INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z całego serducha życzę Wam tych dwóch kreseczek na teście przed świętami. Mam nadzieję że się Wam uda
Ja na szczęście testuję zaraz po świętach więc ewentualna porażka nie będzie boleć przy wigilijnym stole... Trzymam kciuki za Was &&&&
józefka, aszka, AmVormittag lubią tę wiadomość
-
Józefka, AmVormittag: Trzymam mocno kciuki. Chyba Wy testujecie w najbliższym czasie
Fajnie jakby tym razem się udało
mik82: również życzę małej fasoleczki.
Któraś jeszcze testuje przed świętami albo zaraz po?mik82, józefka, AmVormittag lubią tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mogę testować jutro , ale poczekam do 24 grudnia
Jestem tak zapracowana , ze nie mama czasu na rozmyślanie. Objawów brak no chyba że ból piersi ( dziwnie tkliwe są ) można uznać za objaw
3mam kciuki za wszystkie testujące i mam nadzieję , ze którejś się w końcu uda
józefka, AmVormittag lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
oo, to trzymam kciuki.5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
asiamar wrote:Dziewczyny ja mogę testować jutro , ale poczekam do 24 grudnia
Jestem tak zapracowana , ze nie mama czasu na rozmyślanie. Objawów brak no chyba że ból piersi ( dziwnie tkliwe są ) można uznać za objaw
3mam kciuki za wszystkie testujące i mam nadzieję , ze którejś się w końcu uda
hihihi u mnie podobnie, trzymam kcuki za to abyś pod choinkę dostała fasolkęhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
moocno trzymam kciuki za wszystkie testujace:)zycze Wam upragnionych dwoch kreseczek:)
AmVormittag lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
dziewczyny a czy wy odczuwałyście jakieś objawy kilka dni po IUI? mnie trzeci dzien po IUI boli brzuch jak przed okresem i piersi zaczynają też mnie boleć jak przed @... Martwie się bo takie same objawy miałam przy pierwszej IUI i pozniej okazało się że jednak nie udało się i przyszła @nadzieja
-
eliza wrote:hej
józefka a ty bierzesz jeszcze progesteron??? jesli nie to przez ile dni brałaś???
dupka miałam zaleconego brać po 2 dniach od IUI i tak przez 10 dni. Odstawić i czekać... mi doktorek tłumaczył, że ma mi pomóc w zagnieżdżeniu. Co do objawów to po 1 IUI tak mniej więcej 6-7 dzień po bolał mnie brzuch jak na @. Teraz bez objawowo, no może cycki mnie parzą i są wrażliwe.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyeliza wrote:dziewczyny a czy wy odczuwałyście jakieś objawy kilka dni po IUI? mnie trzeci dzien po IUI boli brzuch jak przed okresem i piersi zaczynają też mnie boleć jak przed @... Martwie się bo takie same objawy miałam przy pierwszej IUI i pozniej okazało się że jednak nie udało się i przyszła @
trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zyczę dwóch kreseczek pod choinkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 13:37
józefka, Shabeel lubią tę wiadomość
-
józefka wrote:no i lipa @ się powoli rozkręca, narazie tylko plamienie ale... jutro dla świętego spokoju pójdę na betę
powodzenia pozostałym
Przykro mi kochana, a może jeszcze beta Cię zaskoczy....mocno trzymam kciuki!!!józefka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
józefka wrote:no i lipa @ się powoli rozkręca, narazie tylko plamienie ale... jutro dla świętego spokoju pójdę na betę
powodzenia pozostałym