INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aszka, w którym dniu po IUI robiłaś test ?
Zastanawiam sie czy jest sens robić, z drugiej strony przez weekend chyba zwariuje
IUI miałam 19.05...
Myślicie ze test bedzie juz wiarygodny?05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Aszka, w którym dniu po IUI robiłaś test ?
Zastanawiam sie czy jest sens robić, z drugiej strony przez weekend chyba zwariuje
IUI miałam 19.05...
Myślicie ze test bedzie juz wiarygodny?
12 dni po, słaba kreska jest ale robiłam sikanca wieczorem, a wg ulotki trzeba rano. Ale widac, zreszta beta potwierdzona
W niedziele zrob -tez bedzie 12 dni po. -
nick nieaktualnytulipanna wrote:Dołączam do grona szczęśliwych:) Za namową Pabelki w 31 dc zrobiłam test.. bardziej pozytywny być nie mógł..a wczoraj w notatkach pod wykresem wpisałam, że wściekam się, że @ nie przychodzi i poprzesuwa mi inseminację....ja ewidentnie wystraszyłam się inseminacji:P
gratuuulacje, u Ciebie zadziałała psychika
leć na bete i informuj na bieżąco, trzymam kciukasy
Cmok.
-
nick nieaktualny
-
Aszka i tulipana gratulacje!!!!!
Swietne nowiny dziewczyny.
Teraz obie o siebie dbajcie i wypoczywajcie.
Nudnych 9 miesięcy zycze a dla całej reszty rownie optymistycznych nowin)
aszka lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Urocza kiedy masz zamiar testowac? Ja chyba 7 czerwca, troche wczesnie, ale nie wytrzymam dluzej.Wogole jak sobie radzicie z czekaniem na testowanie? Ja jestem po prostu opetan mysla o tym, z takim podejsciem to sie na pewno nie uda. A na forum zagladam co dwie minuty
-
nick nieaktualnylipa wrote:Urocza kiedy masz zamiar testowac? Ja chyba 7 czerwca, troche wczesnie, ale nie wytrzymam dluzej.Wogole jak sobie radzicie z czekaniem na testowanie? Ja jestem po prostu opetan mysla o tym, z takim podejsciem to sie na pewno nie uda. A na forum zagladam co dwie minuty
-
nick nieaktualnyurocza wrote:Zatestuję 8-9 czerwca, miałam pregnyl na pęknięcie więc poczekam, aż nie będzie fałszować.
Za każdym razem obiecuję sobie, że nie będę szaleć i tradycyjnie pod koniec cyklu mam milion objawów ciążowych
Po tym cyklu odpuszczam i niech się dzieję co chce
to juz powinien wyjsc prawdziwy wynik -
nick nieaktualny