INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
eva, klara hsgbdo przejścia. ja mialam bez znieczulenia wiec bolało... ale wynik najwazniejszy - jajowody drozne
trzymam kciuki za Was!
klara_bella, Evaa lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:A kto mi wytłumaczy jakie uzasadnienie ma IUI przy endometriozie? Rozumiem wrogi śluz, słabe nasienie, itd. Ale endometrioza?
Evaa lubi tę wiadomość
-
aszka kmb -głowa do góry nie podajemy się przecież walczymy o własne szczęście!!!Rozumiem waszego doła i tulę do serduszka ale po burzy zawsze wychodzi słońce więc będzie dobrze!!!
kmb ja dostałam na piśmie instrukcję więc w domu se przetłumaczyłam i jakoś nawet wielkiego stresa narazie nie mam.Bólu się nie boje poród też trzeba przeżyć co?
Evaa, aszka lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
gaja13 wrote:kmb a odezwała się już ta koleżanka co się tak "załamała" na wieść o ciąży?
Życie potrafi być niesprawiedliwe.
Tak odezwała się, poza pytaniami czy wszystko z ciąża ok i z nią nie poruszam tematu a jak zaczyna narzekać to kilka słów poleci
Co do HSG to Gaja 13 możesz mieć jak ja byłam ok godziny w szpitalu i do domu, tylko tego dnia kazał mi do pracy mię iść zwolnienie miałam, ale ja tam żadnego bólu mię czułam.. Jedynie mąż powiedział, że blado wyglądam ale to chyba że stresu bardziej. -
nick nieaktualnyWiecie ja doła nie mam juz, raczej takie pogodzenie sie z tym, ze IUI male szanse. Mi lekarz powiedział, ze mozna sprobowac ale mimo ze ogolnie mamy niezłe wyniki to i tak rzadko sie IUI udaje, ale probujemy. nawet majac dobre wyniki ludzie z rok sie staraja.
Dziewczyny trzymam kciuki za hsg. A jakie bedziecie miec sono czy rtg?
Przy endometrozie ktorys stopien tylko IUI obejmuje, ten lzejszy. -
aszka wrote:Wiecie ja doła nie mam juz, raczej takie pogodzenie sie z tym, ze IUI male szanse. Mi lekarz powiedział, ze mozna sprobowac ale mimo ze ogolnie mamy niezłe wyniki to i tak rzadko sie IUI udaje, ale probujemy. nawet majac dobre wyniki ludzie z rok sie staraja.
Dziewczyny trzymam kciuki za hsg. A jakie bedziecie miec sono czy rtg?
Przy endometrozie ktorys stopien tylko IUI obejmuje, ten lzejszy.
To prawda u nas wyniki ok. A 3 lata i brak efektu.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Mnie czeka w maju hsg troche sie tego badania boje... Mam nadzieje ze to nic strasznego...
roxa, Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas wyniki nasienia na "piątkę" jak mówi lekarz - idealne, a nawet ponad normę
u mnie też dziś coś pochmurno, ale całe szczęście juz zielono więc pozytywnie
ja dzis praca praca.. jak co dzieńi psychiczne przygotowanie się na jutrzejszą wizytę
miłego dnia!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]