INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka gratulacje!! Super dobre wiadomości!! Mam nadzieje, że po fali
teraz zapoczątkowałaś nową falę, tym razem
Mi czas się zaczyna strasznie dłużyć. Do środy jeszcze tyle czasu... Od wczoraj czuję dość konkretne bóle w dole brzucha, mniej więcej co 15 minut zmieniam zdanie i raz sobie myślę, że "są jakieś takie inne niż zwykle, może to znak że się udało!" a zaraz potem, że "na pewno się nie udało, boli jak zwykle, @ nadchodzi"
aszka, a jak u ciebie, coś boli/bolało, jakieś subiektywne odczucia "inne niż zwykle"??aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:aszka gratulacje!! Super dobre wiadomości!! Mam nadzieje, że po fali
teraz zapoczątkowałaś nową falę, tym razem
Mi czas się zaczyna strasznie dłużyć. Do środy jeszcze tyle czasu... Od wczoraj czuję dość konkretne bóle w dole brzucha, mniej więcej co 15 minut zmieniam zdanie i raz sobie myślę, że "są jakieś takie inne niż zwykle, może to znak że się udało!" a zaraz potem, że "na pewno się nie udało, boli jak zwykle, @ nadchodzi"
aszka, a jak u ciebie, coś boli/bolało, jakieś subiektywne odczucia "inne niż zwykle"??
Mam tylko uczucie takiego rozpierania brzucha, nic wiecej. -
Aszka gratulacje!!!! zdrówka i spokoju mamusi i dziecku życzę
zarażaj nas teraz!
My jutro jedziemy po zastrzyki na stymulację. Zdecydowaliśmy się na kolejną iui.
Mam nadzieję, że i nam po tylu latach się uda!urocza, gaja13 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
urocza wrote:Aszka gratulacje jeszcze raz!!!
Zgodnie ze statystyką jeszcze conajmniej dwie powinny napisać takie wiadomości -
urocza wrote:niepotrzebnie się tak unosisz, bo nie miałam nic złego na myśli, wręcz przeciwnie, chodzi o nasze statystyki z listy, co miesiąc,
jak do tej pory Aszka jest pierwsza z maja, a zazwyczaj były 3, co nie znaczy, że nie będzie 5 -
nick nieaktualnyByłam u gina, powiedział, że wynik dobry w poniedziałek zrobic badania, dał rozpiskę, powtórzyc i zadzownic do niego powiedziec jakie wyniki. Jak dobre to wizyta dopiero za jakis tydzien, takze na razie spokojnie siedziec. Mam l4 i jestem w domu
Mi lekarz mówił -pisałam chyba o tym w kilkudziesieciu postach wczesniej że w zaleznosic od czynników np: nasienie, problemy kobiety itd to nawet na cykl waha się od 8% do 35% i tak byłam na początku nastawiona. Później jak zaczęłam sprawdzac statystyki to były od 8% do 25%, a co najlepsze wg % na stronach klinik to najwiecej % ma szans inseminacja nasieniem dawcy.
Dziewczyny kibicuję Wam i wierzę że będzie dużouśmiechniętych buziek-100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:39
urocza lubi tę wiadomość
-
Dołączam do grona szczęśliwych:) Za namową Pabelki w 31 dc zrobiłam test.. bardziej pozytywny być nie mógł..a wczoraj w notatkach pod wykresem wpisałam, że wściekam się, że @ nie przychodzi i poprzesuwa mi inseminację....ja ewidentnie wystraszyłam się inseminacji:P
sylwiaśta159, urocza, Nanatasza, gaja13 lubią tę wiadomość