INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
eva, klara hsgbdo przejścia. ja mialam bez znieczulenia wiec bolało... ale wynik najwazniejszy - jajowody drozne
trzymam kciuki za Was!
klara_bella, Evaa lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
Przychodzi mi do glowy ze w zaleznosci od stopnia zaawansowania endo, jakie narządy obejmuje, to omija się niektóre z nich.klara_bella wrote:A kto mi wytłumaczy jakie uzasadnienie ma IUI przy endometriozie? Rozumiem wrogi śluz, słabe nasienie, itd. Ale endometrioza?
Evaa lubi tę wiadomość
-
aszka kmb -głowa do góry nie podajemy się przecież walczymy o własne szczęście!!!Rozumiem waszego doła i tulę do serduszka ale po burzy zawsze wychodzi słońce więc będzie dobrze!!!
kmb ja dostałam na piśmie instrukcję więc w domu se przetłumaczyłam i jakoś nawet wielkiego stresa narazie nie mam.Bólu się nie boje poród też trzeba przeżyć co
?
Evaa, aszka lubią tę wiadomość
02 06 2015
26 06 2015 
21 07 2015
14 09 2015 

-
gaja13 wrote:kmb a odezwała się już ta koleżanka co się tak "załamała" na wieść o ciąży?
Życie potrafi być niesprawiedliwe.
Tak odezwała się, poza pytaniami czy wszystko z ciąża ok i z nią nie poruszam tematu a jak zaczyna narzekać to kilka słów poleci
Co do HSG to Gaja 13 możesz mieć jak ja byłam ok godziny w szpitalu i do domu, tylko tego dnia kazał mi do pracy mię iść zwolnienie miałam, ale ja tam żadnego bólu mię czułam.. Jedynie mąż powiedział, że blado wyglądam ale to chyba że stresu bardziej. -
nick nieaktualnyWiecie ja doła nie mam juz, raczej takie pogodzenie sie z tym, ze IUI male szanse. Mi lekarz powiedział, ze mozna sprobowac ale mimo ze ogolnie mamy niezłe wyniki to i tak rzadko sie IUI udaje, ale probujemy. nawet majac dobre wyniki ludzie z rok sie staraja.
Dziewczyny trzymam kciuki za hsg. A jakie bedziecie miec sono czy rtg?
Przy endometrozie ktorys stopien tylko IUI obejmuje, ten lzejszy. -
aszka wrote:Wiecie ja doła nie mam juz, raczej takie pogodzenie sie z tym, ze IUI male szanse. Mi lekarz powiedział, ze mozna sprobowac ale mimo ze ogolnie mamy niezłe wyniki to i tak rzadko sie IUI udaje, ale probujemy. nawet majac dobre wyniki ludzie z rok sie staraja.
Dziewczyny trzymam kciuki za hsg. A jakie bedziecie miec sono czy rtg?
Przy endometrozie ktorys stopien tylko IUI obejmuje, ten lzejszy.
To prawda u nas wyniki ok. A 3 lata i brak efektu.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w klubie, ja też czekam na hsg, ale mam dopiero 11 czerwca, na maj nie mieli już miejsca. Evaa, Klara_bella i inne dziewczyny przed hsg, wejdźcie sobie na watek o takim tytule, na 59 stronie Roxa bardzo fajnie i szczegółowo opisuje to badanie. Ogólnie to chyba nie się co tak bardzo bać, damy radęEvaa wrote:Mnie czeka w maju hsg troche sie tego badania boje... Mam nadzieje ze to nic strasznego...
roxa, Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas wyniki nasienia na "piątkę" jak mówi lekarz - idealne, a nawet ponad normę
u mnie też dziś coś pochmurno, ale całe szczęście juz zielono więc pozytywnie
ja dzis praca praca.. jak co dzień
i psychiczne przygotowanie się na jutrzejszą wizytę
miłego dnia!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]