INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:W zasadzie to jutro idz sie tylko upewnij
Jestes w ciaży
Boję się bo w wakacje dwa lata temu zrobiłam test mega krechy.szybko po drugi to samo A dwa dni później @ przyszła. Ale jeśli to prawda to każda która będzie chciała niech pisze a ja będę kichac prychac i zarazić każda będę chciała tymi wirusami. Czy tu czy fb. Ew. Nawet sms codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:44
Idgie lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:kmb
ja widze kreche! a powiedz mi, pregnyl bralas ile dni temu?
On ile dni się utrzymuje w organizmie? Kiedy wy możecie testować?
Zawsze 6 dnia po zastrzyku nie było już śladu. Testy były negatywe. Mój lekarz kazał rano zrobić test i na betę przyjśćdzisiaj 8 dni po zastrzyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:35
-
Lunk_a wrote:kmp to jak nic ciaza! To ten pregnyl krócej się trzyma niż ovitrelle? W ulotce ovi jest napisane do 10 dni. Ciekawe...
Nie wiem może poprostu u mnie tak działa przez 4 inseminacje nigdy tag długo go nie było a tu nie wiem dopóki bety nie zrobię nie mam pewności. -
kmb trzymam kciuki!!!
Ja dzis jadę na monitoring, ale cos przeczuwam ze pecherzyki pękły..
wczorajszy ból jajników nie do zniesienia i dziwna rzecz piersi bolą jak na @ i sutki i brodawki, czyzby to po puregonie? któraś z Was tak miala? w 13dc ból piersi?starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Lunk_a wrote:kmb
a powiedz od kiedy Ci wychodzą te bladziochy? Ile dni po iui zaczely wychodzić?
Wczesniej nie było ani sladu?
5-6 dni po drugim pregnylu był pozytyw 6 dnia bladzoch ale jeszcze widać było a teraz ten bladzioch utrzymuje się już 3 dni z rzędu. 4 poprzednie miesiące mniej więcej wyglądało to tak. 5 dzień pozytywny 6 bladzioch 7 nic nawet cienia cienia cienia się dopatrzec nie mogłam. -
Lunk_a wrote:To masz ciagle pozytywy!
Jak jesteś w ciąży, a po teście tak mysle, to ciekawe kiedy mialas zagniezdzenie? Przewczuwasz cos?
Nic zero, żadnych objawów zagniezdzenia. Od 2 dni tylko mnie kluje jajnik raz jeden raz drugi i wsumie 2 dni temu to czułam się jak bym ovu. Miała. A jeszcze coś wam pokaże tylko jak w przerwę zrobię zdjęcia bo jak głupia testy mam przy sobie. Tylko mnie ten spadek martwi temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 07:29