INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Aprilia beta, jeżeli jesteś w ciąży to wyjdzie na + bez względu na to czy zjadłaś czy nie. Można ją robić o każdej porze dnia i nocy
ze skierowaniem będzie najczęściej za free, a bez skierowania się płaci.
urocza, Aprilia, aszka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Idgie wrote:Tak, dzis 9ty dzien. 13dc mam wizyte u dr i dowiem sie, co dalej.
Poki co, to @ mi swiruje. Ni to @ ni plamienia, takie nie wiadomo co.
Ja jak brałam antyki na wchłonięcie torbieli to takie ni to plamienia ni okres miałam równy miesiąc. Masakra bez podpaski/wkładki nie szło z domu wyjść. Może podobnie reagujesz.
A ja jutro idę do mojego gina po zaświadczenie o cyklach stymulowanych (trzymajcie kciuki żeby nie robił problemów, bo jak będzie miał gorszy dzień to może być problem) środa endokrynolog no i czekam na @ powina być w sobotę i jeśli wszystko będzie dobrze to zaczynam przygotowania do trzeciej IUI.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:05
Kamila8k, urocza, aszka, Idgie lubią tę wiadomość
-
trzymam, trzymam!! ja też 3 iui
a co u endokrynologa sprawdzasz?
ja mam podwyższone tsh (niby w normie, ale za wysokie jak dla staraczek) i mój gin mi przepisał euthyrox 50, biorę już 3 miesiąc.. w środę jadę zapytam, czy nie trzeba zrobić powtórnie badań, czy ten lek w ogóle działa..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
A no widzisz ja mam podobnie moje tsh to 2,5 i jak na razie nikt nie był chętny żeby to zbijać, ft3 ft4 w normie, ale ostatnio robiłam też anty tpo i wyszło minimalnie podwyższone więc postanowiłam skonsultować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, w Invikcie widzieli to moje tpo i jakoś specjanie też się nie przejęli, usłyszałam tylko, że mam kontrolować co pół roku, bo na razie jest ok ale w przyszłości mogę mieć problemy z tarczycą. Postanowiłam, że jednak nie będę czekać tylko od razu sprawdzę.
-
we wcześniejszych badaniach miałam tsh około 2,5, nikt nie chciał zbijać. Teraz wyszło 3,5, stąd ethyrox. Anty TPO nie miałam robionych.
Kurczę, co lekarz to inne zalecenia, a my latamy jak te durne od Annasza do Kajfasza i tak naprawdę same musimy pilnować, czy dobrze są zlecane badania, czy nie trzeba czegoś skontrolować, czy nie trzeba czegoś dodatkowo..aszka lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dziewczyny dzis po 64 dniach w koncu zjawila sie @! Tzn ze zaczynam od srody stymulacje do IUI. W 9dc chce isc na pierwszy monitoring, zeby zdazyc zrobic wsxystkie wymazy. Mam nadzieje, ze wkrotce poprosze was o wpisanie mnie na majowa liste
aszka, Idgie lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Dziewczyny dzis po 64 dniach w koncu zjawila sie @! Tzn ze zaczynam od srody stymulacje do IUI. W 9dc chce isc na pierwszy monitoring, zeby zdazyc zrobic wsxystkie wymazy. Mam nadzieje, ze wkrotce poprosze was o wpisanie mnie na majowa liste
OOOO w końcu super, to czekamy na IUI i oby była udana -
nick nieaktualnyaszka wrote:Ja mam 2.6 teraz TSH i nie zamierzam zbijac. Ale jak Anty TPO wychodzi zazwyzone to trzeba wprowadzac dalsza diagnostyke.
także nie lekcewaz tego bo dla staraczek TSH powinno być na poziomie 1-1,6.
Pozostałe parametry dotyczące tarczycy bez zarzutów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:27
-
dziś jest 25 dc czyli 14 dni po iui. miałam zrobić test no i jest negatyw. teraz musze czekać na @ i kolejna stymulacja i kolejne iui. już jestem trochę zmęczona tym leczeniem i zaczynam wątpić czy doczekam się kiedyś maleństwa ;(niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:we wcześniejszych badaniach miałam tsh około 2,5, nikt nie chciał zbijać. Teraz wyszło 3,5, stąd ethyrox. Anty TPO nie miałam robionych.
Kurczę, co lekarz to inne zalecenia, a my latamy jak te durne od Annasza do Kajfasza i tak naprawdę same musimy pilnować, czy dobrze są zlecane badania, czy nie trzeba czegoś skontrolować, czy nie trzeba czegoś dodatkowo..
A ja jutro mam monitoring 1. -
TSH 2,5 to jest taki dość kłopotliwy wynik bo niby w normie, ale jednak trochę za wysoki dla staraczek, ale z trzeciej strony za niski żeby zbijać. Ja mam takie tsh od trzech lat i przez ten czas rozmawiałam o tym z czterema lekarzami każdy z nich mówił to samo nie kombinujemy zostawiamy.
Filipinka każda z nas to przeżywa, na pewno za kilka dni będziesz gotowa do dalszej walki. Bo jak nie my to kto? My chyba same nie mamy pojęcia ile w nas jest siły...Tym bardziej, że w kupie raźniej i każda z nas ma tu dzień, że musi sobie pomarudzića reszta z nas jest od tego żeby wysłuchać i przytulić chociaż wirutualnie.
-
filipinka2 wrote:dziś jest 25 dc czyli 14 dni po iui. miałam zrobić test no i jest negatyw. teraz musze czekać na @ i kolejna stymulacja i kolejne iui. już jestem trochę zmęczona tym leczeniem i zaczynam wątpić czy doczekam się kiedyś maleństwa ;(
Filipinka przytulam mocno02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015