INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja87 wrote:Dziewczyny my działamy jutro. Oprócz pęcherzyka mam tez torbielke
tak ze jak zwykle cos. Kurde zaczynam naprawde myśleć o ivf,chyba szkoda tracić kasę na kolejne inseminacje.
Mam skłonność do robienia się torbielek i co usg to się boję, że znowu coś się pojawi. Powodzenia dzisiaj. -
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Dziewczyny my działamy jutro. Oprócz pęcherzyka mam tez torbielke
tak ze jak zwykle cos. Kurde zaczynam naprawde myśleć o ivf,chyba szkoda tracić kasę na kolejne inseminacje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:jezeli wolno zapytac do jakiego lekarza chodzisz bo z tego co pamietam pisalas ze jestes wa-wy?
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Małe pęchyki. Lekarz nie proponował nic do stymulacji ?
Moze jak byłaś tylko na dwóch monitoringach to chciał zobaczyć jak sama jajeczkujesz cykl po cyklu. Moze za 3 razem jak beda małe to cos Ci zaproponuje. Albo sama wychyl sie z pytaniem. -
Dziewczeta, powiem tak, mam testy z Allegro, kupilam od jednego sprzedajacego. Wychodza mi negatywne ale @ wciaz nie ma. Polecialam wiec dzis na bete a tam 145. Myslalam, ze spadne z krzesla. To 17 dzien po inseminacji i pregnylu wiec nawet nie wiem czy dobry to wynik. Powtórze za 2 dni i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
urocza, margo001, Asiula86 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Dziewczeta, powiem tak, mam testy z Allegro, kupilam od jednego sprzedajacego. Wychodza mi negatywne ale @ wciaz nie ma. Polecialam wiec dzis na bete a tam 145. Myslalam, ze spadne z krzesla. To 17 dzien po inseminacji i pregnylu wiec nawet nie wiem czy dobry to wynik. Powtórze za 2 dni i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
Gratulacje!!!
piękna beta, a testy nawet z apteki mogą dac fałszywy wynik negatywny.
za dwa dni będzie piękne podwojenieBetty Boop lubi tę wiadomość