INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
polifoniczna wrote:super!! gratuluję serdecznie
Który to dpo?? Ja dziś minus znów...
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polifoniczna wrote:Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za kolejny test!!
Masz jakieś objawy w ogóle?
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was.
Byłam dzisiaj u mojego lekarza i zalecił inseminację, na którą się zdecydowaliśmy. W sumie to chyba wszystko wiem, ale tak sobie myślę teraz, że kiedyś...na początku starań jak tutaj pojawiłam się po raz pierwszy i przeglądałam te wszystkie fora, zawsze omijałam to dotyczące In Vitro, IUI i tp. Jakoś myślałam, że mnie to chyba nie będzie dotyczyło, a właściwie starałam się odrzucać tą myśl. W końcu IUI to podobno ostatni dzwonek przed In vitro (tak gdzieś wyczytałam). Tak więc przebrnęłam po kolei przez te wszystkie fora jak przez etapy...od tych mniej inwazyjnych, aż znalazłam się tutaj... Tak więc zgłaszam swoją obecność!
Od drugiego dnia cyklu mam zacząć przyjmować Merional w zastrzykach. Któraś z Was może stosowała?
Pozdrawiam i życzę dużo siły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:13
asiamar, józefka lubią tę wiadomość
styczeń 2015 - laparoskopia
maj 2015 - 1 IUI - -
Witam Nailew ma stosowałam Merional od 2dc , no ale niestety jestem po 3 nie udach IUI i szykuje się na kwalifikacje do IVF
Pozdrawiam , życzę powodzenia staraczką oraz gratuluje 2 kreseczek tym co się udało bo niestety statystyki są przykre jeśli chodzi o IUI
Nailew, ewa13 lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
Cześć. U mnie jak zwykle pod górkę. Biorę clo miałam mieć inseminacje a mężowi wypadło szkolenie. Chcieliśmy zamrozić. Ale dzwoniłam do lekarza i powiedział ze jak ma słabe parametry to nie ma sensu... Na wizytę pojadę bo biorę clo to zobacze co sie dzieje chociaz. Wizyta wypada mi na 12 dc a maż ma szkolenie w moim 12 i 13 dc wiec jedyna nadzieja taka ze moze owu wypadnie 14
Jak nie to kolejny cykl straconyto juz dwa i pol roku rozczarowań.
-
nick nieaktualny
-
ewa13 wrote:Powtórzyła test są dwie kreski jutro umowie się do lekarza bardzo się boję żeby tylko wszystko było dobrze .Pozdrawiam
[/QUOTE
Gratulacje napewno bedzie wszytsko ok trzymam mocno kciuki mogła byś mi napisać po której inseminacji wam sie udałoPaulina 28maluszek -
Paulina28makuszek wrote:ewa13 wrote:Powtórzyła test są dwie kreski jutro umowie się do lekarza bardzo się boję żeby tylko wszystko było dobrze .Pozdrawiam
[/QUOTE
Gratulacje napewno bedzie wszytsko ok trzymam mocno kciuki mogła byś mi napisać po której inseminacji wam sie udałoBetty Boop lubi tę wiadomość
-
ewa13 wrote:Cześć Nam już się udało zajść w ciążę po pierwszej IUI ale poroniłam w 7 tyg za drugim razem nie wyszło słabe wyniki mieliśmy i teraz za trzecim wyniki jak to lekarz powiedział super i się udało teraz żeby się wszystko prawidłowo rozwijało .
Dzieki wielkie ja dopiero zaczynam jeszcze jedno pytanko jakie miałaś dawkowanie clo bo ja mam od 3 do 7Napewno dzięciatko będzie sie rozwijac prawidłowo
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
Ja clo mam równiez od 3 do 7 dnia włacznie ale po 0,5 tbl. i zastrzyk 3, 5 i 7 dnia.Mam juz plamienie wiec pewnie w nocy zacznie sie @.
Dziewczyny mam pytanko-moze głupieCzy stymulacja zwieksza ryzyko ciaży mnogiej nawet przy inseminacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 18:07
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI