INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie czytam, i mysle ze pora na dobre wiesci w tabelce-i sa
ladny wynik Lunka mysle ze mozna gratulowac 
Ja dalej z bolami "juz zaraz bede" i dla swietego spokoju chyba zatestuje jutro o ile nie zaspie
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
lilou wrote:witam! jestem po 1 IUI, Lunk_a możesz mnie również dopisać do kwietniowej listy, iui miałam 17.04.
Staramy się 2 lata, wszystkie wyniki w normie.
Nanatasza widzę, że miałyśmy iui w tym samym dniu
kiedy testujesz? mi gin mówiła, żeby zrobić test 11 dni po iui.
Mi kazał lekarz dopiero po odstawieniu duphastonu to jakiś 13-14 dzień po iuistarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza, ja też mam duphaston, 2x1 tabletka od wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie. Ja dostałam L4 po IUI, w ogóle się nie spodziewałam, że mnie L4 wyśle. Gin kazała odpoczywać, nie uprawiać sportów i się nie stresować. A jak tam u was dziewczyny? chodzicie normalnie do pracy?
Peonia88
-
lilou wrote:Nanatasza, ja też mam duphaston, 2x1 tabletka od wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie. Ja dostałam L4 po IUI, w ogóle się nie spodziewałam, że mnie L4 wyśle. Gin kazała odpoczywać, nie uprawiać sportów i się nie stresować. A jak tam u was dziewczyny? chodzicie normalnie do pracy?
Ja po IUI odrazu do pracy tego samego dnia zawsze
mi lekarz powiedział,że tylko prysznic zero leżenia w wannie.
-
Chodzę do pracy normalnie, nikt nigdy nie proponował mi po IUI zwolnienia. Ba! Lekarz powiedział, że IUI to nic złego, że trzeba dalej po niej żyć, uprawiać sport, ale nie za dużo! Chodzić na zakupy, uprawiać seks i korzystać z życia...lilou wrote:Nanatasza, ja też mam duphaston, 2x1 tabletka od wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie. Ja dostałam L4 po IUI, w ogóle się nie spodziewałam, że mnie L4 wyśle. Gin kazała odpoczywać, nie uprawiać sportów i się nie stresować. A jak tam u was dziewczyny? chodzicie normalnie do pracy?
W sumie to tak robimy, ale sportu nie uprawiam. Wystarczy mi praca...
A mnie mój lekarz nic takiego nie mówił.kmb wrote:Ja po IUI odrazu do pracy tego samego dnia zawsze
mi lekarz powiedział,że tylko prysznic zero leżenia w wannie.
Uwielbiam kąpiele w wannie...

-
niezapominajka wrote:Lunka, cudne wiadomości

Chyba przełamałyśmy złą passę
Ja dzisiaj powtórzyłam betę - 3245. Znaczy fasolka się rozwija. Dzisiaj miałam rozmowę z szefem
Miesiąc dobrych wiadomości
Szykujesz sobie prezent na Gwiazdke
niezapominajka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer

-
MARCOWE IUI:
13.03 - kaka470

29.03 - niezapominajka

KWIETNIOWE IUI:
01.04 - urocza
03.04 - Junioer
03.04 - kmb