INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem po inseminacji na etapie czekania...
Powodzenia kmbaszka, kmb, asiamar lubią tę wiadomość
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Witam Was Kochane,
w październiku przeszłam nieudaną inseminacje...depresja...potem cykl bezowulacyjny...nadszedł grudzień zapieprz w pracy...moj lekarz odwołał wizyte i na szybko szukanie ginekologa 22.12. Po USG piękne jajo okrąglutkie. Miła Pani ginekolog powiedziała ze ma dobra reke i....chyba miała racje moja beta po 2 latach i 8 miesiącach staran i 15dni po pregnylu wynosi 140,5!!! mam nadzieje ze sie w piatek nie rozczaruje i beta przyrośnie. Jeszcze dwa dni temu myslałam o in vitro i juz chciałam zeby moj lekarz zakwalifikował mnie do programu a tu taki psikus. Pozdrawiam Was i dużo szczescia życze.honey028, niezapominajka, józefka, Caribbean, asiamar, Kasia_1977, mik82, Inkaa lubią tę wiadomość
-
justysss wrote:Witam Was Kochane,
w październiku przeszłam nieudaną inseminacje...depresja...potem cykl bezowulacyjny...nadszedł grudzień zapieprz w pracy...moj lekarz odwołał wizyte i na szybko szukanie ginekologa 22.12. Po USG piękne jajo okrąglutkie. Miła Pani ginekolog powiedziała ze ma dobra reke i....chyba miała racje moja beta po 2 latach i 8 miesiącach staran i 15dni po pregnylu wynosi 140,5!!! mam nadzieje ze sie w piatek nie rozczaruje i beta przyrośnie. Jeszcze dwa dni temu myslałam o in vitro i juz chciałam zeby moj lekarz zakwalifikował mnie do programu a tu taki psikus. Pozdrawiam Was i dużo szczescia życze.
justysss lubi tę wiadomość
-
Kmb Inka i Honej kochane trzymam kciuki za Was!!!!
A propos to nie jestem ze Szczecina mam tam 100km niestety musze dojeżdżać bo mieszkam w małym mieście a o dobrego specjalistę tu ciężko:(
Dlatego tez nie jestem na bieżąco m.in z informacjami o IUI tyle co człowiek wyczyta i gdzies podsłucha co gadają.
Chciałabym sie zalapac na inseminacje ale niewiem czy mnie nie zdyskwalifikuje to ze mój mąż ma słabe nasienie i żylaki powrozka nasiennego...Skąd mam to niby wiedzieć?bede w lutym na wizycie to podpytam. -
Battinka mój partner też miał słabe wyniki nasienia
i dlatego wskazana była inseminacja. Z tego co mówiła moja dr to do IUI ważne żeby ruchliwość plemników była odpowiedniaBATTINKA lubi tę wiadomość
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
Battinka mój mąż też ma słabe nasienie i właśnie dlatego mamy inseminacje, więc powinnaś bezproblemowo do niej przystąpić chyba, że ruchliwość plemników będzie kiepska wtedy IUI nie ma sensu. Ja już 4 dni po IUI czekam sobie grzecznie dolegliwości brak
pozdrawiam wszystkie po inseminacjach i życzę wszystkim upragnionych dwóch kreseczek
honey028, kmb, BATTINKA lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
Ok dziewczyny bardzo dziękuję za odpowiedź.
Wczesniej mąż miał ruchliwość 48% potem 23% zobaczymy jakie mu na początku lutego wyjdą wyniki bo wtedy jedziemy do Kliniki.
Dzis sie właśnie rejestrowałam i pani w Vitrolive chyba niemiala humoru...
Nieładnie tak obsługiwać pacjentki...powiedziałam ze chce do dr B. a ona sie pyta mnie czy jestem objęta programem....(i tu nie usłyszałam co dalej) wiec pytam jakim programem? A oba mi na to ze nieważne bo skoro niewiem o co chodzi to widocznie nie obejmuje mnie ten program.
Kuźwa a może bym byla zainteresowana?taaa.
Pojadę w lutym to będę chciała od lekarza więcej konkretów.ta wizyta mnie będzie kosztować 400zla najgorzej ze to nie koniec wydatków.
Rak sobie zawsze mysle ze mogłabym coś córci kupić ale no niestety na NFZ bym tego niezalatwila.
aj się rozpisałam.Pozdrawiam staraczki.Kasia_1977 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie czekające po IUI! Bardzo, bardzo Wam życzę 2 kreseczek na teście.
Ja dzisiaj po próbie naturalnej zrobiłam betę i dupa blada, ale niestety niczego innego się spodziewać nie mogłamRozczarowanie też krótsze niż wcześniej, chociaż nadal tak samo intensywne.
Ale jestem pełna optymizmu, dostałam namiar na podobno świetną klinikę w W-wie i podobno dobrego dr. i już 13-go będę u niego na wizycieoszaleję jak tak dalej pójdzie.
Po jakim czasie można już robić betę po owu? Tak się zastanawiałam, czy nie za wcześnie - 5 dzieńale już cokolwiek powinno wyjść nie?
Powiem Wam, że nie chce mi się już nic. Nawet pracuję na 1/10, bo cały czas myślę o dzidziusiu. -
Betę najwcześniej 10 dni po owulacji, ale to tak czy tak wcześnie...
Kasia_1977 lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
Battinka niestety w ostatnim czasie z "nieuprzejmością" Pań w rejestracji w Vitro spotkałam się również ja jak i wcześniej mój partner.Jestem tym prawde mówiąc mocno rozczarowana...A dlaczego tak dużo masz zapłacić za wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:54
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs