INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania a tym lekarzom to bym do dupy nakopała za te kłamstwa i ukrywanie prawdy pewnie najpierw chcieli kasę wyciągnąć za wizyty leki a i tak wiedzieli że nic z tego nie będzie a to że wy co miesiąc tak cierpicie to ich już nie obchodziło masakra jakaś!
Ania_84 lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Dzieki dziewczynki
Gaja to byl lekarz z poradni leczenia nieplodnosci przy szpitalu na nfz ale z drugiej str ciesze sie ze moja intuicja zawsze odmawiala tam iui bo robia dwie iui na raz w tym samym gebinecue wiec o pomylke probki nie trydno :-o fakt na nfz wsio ale gorszych warunkow nie widzialam :@
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzieki dziewczynki
Gaja to byl lekarz z poradni leczenia nieplodnosci przy szpitalu na nfz ale z drugiej str ciesze sie ze moja intuicja zawsze odmawiala tam iui bo robia dwie iui na raz w tym samym gebinecue wiec o pomylke probki nie trydno :-o fakt na nfz wsio ale gorszych warunkow nie widzialam :@ -
Poprosze o wiecej
dla aszki
szk♥. wrote:MARCOWE IUI
13.03 - kaka470
29.03 - niezapominajka
KWIETNIOWE IUI
10.04 - Lunk_a
15.04 - Kamila8k
16.04 - Ania1602
MAJOWE IUI
06.05 - Malwa85
06.05 - kasiula1020
06.05 - beti80
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka
18.05 - Aga 1
19.05 - La-mia
21.05 - kkkaaarrr
21.05 - staraczka85
22.05 - MiliTu
23.05 - filipinka2
23.05 - glitterpink
24.05 - scrap-girl
26.05 - urocza
27.05 - lipa
CZERWCOWE IUIAnia_84, lipa, urocza lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
Aszka wielkie gratulacje. Cudownie, że zła passa majowa została przełamana!
Aniu, masz wspaniałego faceta!
Dziewczyny, takie moje przemyślenie po staraniach i problemach jest takie, że trzeba w tym wszystkim bardzo uważać na swój związek..bo jak nie będzie związku to dziecka tym bardziej. Trzeba się wspierać i nie podłamywać.
Powodzenia majóweczki, ja testuję za tydzień..Ania_84, aszka lubią tę wiadomość
glitterpink -
nick nieaktualnygratulację aszka
jeśli chodzi o naszych mężów to ja też swoje dwa groszę dorzucę ...
obecnie jestem w drugim małżeństwie,i jest całkiem inaczej, lepiej, bezpieczniej, szanujemy się kochamy, walczymy razem;
pierwszego nie uważam i mamy uniewaznienie, ale jednek 8 lat byliśmy razem,
i moj były mial całkowity brak plemników wada genetyczna, oczywiście wyszło to dopiero po slubie, choć przypuszczam, ze wiedział wczesniej, ale i tak to nie zmieniło moich uczuć do niego, staraliśmy sie z nasienia dawcy, przeszliśmy 2 aid, do trzeciej już nie podeszłam, bo już zaczęlo się psuć..wspierałam go ile moglam, bo on jest pokrzywdzony, bo on jest taki biedy itd, w tym wszystkim nie było mnie, bo ja to przecież nic nie przechodziłam, jak okropnym może być dziewczyny drugi człowiek dla człowieka, którego niby kocha, powiem krótko, po HSH gdzie wyszlo u mnie ok powiedzial no i co z tego ...
w koncu okazalo się, ze mnie zdradzał w trakcie tych aid ...dziekuje Bogu, ze nie wyszlo nic z tego, bo teraz nie wiadomo co by było, a niestety w trakcie, i po rozwodzie pokazal na co go stac, zabierając wszystko i zostawiając mnie prawie z niczym , pomimo, ze firma była wspolna, mieszkanie dom...
bylam w takim emocjonalnym dołku, ze dalam sobie z spokoj ze wszytskim nie chcialam nic, i nie zaluje, po 5 latach mam nowego jedynego MĘŻA, który wie ze My to wspolne dobro, ze razem itd.
staramy sie o dzidziusia, jest niby wszystko ok u nas, ale jak widać, po 3 iui nie jest nam dane, mam nadzieję, ze w najblizszym czasie to się zmieni, i w koncu zostanę mamą po ponad 10 latach....
także dziewczyny jest różnie, jak cudownym szczesciem jest, aby przy naszym boku byl ktos "nasz", komu sie ufa, wierzy to jest bardzo wazne,
i trzeba doceniac takie osoby w naszym zyciu, ja bardzo kocham swojego meza to on jest wsparciem i podporą dla mnie i na odwrót i to jest sens istnienia...
ale się rozpisałam...przepraszamkmb, lipa, gaja13, aszka, urocza, Ania_84, Nanatasza, Idgie, Milady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula i dobrze ze sie takiego pozbyłas. Widzisz ja byłam w zwiazku z kilkoma facetami, jestem juz babka w starszym wieku
i nie chciałam wyjsc za maz, w kazdym mi cos nie pasowało, ale to były takie mega wady. Takze trzeba trafic na tego swojego, własnie sie szanowac wzajemnie i dbać
-
Kadiula moze wlasmie dlategi mialy nie wyjsc iui
komoreczki czekały na tego wlasciwego
A czy twoj byly mial 47xxy wade genetyczna?
Ja sie ciesze ze moj maz nie robi z siebie biednego skrzywdzonego nawet mnie nieraz opietdzielal jak sie rozvzulalam
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 moj byly mial mikrodelecje regionu AZF czy cos takiego, jesli nawet wjakikolwiek sposo udalo by sie uzyskac choc jeden plemnik, a dziecko bylo by plci meskiej to prawie 100 % pewne, ze mialaby to samo i w przyszlosci nie mogloby miec biologicznych dzieci
Mam nadzieje, ze jest tak jak piszesz i sie doczekamy potomstwa -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kadiula moze wlasmie dlategi mialy nie wyjsc iui
komoreczki czekały na tego wlasciwego
A czy twoj byly mial 47xxy wade genetyczna?
Ja sie ciesze ze moj maz nie robi z siebie biednego skrzywdzonego nawet mnie nieraz opietdzielal jak sie rozvzulalam
Anka bo masz normalnego meza, przeciez sie nie zabije -trudno akurat mu sie tak trafiło, mozna sie nad soba uzalac albo szukac rozwiazania, brawoAnia_84, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Anka bo masz normalnego meza, przeciez sie nie zabije -trudno akurat mu sie tak trafiło, mozna sie nad soba uzalac albo szukac rozwiazania, brawo
ciagle trawilam..analizowalam.. patrzylam czy nie ma objawow deprsji itp itd
zreszta nawet poszlismy do psychologa..ja musiala tez miec pewnosc ze jego decyzja nie jest tyko dlatego ze chce miec dziecko ..a ze chcemy go wspolnie ..
Kasiula na penwo sie odczekaciei bedziecie cudownm rodzcami
zreszta jak kazda z Nasaszka, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość