INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaja- myślę, że u wielu z nas nie chodzi o zazdrość czy brak radości ze szczęścia innych. Po prostu po wielu miesiącach, latach starań sytuacja nas przerasta i do tych spraw nie da się podejść bez emocji, a dodatkowo bardzo często ludzie z naszego otoczenia pozwalają sobie na bezmyślne, durne komentarze czy zachowania
Wymowne spojrzenia na brzuch, bezpardonowe pytania-jakby bez tego nie było nam dość ciężko
I w końcu przychodzą gorsze chwile, kiedy już nie masz siły zareagować uśmiechem czy żartem...
vendetta83 lubi tę wiadomość
-
kmb wrote:Powiem wam tak dziewczyny. Już zawsze testy mi wychodziły negatywne. 6 max 7 dni po pregnylu cień Cienia cienia był jeden dzień na drugi nic a tu wczoraj cień Cienia a dziś znowu cień Cienia zwalam wszystko na pregnyl. Zawsze bóle pleców bioder mega max teraz też ale jak by trochę nawet sporo trochę mniejsze. I jajniki mnie kluja jak nigdy. Poprostu chyba zaczynam wariowac. temP. W dół już idzie więc @ przyjdzie . A może poprostu widzę bo już tak bardzo fiksuje ten cień.
kmb lubi tę wiadomość
-
Aprilia-masz całkowitą rację ja też mam chwilę słabości chwile rozpaczy raz to nawet mąż wracający z pracy znalazł mnie z głową w w-c bo tak się upiłam 3 piwami ha ha jak dostałam @ ale w moim życiu zawsze mam pod górkę i nigdy nie odpuszczam choć bym chciała.a najbliszym wszystkim powiedziałam prawdę więc mi nie dokuczają.ja też kiedy jest źle to płaczę też musiałam przełamać się i dotknąć brzyszka kuzynki ale wierze że mi też się uda i tego się trzymajmy bo te aniołki czekają na nas w niebie tylko nieumią do nas trafić a my musimy być dla nich silne i cierpliwe
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Aprilia wrote:Dziękuję wam za odpowiedzi! Boję się tego badania, myślałam, że uda mi się je ominąć bo potrzebne jest tylko do ivf... No ale skoro tak będzie lepiej to muszę się zebrać i zaklepać gdzieś termin. Można zrobić badanie drożności na nfz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 20:10
-
gaja13 wrote:Aprilia ja też jestem przed hsg i to w dodatku w obcym państwie i też się boję ale zrobie wszystko dla fasolki weź 2 godz. przed 2 paracetamole mi kazano tak zrobić i odwagi!!!
Gaja ja robiłam w Belgi i szczerze nic nie brałam. Lekarz tylko powiedział, że poczuje zimno nasaczyl gazik czymś powiedział że teraz zimno poczuje i przyłożył do szyjki. Chwilę może z 30 sekund i zaczęli robić badanie ale szczerze nic nie czułam może delikatne ciagniecie ale to było nic. Po wszystkim dostałam wkładkę by założyć i do domu. -
nick nieaktualnyAprilia wrote:Gaja- myślę, że u wielu z nas nie chodzi o zazdrość czy brak radości ze szczęścia innych. Po prostu po wielu miesiącach, latach starań sytuacja nas przerasta i do tych spraw nie da się podejść bez emocji, a dodatkowo bardzo często ludzie z naszego otoczenia pozwalają sobie na bezmyślne, durne komentarze czy zachowania
Wymowne spojrzenia na brzuch, bezpardonowe pytania-jakby bez tego nie było nam dość ciężko
I w końcu przychodzą gorsze chwile, kiedy już nie masz siły zareagować uśmiechem czy żartem...
sam ma jedno a sie intresuje).
-
kmb wrote:http://ifotos.pl/z/weawehx
to z popołudnia
Kochana, po cichu gratuluję, a Ty lepiej idź jutro na betękmb lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0