kasia79 wrote:Przykro mi bardzo:(, uda się następnym razem[/QUO
przykro mi bardzo:( nastepnym razem musi sie udacINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
józefka wrote:niestety wynik bety negatywny
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
GreenDot wrote:Oj, smutne tu nastroje.. przykro mi z powodu tych z Was ktorym sie w tym cyklu nie udalo i trzymam mocno kciuki za nastepny..
Nie wszystkie z Was udostepniaja wykresy wiec postanowilam zapytac - jak Wam wypadla owulacja - przed iui czy po ? U mnie wlasnie program pokazal ze ovu byla dzien przed a to chyba nie za dobrze co nie ?INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
No tak, tak to tylko maszyna.. a z tym "pozytywnym testem na 98 %" to juz wogole śmieszne
Najważniejsze tylko zachowac zdrowy rozsadek w tym oczekiwaniu... tak czy inaczej mam nadzieje ze ovu byla jednak po iui bo to chyba wieksze szanse na powodzenie... -
no juz tyle razy bylam w ciazy zdaniem wykresów ze hej:P ja owu mialam 12h po inseminacji:) ginekolog mi powiedziala ze to bardzo dobry czas:) jeszzce tydzien i dwa dni do testowania:) nie wiem z jakiego powodu ale strasznie mnie piersi bola. Milego dnia dziewczyny:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 07:38
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
agnesita85 wrote:no juz tyle razy bylam w ciazy zdaniem wykresów ze hej:P ja owu mialam 12h po inseminacji:) ginekolog mi powiedziala ze to bardzo dobry czas:) jeszzce tydzien i dwa dni do testowania:) nie wiem z jakiego powodu ale strasznie mnie piersi bola. Milego dnia dziewczyny:)
agnestia życzę Ci z całego serducha 100% ciąży i to nie tej z ovu kalendarza tylko tej wymarzonej. Trzymam kciuki!agnesita85 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Ktoś testuje w tym tygodniu? Ja jestem 9 dni po inseminacji, Już mnie mocno kusi aby testować.
Shabeel lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
chcedzidzi87 wrote:Czy któraś z Was dziewczyny też podchodziła do AID, czy tylko same IUI? Ile razy miałyście AID? Myślałam, że decyzja o podjęciu tej inseminacji będzie tą najtrudniejszą, a się okazuje, że czekanie jest jeszcze gorsze, trochę piersi bolą i to na tyle, z końcem tygodnia testuję.
Witaj. Ja mam zamiar w nowym roku podejść do AID. ale nic więcej ci nie powiem,nie mam pojecia jakie są statystyki... Jesli chcesz pogadać na ten temat zapraszam na priv,zalozylam tez osobny watęk- AID inseminacja nasieniem dawcy.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny