INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakaś zła passa
Przykro mi bardzo
Ja już wszystko wiem. We wtorek (8 dc) miałam pierwszy monitoring, pęcherzyków po Clo jest kilka, ale zbyt małe jeszcze były, aby dokładnie określić. Endometrium 8 mm
Jutro następny monitoring, już taki konkretniejszy i w niedzielę (13 dc) najprawdopodobniej inseminacja. L4 wzięte, pregnyl zakupiony, pielęgniarka do zastrzyku umówiona. Wszystko dopięte na ostatni guzikNajgorsze jest to, że aż 100 km. w jedną stronę muszę jechać, no ale czego się nie robi dla upragnionego celu...
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
Ehh szkoda, ze tak wyszlo. Nastepnym razeim nie będę się nastawiala bo rozczarowanie jednak boli.
Kazdej z nas prędzej czy później się uda jestem tego pewna. teraz witaminki dla meza, zakaz chodzenia na saune, przez która wyniki po suplementach jednak się nie poprawily, ja zrobie hsg i za jakies 2 miesiące kolejna proba.
Dzis bete zrobiła kaka470 wiec czekamy na dobre wiesc od niej.
Vandetta powodzenia!I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Nadira wrote:Ja się wcześniej nie chwaliłam ale też szykuję się do okresu
która to była Twoja IUI ?
Jaki teraz masz plan ?
Sciskam Cie mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:06
I procedura
-
muszynka wrote:Nadira bardzo mi przykro
Nadira, która to była Twoja IUI ?
Jaki teraz masz plan ?
Sciskam Cie mocno!
-
Ja tez się boje tej ostatecznej ostateczności.. kiedyś nie myslalam, ze przyjdzie nam podchodzić do IUI, a tu proszę jesteśmy po pierwszej i to nie udanej.
Stwierdzilismy, ze do kolejnej podejdziemy jeszcze bardziej zmotywowani. Tak sobie teraz mysle, ze być może te parametry nasienia nie były takie jak się nalezy, w sensie liczba plemnikow nie była jakas wielka w porównaniu do poprzednich badan nasienia pewnie dlatego, ze mielismy niecale 2 dni abstynencji (myśleliśmy ze IUI będzie w niedziele-poniedziałek, a okazało się ze była w piątek)i być może to tez jest przyczyna.
Bardzo wierze w to, ze wszystko skończy się dobrze.I procedura
-
nick nieaktualnyJa juz sie przywyczajam do mysli o invitro, chociaz jeszcze nie podeszłam do inseminacji bo teraz jak miałam w koncu podejsc to złe wyniki krwi. Ale jakos tak sie nastawiam bo wole tak niz myslec ze sie IUI uda a pozniej sie negatywnie rozczarowac.
-
Dziewczyny, ja HSG na pewno zrobię, ale w następnym cyklu - teraz już za późno, bo przyszła @ i nie zdążyłam zrobić świeżej cytologii i badania bakteriologicznego, które są wymagane przez klinikę.
W tym cyklu będę brała przepisane leki i zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.
Dziewczyny, którym się w tym cyklu nie udało - przytulam. Za miesiąc będzie lepiej!
muszynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny