INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kupiłam test, żeby rano zrobić, ale nie wiem czy dam radę...
Niby wiem, ze to moja pierwsza IUI i ze nie powinnam sie nastawiać, ale, kurczę, nie potrafię
No i boje sie rozczarowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 20:40
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
godaweri wrote:Hej dziewczyny, czy po inseminacji, któraś miała bardzo delikatne beżowe plamienie? Może tak być po insemce? I czy któraś leżała, tak jak ja, krócej niż 10 min po inseminacji?
A po zabiegu leżałam 20min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 21:30
godaweri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Dziewczyny, kupiłam test, żeby rano zrobić, ale nie wiem czy dam radę...
Niby wiem, ze to moja pierwsza IUI i ze nie powinnam sie nastawiać, ale, kurczę, nie potrafię
No i boje sie rozczarowania... -
Jejku Aszka i Tulipanna gratulacje
)) ciesze się razem z Wami. a za testujące trzymam mocno kciuki.
ja od 2 dni mam bóle jak na miesiączkę ale na @ jeszcze za wcześnie i na test też. w głowie milion myśli ach to czekanie jest najgorszeaszka lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfilipinka2 wrote:Jejku Aszka i Tulipanna gratulacje
)) ciesze się razem z Wami. a za testujące trzymam mocno kciuki.
ja od 2 dni mam bóle jak na miesiączkę ale na @ jeszcze za wcześnie i na test też. w głowie milion myśli ach to czekanie jest najgorszefilipinka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Staram sie myślec pozytywnie. Moze następny cykl bedzie łaskawszy...
W każdym razie, jeszcze jakaś mała szansa jest
Moze @ jednak nie przyjdzie
Trzymam kciuki za resztę z Was !
gaja13, aszka lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Hej Dziewczyny, serdecznie Wam gratuluje! Tym ktorynm się udało, ja wiem ze każdej w końcu się uda
Ja postanowiłam teraz skupić się na rzeczach innych niż dziecko i tak jak mowilam czytam Was, kibicuje, ale jeśli znowu iui to dopiero w grudniu.aszka, kmb, niezapominajka, lipa lubią tę wiadomość