INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
MARCOWE IUI:
13.03 - kaka470

/1
29.03 - niezapominajka

/2
KWIETNIOWE IUI:
01.04 - urocza
03.04 - Junioer
03.04 - kmb
08.04 - Nadzieja87
08.04 - Tytanic
09.04 - Beti80
10.04 - Lunk_a

/2
15.04 - Kamila8k

/3
16.04 - Ania1602

16.04 - szk♥
17.04 - Nanatasza
17.04 - lilou
18.04 - Idgie
20.04 - OctAngel
22.04 - AnULa7
27.04 - filipinka2
29.04 - urocza
30.04 - Gosiaaa
MAJOWE IUI:
06.05 - beti80
06.05 - Malwa85
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13/14.05 - Nanatasza
08.09 - transfer

-
Loj to kawał byka wyhodowałaś ale moje też były spore zwłaszcza jedna cholera a jednak lekarstwa pomogły nie przejmuj się na zapas będzie dobrzeBrtiii86 wrote:Dziewczyny źle wpisalam. ta torbiel ma 87mm a nie jak napisalam wczesniej 8,7mm czyli ze jest duża. I czy się wchlonie?

aszka lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny czuje się całkiem przyzwoicie. Postaram się napisać wszystko jutro od początku do końca jak to u mnie wyglądalo bo zdaje sobie sprawę ze niektóre moje wypowiedzi mogły brzmieć chaotycznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:13
-
Czy któraś z was orientuje się czy jest sens robienia iui po znieczuleniu operacyjnym / narkozie?
Mąż będzie miał operacje mamy problem z nasieniem i teraz nie wiem czy odkładać iui czy może jednak próbować. Jestem zła bo hsg zrobione nastawilam się na próbę w czerwcu i teraz nie wiem czy jest sens...I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!

-
właśnie nic i to jest najgorsze bo wyniki w porządku nasienie w porządku a mimo starań i "odpoczynku od robienia dziecka " nadal nic. Na początku nie miałam takiego ciśnienia wiec było ok potem zaczęliśmy starania i nic .najpierw leczenie w Polsce ale dojazdy mnie wykańczały wiec zaczęłam leczenie w Danii . Mam nadzieje ze będzie skuteczne.margo001 wrote:Oj to trochę już przeszłaś, zdiagnozowali coś chociaż?niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
Wszystkie trzymamy kciuki oby było dobrze musi być dobrzeLunk_a wrote:Dziewczyny czuje się całkiem przyzwoicie. Postaram się napisać wszystko jutro od początku do końca jak to u mnie wyglądalo bo zdaje sobie sprawę ze niektóre moje wypowiedzi mogły brzmieć chaotycznie.
niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylekarza sie zapytaj jak narkoza wplywa na meskie nasienie. I wtedy zdecydujesz.muszynka wrote:Czy któraś z was orientuje się czy jest sens robienia iui po znieczuleniu operacyjnym / narkozie?
Mąż będzie miał operacje mamy problem z nasieniem i teraz nie wiem czy odkładać iui czy może jednak próbować. Jestem zła bo hsg zrobione nastawilam się na próbę w czerwcu i teraz nie wiem czy jest sens... -
nick nieaktualny
-
ja miałam robione, oglądał lekarz po raz kolejny pęcherzykTytanic wrote:dziewczyny czy bezpośrednio przed podaniem nasienia miałyście robione usg?? bo ja nie ...i nie wiem czy tak powinno być. Usg miałam 2 razy gin sprawdzał jak rośnie pęcherzyk i tyle.
Ale jak sprawdzał wcześniej, to wiedział, na jakim etapie rozwoju jest pęcherzyk
Trzymajcie kciuki, ja dziś jadę na monit i dziś albo jutro IUI, zależy jak tam rośnie towarzystwo
aszka, Idgie, margo001, urocza, karmela85 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnypowodzeniaNanatasza wrote:ja miałam robione, oglądał lekarz po raz kolejny pęcherzyk
Ale jak sprawdzał wcześniej, to wiedział, na jakim etapie rozwoju jest pęcherzyk
Trzymajcie kciuki, ja dziś jadę na monit i dziś albo jutro IUI, zależy jak tam rośnie towarzystwo
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W takim razie, będę czekać na jakieś informacje od Ciebie.Lunk_a wrote:Dziewczyny czuje się całkiem przyzwoicie. Postaram się napisać wszystko jutro od początku do końca jak to u mnie wyglądalo bo zdaje sobie sprawę ze niektóre moje wypowiedzi mogły brzmieć chaotycznie.
Przed każda IUI lekarz robił mi USG, miało to na celu sprawdzenia na jaki etapie jest pęcherzyk. Jeśli był niepęknięty, to zazwyczaj za 2-3 dni kazał przyjść na kontrolę, jak był pęknięty to kazał brać przynajmniej mi Luteinę od razu.Tytanic wrote:dziewczyny czy bezpośrednio przed podaniem nasienia miałyście robione usg?? bo ja nie ...i nie wiem czy tak powinno być. Usg miałam 2 razy gin sprawdzał jak rośnie pęcherzyk i tyle.

-
Dziewczyny, ja juz po powrocie z kliniki. Okazało sie ze pęcherzyk juz pękł... Wczoraj wieczorem albo dzis rano. Zdecydowaliśmy jednak ze zrobimy IUI bo jeszcze byl widoczny, taki zapadnięty. Od.dzis mam tez duphaston. Moze ta 3 IUI bedzie szczesliwa.

Idgie możesz mnie wpisać z dzisiejsza data
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 19:26
urocza, gaja13, aszka, margo001, klara_bella, Idgie lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyto nie wiem, mi sie nie wchłonelo po progesteronie a mialam 4 x , tylko po antykoncepcyjnym. Jak sie nie wchlonie poprogesteronie to musza dac antykoncepcyjny u mnie tak było.Brtiii86 wrote:Aszka a ja mam przepisane tabletki primolut-nor i to jest progesteron. Jest to mocniejsza dawka. A nie antykoncepcyjne.
-
nick nieaktualnypewnie jak widac to ok,powodzeniaNanatasza wrote:Dziewczyny, ja juz po powrocie z kliniki. Okazało sie ze pęcherzyk juz pękł... Wczoraj wieczorem albo dzis rano. Zdecydowaliśmy jednak ze zrobimy IUI bo jeszcze byl widoczny, taki zapadnięty. Od.dzis mam tez duphaston. Moze ta 3 IUI bedzie szczesliwa.

Idgie możesz mnie wpisać z dzisiejsza data
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny