INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dziewczyny ruszamy.... Zaczęłam nowy cykl i mam zamiar podejść do mojej 1 IUI. Gin przepisała mi Clo 2x1 od 5 do 9dc i w 10dc USG, potem Ovitrelle. W końcu coś się zaczyna dziać. Szkoda tylko, że mojego M nie będzie przy poczęciu hihihi
Idgie, honey028, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:No to dziewczyny ruszamy.... Zaczęłam nowy cykl i mam zamiar podejść do mojej 1 IUI. Gin przepisała mi Clo 2x1 od 5 do 9dc i w 10dc USG, potem Ovitrelle. W końcu coś się zaczyna dziać. Szkoda tylko, że mojego M nie będzie przy poczęciu hihihi
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
dziewczyny znikam z tego watku na watek IVF
trzymam za Was kciuki i zebym Was na tamtym watku nie widziala:) Ma sie Wam teraz udac:) powodzenia:)
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
niezapominajka wrote:No to dziewczyny ruszamy.... Zaczęłam nowy cykl i mam zamiar podejść do mojej 1 IUI. Gin przepisała mi Clo 2x1 od 5 do 9dc i w 10dc USG, potem Ovitrelle. W końcu coś się zaczyna dziać. Szkoda tylko, że mojego M nie będzie przy poczęciu hihihi
-
Dziewczyny jestem po wizycie. Mam jeden pęcherzyk 23 mm. (12dc). Jutro robię sobie zastrzyk. Wieczorem przyjeżdża maż i działamy. A w sobotę na iui, chyba ze bedzie juz za późno bo bedzie po owulacji w tedy najwyżej przejedziemy sie na darmo. Oby pęcherzyk wytrzymał dwa dwa dni. Albo przynajmniej do wieczora.
Akurat w dwa najbardziej prawdopodobne dni meza nie ma ahh. -
Ja juz po pierwszej probie, 4 dni. Jak tu wytrzymac i nie zwariowac do dwoch tygodni? Nas razie to juz sie czuje jak na okres. Brzuch mnie boli wieczorami,typowo na @...
A no i cylk naturalny bez lekow,zastrzykow i nawet luteiny nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:46
Idgie lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Ja juz po pierwszej probie, 4 dni. Jak tu wytrzymac i nie zwariowac do dwoch tygodni? Nas razie to juz sie czuje jak na okres. Brzuch mnie boli wieczorami,typowo na @...
A no i cylk naturalny bez lekow,zastrzykow i nawet luteiny nie mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaraz przystępuje do zastrzyku. Po jakim czasie powinien pęknąć pęcherzyk ?
Moj maż wraca o 19 wiec zeby nie było za poZno. Wogole boje sie ze w nocy mógł pęknąć i znow beda nici. I szlak trafi mnie bo na co te kłucie sie te monitoringi itd.
Piątek 13 musi być szczęśliwy, nie ma innej opcji ! Bo zwariuje wkońcu. -
adrenalina wrote:Zaraz przystępuje do zastrzyku. Po jakim czasie powinien pęknąć pęcherzyk ?
Moj maż wraca o 19 wiec zeby nie było za poZno. Wogole boje sie ze w nocy mógł pęknąć i znow beda nici. I szlak trafi mnie bo na co te kłucie sie te monitoringi itd.
Piątek 13 musi być szczęśliwy, nie ma innej opcji ! Bo zwariuje wkońcu.
Dziewczyny mam pytanie do tych co brały duphaston. Czy bolące piersi to skutek uboczny leku? Po ostatniej IUI lekarz zapisał właśnie ten lek i pierwszy raz go biorę więc nie wiem czy to normalne bo w ulotce nic o uwe nie maadrenalina lubi tę wiadomość
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
honey028 wrote:Zastrzyki powodują pęknięcie w ciągu 36 godzin, w ulotce powinnaś mieć napisane. A stres przed zrobieniem zastrzyku rozumiem doskonale 15 wiedziałam ze strzykawka w ręku z drżącymi rękami...
Dziewczyny mam pytanie do tych co brały duphaston. Czy bolące piersi to skutek uboczny leku? Po ostatniej IUI lekarz zapisał właśnie ten lek i pierwszy raz go biorę więc nie wiem czy to normalne bo w ulotce nic o uwe nie ma
Dzięki. Juz po jestem bo po 9 go wstrZyknęłam. Samo ukucie nie bolało gorzej podanie go podskórę ale przeżyłam
A ulotki nie miałam bo w aptece nie kupowałam. Wychodząc z kliniki do domu dały mi ten zastrzyk pielęgniarki z szybkim instruktarzem jak go wykonać. Ale dzis włączyłam you tube i zrobiłam z dziewczyna z filmikuewa13 lubi tę wiadomość
-
honey028 - duphaston to inaczej syntetyczny progesteron i on faktycznie bardzo często powoduje ból piersi.
Ja podczas zażywania tego hormonu też miałam nabrzmiałe i bolące piersi. W listopadzie i grudniu miałam 2 IUI pod rząd i za każdym razem brałam duphaston. Czułam się później bardzo źle. Dlatego nie podeszłam do 4 IUI. Zrobiłam przerwę bo czułam że mój organizm jest przestymulowany. Przy kolejnych IUI nie będę brałam tego hormonu. -
Ja po pierwszej IUI nie miałam duphastonu dopiero teraz dostałam. Kiedyś brałam luteine i po niej też strasznie się czułam, teraz jest ok tylko te piersi trzeba jakoś przeżyć
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs