INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia_1977 wrote:A jakie masz amh? Ja mam o.5 a norma chyba jest od 1. Mam naturalna ovu, od 2 lat staramy się, a od sierpnia jesteśmy pod opieką lekarza. Tylko ten lekarz coraz mniej mi się podoba
stad pytanie czy kogoś polecacie?
Kasia_1977 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
lojkalojka gratulacje:) Zaszłaś po IUI czy naturalnie?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:0,42. Ja się prawie załamałam jak zobaczyłam we wrześniu swój wynik, bo miałam nadzieję, że właśnie będzie bliżej 1, ale moja gin mi powiedziała, że jak na mój wiek to nie ma tragedii, tylko że musimy teraz działać i nie czekać, jeszcze mi powiedziała, że przecież zaszłam z takim amh w ciążę, więc nie mam się smucić. Ważne jest, że mamy naturalne owulacje, fsh i inne hormony w normie. No i ważne, żeby trafić z IUI w dobry czas w dobrą komórkę i z dobrymi plemnikami... Ech a to nie jest takie łatwe i niekiedy wymaga czasu... Mi po poronieniu ciągle coś przeszkadza... Co do lekarza, to ja leczę się w Poznaniu więc z Warszawą nie pomogę.
-
Dziewczyny - już zupełnie niczego nie rozumiem. Dzisiaj zrobiłam sobie test owu i okazało się, że po 9 dniach od @, która zaczęła się 6 dni wcześniej mam wysoki poziom LH. Dodatkowo z obserwacji śluzu wynika, że mam ovu. Dodzwoniłam się do gina (skrytykował mój test) i kazał przyjść w poniedziałek, tylko nie wiem po co? Co robić? Pomóżcie. Dlatego też proszę Was o info nt dobrej kliniki w W-wie.
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno i proszę o kciuki. Chyba spróbujemy naturalnie -
Hey dziewczyny ja jutro mam 3 podejście do inseminacji. Mam 2 duże pęcherzyki po 22mm i 24 mm. Dziś wzięłam zastrzyk na pęknięcie. Mam nadzieję, że z nowym rokiem nam się uda. 3mam kciuki za wszystkie starające się. Która z was będzie w tym miesiącu też podchodzić do inseminacji??
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
Kasia_1977 wrote:Dziewczyny - już zupełnie niczego nie rozumiem. Dzisiaj zrobiłam sobie test owu i okazało się, że po 9 dniach od @, która zaczęła się 6 dni wcześniej mam wysoki poziom LH. Dodatkowo z obserwacji śluzu wynika, że mam ovu. Dodzwoniłam się do gina (skrytykował mój test) i kazał przyjść w poniedziałek, tylko nie wiem po co? Co robić? Pomóżcie. Dlatego też proszę Was o info nt dobrej kliniki w W-wie.
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno i proszę o kciuki. Chyba spróbujemy naturalnie
Ale ja bym testom nie ufala . W tym miesiacu zrobilam ich chyba z pietnascie i kazdy byl negatywny . A wynik dzisiejszej bety 84.4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:38
józefka, józefka, aszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
asiamar wrote:Hey dziewczyny ja jutro mam 3 podejście do inseminacji. Mam 2 duże pęcherzyki po 22mm i 24 mm. Dziś wzięłam zastrzyk na pęknięcie. Mam nadzieję, że z nowym rokiem nam się uda. 3mam kciuki za wszystkie starające się. Która z was będzie w tym miesiącu też podchodzić do inseminacji??
trzymam kciuki za powodzenie
asiamar lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Kasia_1977 wrote:Dziewczyny - już zupełnie niczego nie rozumiem. Dzisiaj zrobiłam sobie test owu i okazało się, że po 9 dniach od @, która zaczęła się 6 dni wcześniej mam wysoki poziom LH. Dodatkowo z obserwacji śluzu wynika, że mam ovu. Dodzwoniłam się do gina (skrytykował mój test) i kazał przyjść w poniedziałek, tylko nie wiem po co? Co robić? Pomóżcie. Dlatego też proszę Was o info nt dobrej kliniki w W-wie.
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno i proszę o kciuki. Chyba spróbujemy naturalnie
najlepszym potwierdzeniem ovu będzie usg, testów na ovu nigdy nie robiłam, śluz jest dla mnie czarną magią, z obserwacji temperatury też nic u mnie nie wynika raczej (odpóściam sobie mierzenie).
Nie wiem czy pomogłam, pozdrawiam serdeczniehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
najlepszym potwierdzeniem ovu będzie usg, testów na ovu nigdy nie robiłam, śluz jest dla mnie czarną magią, z obserwacji temperatury też nic u mnie nie wynika raczej (odpóściam sobie mierzenie).
Nie wiem czy pomogłam, pozdrawiam serdeczniehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno i proszę o kciuki. Chyba spróbujemy naturalnie* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
asiamar wrote:Hey dziewczyny ja jutro mam 3 podejście do inseminacji. Mam 2 duże pęcherzyki po 22mm i 24 mm. Dziś wzięłam zastrzyk na pęknięcie. Mam nadzieję, że z nowym rokiem nam się uda. 3mam kciuki za wszystkie starające się. Która z was będzie w tym miesiącu też podchodzić do inseminacji??
Hej, ja podchodzę też do trzeciej iui, w połowie styczniaasiamar, józefka, józefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej diewczyny, ja dzis zaczynam hodować pęcherzyki z clostilbegyt :)okolo 15stego drugie podejscie do IUI:)
józefka, asiamar, Angelike, kasptak lubią tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
asiamar lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
lojkalojka wrote:Udalo sie naturalnieINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
agnesita85 wrote:hej diewczyny, ja dzis zaczynam hodować pęcherzyki z clostilbegyt :)okolo 15stego drugie podejscie do IUI:)
Ja jutro zaczynam z clo i też koło 15stego IUI , z tym ze u mnie trzecie ostatnie podejście. Trzymam kciuki za nas wszystkie -
Jak się okaże, że jeszcze mam ovu to też podchodzę do 3 iui. Pewnie 7.01. Wiem, że testy czasami to kpina, ale moje 1 było pi pozytywnym teście
gratuluję wszystkim którym się powiodło. Trzymamy za Was kciuki a Wy trzymajcie za nas
kasptak lubi tę wiadomość