INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa ja myślałam, że zajdę jak tylko odstawimy zabezpieczenie, potem, że zajdę jak zbiję TSH, potem jak przejde zabieg bo może komórki rakotwórcze były powodem, a potem jak sie okazało, że cały zeszły rok w sumie nie miała owu to myślałam, że po pierwsze stymulacji się uda bo pokonaliśmy przeszkodę... a teraz że po hsg i tak w kółko... teraz mam nadzieję, że zajde podczas iui w kolejnym cyklu... bo to w sumie narazie moja ostatnia nadzieja, więc mam nadzieję, że pokonamy ostatnią przeszkodę jaką może być zwężenie na szyjce przez które nie dociera nasienie...
aszka :-*aszka, Kamila8k, Nanatasza, kmb, gaja13 lubią tę wiadomość
-
Evaa wrote:Jutro o ja do Gina ide Ale ost.raz juz nawet hsg nie robie przed wakacjami... I cala inseminacja niech poczeka na swoj czas na razie ciaza musi poczekac.... To nie tak mialo byc ... Wszystko sie pogmatwalo myslalam ze zajde naturalnie nie chce tego calego IUI .
Każda z nas zastanawia się dlaczego my musimy tak długo czekać na swoją pociechę a inne to zachodzą przy pierwszym numerku i jeszcze tego nie doceniają ale niestety takie jest życie usłane różami z kolcami.02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
margo001 wrote:Wizyta u gina zaliczona, miał dobry humor, napisał mi zaświadczenie, że staram się od 2013 roku, jakie leczenie stosował i że przyszłam 6 cykli stymulowanych clo. Mam nadzieję, że to wystarczy.
Powodzenia!!!!02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyDziewczyny niestety iui przeniesiona na następny cykl. Byłam dziś na USG i się okazało ze moja torbiel się nie wchłonęła z poprzedniego cyklu i ma 8,7mm
dostalam tabletki i biorę od dziś AZ do 22.05 i na kolejne usg. Gin długo się zastanawiała co zrobić czy skierować mnie od razu na zabieg na punkcie czy dac mi tabletki. Dostalam tabletki, tak się boje ze one nie pomogą i czeka mnie ta punkcja. Czy zdarzyło się wam cos takiego,taka torbiel 8mm lub większa i tabletki pomogły. Ja dostalam Primolut- Nor
-
aszka wrote:właśnie a ktora to Twoja IUI?niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
Idgie wrote:Zrob bete, albo czekamy na @.
Do tego czasu nic nie wpisujeniepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny niestety iui przeniesiona na następny cykl. Byłam dziś na USG i się okazało ze moja torbiel się nie wchłonęła z poprzedniego cyklu i ma 8,7mm
dostalam tabletki i biorę od dziś AZ do 22.05 i na kolejne usg. Gin długo się zastanawiała co zrobić czy skierować mnie od razu na zabieg na punkcie czy dac mi tabletki. Dostalam tabletki, tak się boje ze one nie pomogą i czeka mnie ta punkcja. Czy zdarzyło się wam cos takiego,taka torbiel 8mm lub większa i tabletki pomogły. Ja dostalam Primolut- Nor
Ja miałam nawet większą i po lekach pięknie zniknęła, także nie ma się co przejmować. W ogóle poprzedni rok u mnie obfity w torbiele. Trzy razy zaliczyłam i za każdym razem po tabletkach znikały.aszka lubi tę wiadomość
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny niestety iui przeniesiona na następny cykl. Byłam dziś na USG i się okazało ze moja torbiel się nie wchłonęła z poprzedniego cyklu i ma 8,7mm
Brtii ja miałam kiedyś torbiel i mi po tabletkach anty się wchłonął ale wtedy nie starałam się o fasolkę.Bądź dobrej myśli a tabletki zawsze lepsze od ingerencji lekarza.02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
filipinka2 wrote:to była 2 IUI jeszcze dwie przede mna a potem ivf. ale myślę że jak po 3 nic nie wyjdzie to przejde od razu do ivf. to juz 8 lat starań i mam pomału dość. w każdym cyklu jest nadzieja która gaśnie na moment gdy pojawia się @
Oj to trochę już przeszłaś, zdiagnozowali coś chociaż? -
filipinka2 wrote:nie mam jak zrobić bety w danii nie ma labo tak jak w polsce - idziesz i robisz. a tak poza tym to już nie ma sensu @ przyszła. biorę się w garść i zaczynam kolejny cykl
ten optymizm mi się podoba!
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Dziewczyny niestety iui przeniesiona na następny cykl. Byłam dziś na USG i się okazało ze moja torbiel się nie wchłonęła z poprzedniego cyklu i ma 8,7mm
-
nick nieaktualny