INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:U nas nasienie ok. Lekarz powiedział, że męża zostawiamy w spokoju, będzie potrzebny tylko w wiadomym celu
Ja dziś po godz 12 mam dzwonić ustalać termin HSG. Oby był wolny termin, który mi pasuje... -
MARCOWE IUI:
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE IUI:
01.04 - urocza
03.04 - Junioer
03.04 - kmb
08.04 - Nadzieja87
08.04 - Tytanic
09.04 - Beti80
10.04 - Lunk_a/2
15.04 - Kamila8k/3
16.04 - szk♥.
17.04 - Nanatasza
17.04 - lilou
18.04 - Idgie
20.04 - OctAngel
22.04 - AnULa7
27.04 - filipinka2
29.04 - urocza
30.04 - Gosiaaa
MAJOWE IUI:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
U nas też był problem z nasieniem, strasznie mało ruchliwe były. Od roku nic się w wynikach nie zmieniało, ale przed IUI miał 3-miesięczną kurację i o dziwno poprawiło się znacznie
Co prawda nadal jest poniżej normy ale o wiele lepiej już.
Mi dzisiaj mija dopiero 4 dzień po IUI, jeej dłuży się ten czas jak nie wiem -
nick nieaktualnyU nas z nasieniem super... problem po mojej stronie bo nie miewalam owulacji... no a teeaz przy zastrzykach owulacja jest hormony przy nich wychodza bardzo dobrze a ciazy brak... od poczatku lekarz mowil ze jest mozluwosc ze po operacji moge miec zwezenie szyjki i nasienie nawet nie dociera i teraz wrocil do tego punktu i zalecil iui bo jesli tak jest faktycznie to iui ominie ta bariere...
Ja bede na maj jesli beta bedzie negatywna to iui najprawdopodobniej koncem maja... no chyba ze stymulacja sie przeciagnie... -
Kamila8k wrote:Ale czy Ty tam dzwoniłaś? Pytałaś dlaczego Cię nie poinformowali? Czemu tak zrobili?
Ja dziś pracuje do 21mój mąż dzwonił ale do tej drugiej by dowiedzieć się co trzeba by się przenieść. Okazało się, że skoro jesteśmy w systemie już na etapie 6 IUI to nic poprostu w pierwszy dzień cyklu dzwonie podali mu numer komórkowy gdyby wypadło mi w święta albo weekend Zadzwonić i ustalamy termin wizyty wtedy. nawet dokumentów nic nie biorę z tąd bo wszystko w systemie jest. Pani tylko go zapytała czy nagranie ich rozmowy ( bo każda nagrywają) może wykorzystać by wyjaśnić tą sytuację z lekarzem który do tej pory mnie prowadził. On się zgodził. Więc nie będę tam nawet dzwoniła zobaczymy co będzie. Swoją drogą dzwonił na telefon męża a on też ma automatycznie nagrywane rozmowy i ja zostawiliśmy. A wczoraj mi apke zainstalował więc i mi się wszystko nagrywa, zobaczymy jak zadzwoni co powie. Ale wredna że mnie malpa teraz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hi.Hi. Właśnie dzwonił po raz trzeci ten sam numer telefonu wkoncu odebrałam. Hm. Lekarz z tej drugiej kliniki zapytał czy sami dzialalismy. I bym wzięła drugi pregnyl jak przy IUI i, że jeśli się nie udało a ma nadzieję że nam samym może jednak tak to on będzie moim lekarzem. Mam zrobić betę w Polsce jak będę i jeśli negatywna to on chętnie zajmie się nami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:07
-
nick nieaktualny