INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
kmb wrote:Dziewczyny szkoda gadać. Wina klinki, lekarza. Jutro się okaże. Mieliśmy wstrzymać się od sexu dostałam pregnyl miałam czekać na telefon o której mamy być i do chwili obecnej cisza. sami działamy bo szkoda mi było
ale to i tak nic nie da
O jej ale szkoda no ale zawsze jednak może się udać daj poprostu na luz a i czasami warto upić się i bzykać się bez stresu!!!ja tam jednak trzymam za ciebie kciuki!
Aprilia lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Dzięki dziewczyny bo ja odkąd z wami piszę czuje się zupełni inna jakoś bardziej szczęśliwa że wkońcu mogę z kimś o tym pogadać,myślę o was w pracy no i w końcu nie czuję się taka osamotniona. Bardzo wam dziękuję
aszka, Idgie, Aprilia lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykmb wrote:Dziewczyny szkoda gadać. Wina klinki, lekarza. Jutro się okaże. Mieliśmy wstrzymać się od sexu dostałam pregnyl miałam czekać na telefon o której mamy być i do chwili obecnej cisza. sami działamy bo szkoda mi było
ale to i tak nic nie da
-
nick nieaktualny
-
kmb wrote:Dziewczyny szkoda gadać. Wina klinki, lekarza. Jutro się okaże. Mieliśmy wstrzymać się od sexu dostałam pregnyl miałam czekać na telefon o której mamy być i do chwili obecnej cisza. sami działamy bo szkoda mi było
ale to i tak nic nie da
08.09 - transfer
-
lilou wrote:Idgie, no to świetnie! A jak długo trwa przygotowanie organizmu do IVF, tyle samo mniej więcej, co do IUI, czy dłużej niż jeden cykl? Ja zaczynam się też już powoli oswajać z myślą o IVF.
Nie wiem dokladnie, jeszcze sie nie przeszkolilam w temacie. Jakos wole czytac watek iui niz ivf
Bede tu z pewnoscia zagladac, bo sie wkrecilam w Wasze starania
Poki co wiem, ze jest krotki i dlugi protokol, w zaleznosci od dlugosci brania lekow. I to trwa chyba dluzej niz jeden cykl. Z tego, co rozumiem, to wypadnie mi jedna @Mam jeszcze duuuzo do przeczytania.
Nie wiem, czy dobrze zaczelam z tymi antykoncepcyjnymi. Mialam zaczac od 1dc. Niby od dwoch dni mam @, ale jakis taki dziwny, rano cos poleci, a potem caly dzien nic. To pewnie po duphastonie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 18:36
08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Ale to chyba dziwne, ze mialas czekac na telefon. Ja sie zawsze umawialam na konkretny dzien i godzine i nikt sie ze mna nie musial kontaktowac. Dziwna ta procedura.
Kochana ja zawsze tak. Wizyta usG i Pobranie krwi. Potem pierwszy telefon kiedy pregnyl drugi telefon zawsze ok 20-22.30 kiedy IUI na którą godzinę się stawić. może w Polsce wygląda to inaczej ale to jest Belgia ja już nawet nie staram się tego kraju zrozumieć. Bo niestety czasem szkoda nerwów bardzo dużo osób w tym kraju nie potrafi myśleć logicznie. -
dziewczyny ja też jeszcze zostaję. we wtorek mam wizytę wiec podejscie do 3 iui
idgie przecieraj przecieraj poinformujesz nas co i jak, moze mojego M przekonam...
gaja to prawda - razem nam tu lżejurocza, Idgie lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:Nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje ale dawno tak zrezygnowana nie bylam w staraniach... Rece opadaja.
Mam to samo. nie dość, że ciąża biochemiczna to jeszcze taki numer. Fakt bardzo się ucieszylismy kiedy na wizycie w 5 dniu cyklu lekarz powiedział, że nie rezygnujemy i będzie IUI w tym cyklu. A tu jednak nie ma. Do tego wczoraj już po nerwach i płaczu trochę wypiłam i dziś glowa boli. Ale cóż nic nie poradzę na to jutro tylko tam zadzwonię i powiem co myślę na ten temat lekarzowi. Pregnyl mam więc wezmę jak po każdej IUI i co wczoraj sami dzialalismy. Ale psychicznie powiem wam, że strasznie bo do okoła same ciężarnecieszę się z nimi ale w duszy mi ciężko.
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, słuchajcie co do naciągania na iui czasem przed in vitro ma sens. A w ogole iui ma sens przy niepłodności idiopatycznej, problemach z nasieniem, wrogim śluzem i problemem ze współżyciem. Inaczej sama wiecie-szanse są jak przy naturalnych staraniach. A co do powodzenia-kazda w końcu zobaczy II kreski, raczej nie ulega to wątpliwości
Ja jestem na tym watku i zawsze odpowiem na pytania gdyby trzeba było, trochę na temat iui przecież rozmawiałam ze swoim lekarzem. -
kmb wrote:Kochana ja zawsze tak. Wizyta usG i Pobranie krwi. Potem pierwszy telefon kiedy pregnyl drugi telefon zawsze ok 20-22.30 kiedy IUI na którą godzinę się stawić. może w Polsce wygląda to inaczej ale to jest Belgia ja już nawet nie staram się tego kraju zrozumieć. Bo niestety czasem szkoda nerwów bardzo dużo osób w tym kraju nie potrafi myśleć logicznie.08.09 - transfer