INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja87, ja mam podobnie jak Ty. Z jednej strony bardzo chcę mieć dziecko, żyjące dziecko, z drugiej strony jednak jak sobie pomyślę o tym wszystkim, o tej całej otoczce (wyjazdy, klinika, leki, zabieg, stres czy się udało czy nie, testowanie i potencjalny zawód) to mi się za przeproszeniem "rzygać chce"...
Ogólnie to humor mam kiepski. Wczoraj były pierwsze urodziny mojej zmarłej córeczki. Pojechaliśmy z mężem po 16 na cmentarz i spodziewałam się, że zastaniemy tam jakieś zapalone znicze, kwiaty od naszych rodzin, a tu nic! Strasznie przykro nam się zrobiłoJej krótkie istnienie nic dla naszych rodzin nie znaczyło... Obie babcie cieszą się żyjącymi wnukami, a o urodzinach wnuczki zapomniały... Bardzo boli taki brak pamięci
I jak ja mam się odstresować przed staraniami???06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
vendetta83 bardzo mi przykro.. to faktycznie przykre ze nie pamietali....
Nadzieja87ja tak jeszcze nie ra zmam .. chco najgorzej było jakies pol roku temu kiedy wszyscy szli na przód a my wiedzielismy ze musimy czekać bo nic innego nie wymyslim .. choc teraz wiem ze ten czas nie był stracony
co do wyjzdow...
my z Kielc w ciagu roku jezdzilismy 3 razy do Krk, 3 razy do Łodzi , i n razy do Wawy .. choc akurat nam to nie rzeszkadza..ale trudno mi jest sobie wyobrazic styulacje i monitoring z dojazdami do Wawy ..
Betty Boom póki nie ma @ jest nadzieja
Aszka dokładnie dobrze ze nie naciagacz.. ehh a jajka poruszaj pytongiem
-
nick nieaktualnyAnia jestem zadowolona dał mi masę badań i na podstawie tego oraz usg potwierdził ze niestety z niego to nic nie będzie więc jest ok. Nie jest facet miły ale jest profesjonalny, co mi po inseminacji jak mi badań nie da i będzie gadał ze dobry. Też mam dojazd trochę długawy ale jest ok (bo jadę z jednego konca, wiec jak na W. to jest długo).
Vendetta przykre to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 21:52
-
Lepiej niech najpierw zrobi badania
Ja wole konkretnych lekarzy którzy nie zwodzaaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vendetta83 wrote:honey028, nie kojarzę tej pani doktor zupełnie. Domyślam się, że jesteś ze Szczecina. A jaką masz opinię o Vitrolive?Quote:Jeżeli o lekarzy to nie mam żadnych zastrzeżeń natomiast personel rejestracji pozostawia wiele do życzenia a szkoda bo to z nimi pacjent ma najpierw do czynienia
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Ja za miesiąc prawdopodobnie będę miała inseminację. Udało się komuś za pierwszym razem. Zaznaczam ze badanie nasienia mojego męza wyszło dobrze a ja mam wysoką prolaktyneprzegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI15.03.3017r 2 IUI
14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
dziewczyny potrzebuje porady.
Niebawem koncze cykl (za ok4-5dni) i w kolejnym cyklu mam podchodzic do iui.
Niestety kilka dni temu rozchorowalam sie ( angina) dostalam antybiotyk, który koncze za 5 dni, czy myslicie ze lepiej poczekac miesiac, czy któras z was podchodzila do iui tuz po chorobie?
-
nick nieaktualnyMarzena1991 wrote:Ja za miesiąc prawdopodobnie będę miała inseminację. Udało się komuś za pierwszym razem. Zaznaczam ze badanie nasienia mojego męza wyszło dobrze a ja mam wysoką prolaktyne
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:dziewczyny potrzebuje porady.
Niebawem koncze cykl (za ok4-5dni) i w kolejnym cyklu mam podchodzic do iui.
Niestety kilka dni temu rozchorowalam sie ( angina) dostalam antybiotyk, który koncze za 5 dni, czy myslicie ze lepiej poczekac miesiac, czy któras z was podchodzila do iui tuz po chorobie? -
nick nieaktualnyMarzena1991 wrote:tak mam bromergom
-
Dziewczyny my działamy jutro. Oprócz pęcherzyka mam tez torbielke
tak ze jak zwykle cos. Kurde zaczynam naprawde myśleć o ivf,chyba szkoda tracić kasę na kolejne inseminacje.
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn...