INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem po inseminacji na etapie czekania...
Powodzenia kmb
aszka, kmb, asiamar lubią tę wiadomość

16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015
2 IUI 04.02.2015 
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Witam Was Kochane,
w październiku przeszłam nieudaną inseminacje...depresja...potem cykl bezowulacyjny...nadszedł grudzień zapieprz w pracy...moj lekarz odwołał wizyte i na szybko szukanie ginekologa 22.12. Po USG piękne jajo okrąglutkie. Miła Pani ginekolog powiedziała ze ma dobra reke i....chyba miała racje moja beta po 2 latach i 8 miesiącach staran i 15dni po pregnylu wynosi 140,5!!! mam nadzieje ze sie w piatek nie rozczaruje i beta przyrośnie. Jeszcze dwa dni temu myslałam o in vitro i juz chciałam zeby moj lekarz zakwalifikował mnie do programu a tu taki psikus. Pozdrawiam Was i dużo szczescia życze.
honey028, niezapominajka, józefka, Caribbean, asiamar, Kasia_1977, mik82, Inkaa lubią tę wiadomość
-
Dajesz nadziejejustysss wrote:Witam Was Kochane,
w październiku przeszłam nieudaną inseminacje...depresja...potem cykl bezowulacyjny...nadszedł grudzień zapieprz w pracy...moj lekarz odwołał wizyte i na szybko szukanie ginekologa 22.12. Po USG piękne jajo okrąglutkie. Miła Pani ginekolog powiedziała ze ma dobra reke i....chyba miała racje moja beta po 2 latach i 8 miesiącach staran i 15dni po pregnylu wynosi 140,5!!! mam nadzieje ze sie w piatek nie rozczaruje i beta przyrośnie. Jeszcze dwa dni temu myslałam o in vitro i juz chciałam zeby moj lekarz zakwalifikował mnie do programu a tu taki psikus. Pozdrawiam Was i dużo szczescia życze.
justysss lubi tę wiadomość
-
Kmb Inka i Honej kochane trzymam kciuki za Was!!!!
A propos to nie jestem ze Szczecina mam tam 100km niestety musze dojeżdżać bo mieszkam w małym mieście a o dobrego specjalistę tu ciężko:(
Dlatego tez nie jestem na bieżąco m.in z informacjami o IUI tyle co człowiek wyczyta i gdzies podsłucha co gadają.
Chciałabym sie zalapac na inseminacje ale niewiem czy mnie nie zdyskwalifikuje to ze mój mąż ma słabe nasienie i żylaki powrozka nasiennego...Skąd mam to niby wiedzieć?bede w lutym na wizycie to podpytam. -
Battinka mój partner też miał słabe wyniki nasienia
i dlatego wskazana była inseminacja. Z tego co mówiła moja dr to do IUI ważne żeby ruchliwość plemników była odpowiednia
BATTINKA lubi tę wiadomość

2 IUI 04.02.2015 
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
Battinka mój mąż też ma słabe nasienie i właśnie dlatego mamy inseminacje, więc powinnaś bezproblemowo do niej przystąpić chyba, że ruchliwość plemników będzie kiepska wtedy IUI nie ma sensu. Ja już 4 dni po IUI czekam sobie grzecznie dolegliwości brak
pozdrawiam wszystkie po inseminacjach i życzę wszystkim upragnionych dwóch kreseczek
honey028, kmb, BATTINKA lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów
. Jest cud ❤ -
Ok dziewczyny bardzo dziękuję za odpowiedź.
Wczesniej mąż miał ruchliwość 48% potem 23% zobaczymy jakie mu na początku lutego wyjdą wyniki bo wtedy jedziemy do Kliniki.
Dzis sie właśnie rejestrowałam i pani w Vitrolive chyba niemiala humoru...
Nieładnie tak obsługiwać pacjentki...
powiedziałam ze chce do dr B. a ona sie pyta mnie czy jestem objęta programem....(i tu nie usłyszałam co dalej) wiec pytam jakim programem? A oba mi na to ze nieważne bo skoro niewiem o co chodzi to widocznie nie obejmuje mnie ten program.
Kuźwa a może bym byla zainteresowana?taaa.
Pojadę w lutym to będę chciała od lekarza więcej konkretów.ta wizyta mnie będzie kosztować 400zl
a najgorzej ze to nie koniec wydatków.
Rak sobie zawsze mysle ze mogłabym coś córci kupić ale no niestety na NFZ bym tego niezalatwila.
aj się rozpisałam.Pozdrawiam staraczki.
Kasia_1977 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie czekające po IUI! Bardzo, bardzo Wam życzę 2 kreseczek na teście.
Ja dzisiaj po próbie naturalnej zrobiłam betę i dupa blada, ale niestety niczego innego się spodziewać nie mogłam
Rozczarowanie też krótsze niż wcześniej, chociaż nadal tak samo intensywne.
Ale jestem pełna optymizmu, dostałam namiar na podobno świetną klinikę w W-wie i podobno dobrego dr. i już 13-go będę u niego na wizycie
oszaleję jak tak dalej pójdzie.
Po jakim czasie można już robić betę po owu? Tak się zastanawiałam, czy nie za wcześnie - 5 dzień
ale już cokolwiek powinno wyjść nie?
Powiem Wam, że nie chce mi się już nic. Nawet pracuję na 1/10, bo cały czas myślę o dzidziusiu. -
Betę najwcześniej 10 dni po owulacji, ale to tak czy tak wcześnie...
Kasia_1977 lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna
ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
Battinka niestety w ostatnim czasie z "nieuprzejmością" Pań w rejestracji w Vitro spotkałam się również ja jak i wcześniej mój partner.Jestem tym prawde mówiąc mocno rozczarowana...A dlaczego tak dużo masz zapłacić za wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:54

2 IUI 04.02.2015 
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs